Review: Formula 10.0.6 Seriously Shine Free.


Formula 10.0.6 Seriously Shine Free.

Formula 10.0.6 Seriously Shine Free. Ik heb mij toch maar laten verleiden door de leuke verpakking van dit merk. Persoonlijk heb ik nog nooit van dit merk gehoord. Ondanks dat de producten al lang op de markt zijn. 

De moisturizer is vrij vloeibaar. Dat is niet wat ik had verwacht toen ik voor het eerst de tube open maakte. De formule is vrij dun. Bij het aanbrengen voelt het erg nat, glad en heeft het een beetje afkoelend effect. Het lijkt mij een ideaal product op een warme dag waar je flink verfrissing kunt gebruiken.

 

 

Belangrijke ingrediënten zijn Aloë Vera en Bamboe.

Wat doe Aloë Vera voor onze huid: 

Anti-veroudering, helpt bij insectenbeten, hersteld kleine brandwonden en zonbeschadiging te genezen, heeft kalmerende eigenschappen, is antischimmel en antibacterieel en helpt hiernaast bij huidproblemen zoals acne, eczeem en psoriasis.

 

 

Wat doet Bamboe: 

De kracht van Bamboe extract olie helpt ondersteunen van het verouderingsproces tegen ouder worden. Werkt anti-aging. Vertraagd en geneest acné en zorgt er voor dat de huid minder ruw en schraal wordt.

Formula 10.0.6 Seriously Shine Free.

De moisturizer trekt snel in en mijn huid voelt de trekking nadat de crème opdroogt. Mijn huid wordt ook mat. Voor mijn gezicht vind ik dat het product vrij droog en niet genoeg hydraterend is voor mijn huid. Terwijl normaal gesproken Aloë Vera vrij goed reageert op mijn huid. Ik heb een vrij droge en gevoelige huid. Wel denk ik dat als je erg vette huid hebt, dit product misschien meer geschikt voor je is. Verder heb ik geen allergische reacties gekregen

 

 

Ik heb hierna nog een ander voedend verzorgingsproduct nodig. Ik ben niet negatief over dit product, maar denk gewoon dat het toevallig niet bedoeld is voor mijn huidtype. Een mattifying olievrije moisturizer, dat heeft het product beloofd en het doet wat het belooft. Daar ben ik nu nog meer overtuigd van.

Kennen jullie dit merk of Formula 10.0.6 Seriously Shine Free? Wat zijn jullie ervaringen hiermee? Te koop:

€ 16,99 bij Bol.com € 7,99 bij Drogistsolo.nl