e.l.f. Illuminating palette review.


E.l.f. Illuminating palette review.

E.l.f. Illuminating palette. Ik review vandaag dit e.l.f. Illuminating palette, voor mij meer een soort van highlighter. Op een plek of zelfs mijn hele gezicht laten stralen kan nu allemaal. Hier is wat ik over dit product denk.

Hoe langer ik blog, hoe meer ik het gevoel heb dat het steeds lastiger wordt om te beschrijven wat ik van een product vind. Je vindt iets goed of niet. Toch, als ik bezig ben met een review, komen de woorden gewoon
vanzelf. En GELUKKIG maar. 😉

 

 

 

 

Ik heb een tijdje geleden een heleboel producten van de e.l.f. website besteld, naar aanleiding van het op zoek zijn naar een geschikte foundation tegen puistjes. Maar de foundation was altijd uitverkocht. Ik heb toen mijn e-mail achtergelaten voor het geval dat ze weer op voorraad kwamen.

 

 

Al bijna vergeten tot ik op een dag een e-mail kreeg. Heel erg nieuwsgierig naar de foundation die ook puistjes bestrijdt. Dit e.l.f. Illuminating Palette is de aanwinst hiervan. Zoals gewoonlijk laat ik mij leiden door een Amerikaanse beauty YouTuber die mij het lekker gaat vertellen.

 

 

Volgens deze video ⇓ is het antwoord dat deze e.l.f. Illuminating Palette een goed alternatief (dupe) is van hourglass Ambient. 58 euro tegen 8 euro, dat is interessant.

 

e.l.f. Ambient Palette – Hourglass Ambient DUPE? Review/Swatches

The1nonlymaria

Het palette is lekker vierkant met 4 verschillende, ik zal zeggen highlighters? Zoals je ziet op de foto. De kleuren verschillen wel weinig van elkaar. Maar het is altijd goed om af te wisselen. Dan kan je kleur kiezen die bij je stemming van de dag past. De grote spiegel in het palette, daar ben ik blij mee.

 

 

e.l.f. Illuminating palette review

Ik heb dit palette beleeft zonder te vergelijken met welke palette dan ook. En dit is mijn ervaring.

Toen ik de eerste keer het palette pakte, was ik beetje teleurgesteld. Al hou ik niet van een te opvallend effect van glans. Ik vond dat wat ik hier ontdekte vrij saai was. Naarmate ik vaker het palette pak, is mijn gedachte veranderd.

 

Het fijne van dit e.l.f. Illuminating palette is dat hij echt een verschil maakt en tegelijkertijd ook heel subtiel is. De prachtige onopvallende glans op je gezicht. Echt geschikt voor natural en dagelijks gebruik.

Het geeft niet echt veel fall out en qua poederigheid valt het ook mee. Als je anders ervaart, een tik op de kwast voor het gebruik, dat zal je kunnen doen.

 

Soms valt het ook niet mee om wakker te blijven. 😉 Het licht was sterk dat ik last heb om mijn ogen open te houden. Leven van een blogger, valt zeker niet mee.

 

 

Als je houdt van een aanwezig Illuminating effect dan zal dit geen palette voor jou zijn. Maar het is zeker perfect voor de subtiele glans liefhebber zoals ik.

E.l.f. Illuminating palette. Dit palette lijkt mij een goede start voor iemand die voor het eerst wil beginnen met highlighter of Illuminating effect. De 8 euro die dit palette kost is geen geld en e.l.f. is ook nog een dierproefvrij merk.