L’Oréal Color Riche Lip Palette Nude.


L’Oréal Color Riche Lip Palette Nude.

L’Oréal Color Riche Lip Palette Nude. Zeer aantrekelijk uitstraling palette waar veel kleurenvariatie te bieden heeft. Naast dit palette heeft L’Oréal ook L’Oréal Color Riche Lip Palette Rood.

Ik moet zeggen dat ik niet snel een lipstick palette zal kopen. Een oogschaduw palette, dat koop ik graag. Waarom kan ik ook niet echt uitleggen? Toch vind ik het een prachtig idee om een van de lip-palettes uit te proberen. Ik ben blij dat ik deze versie van Nude kleur mag testen.

Het is best opwindend om eens iets anders dan een oogschaduw palette te hebben. Het is niet zo dat dit de eerste lip palette is die er bestaat, wel is het de eerste in mijn bezit. En wat is hij prachtig. Een gouden verpakking. Het kan wel symbolisch zijn, wel rijkdom en luxe uitstralen, maar als je niet weet wat je doet…..kan het er juist goedkoop uitzien met goud.

 

 

Maar dat is niet gevoel wat ik krijg van dit L’Oréal Color Riche La palette. De goud-roze getinte verpakking is compact en een lust voor het oog.

Ik vergeet dat ik het product ontving van Bol.com via 50 aanmeldingen op twitter werd ik uitgekozen. ( Dat is wat ik had begrepen ;-))  Leuk natuurlijk, bedankt Bol.com en L’Oréal. Zoals ik al gezegt hebt komt het  lip-palette ook in een rode variant, als je ook andere beauty blogs volgt zal je al de paletten wel voorbij zien komen.

 

 

Naast dat de glanzend gouden en zwarte verpakking echt mooi is, het straalt ook best duur en luxe uit is de verpakking ook stevig en handig om op reis of in je handtas mee te nemen. Ideaal omdat je iedere dag een andere kleur kunt gebruiken. De spiegel die in zit is ook fijn. Doordat de verpakking best mooi is, zie ik mijzelf dit palette wel bewaren, ook al is de lipstick op. De spiegel kan ik altijd blijven gebruiken in mijn handtas.

Zes verschillende tinten, van licht beige, roze, peache, pruim, licht tot donker bruin. Ik vind de kleuren al tof. Ik draag toch sneller dit soort tinten dan fel rood of hele intens donkere kleuren. Maar dat is een kwestie van smaak. Het totaal plaatje van dit palette is zeer geslaagd.

 

 

Doordat er veel verschillende tinten zijn zullen er zeker een of meerdere kleuren zijn die bij je passen, maar het kan ook dat je sommige kleuren juist niet leuk vind. Wel, heb ik de oplossing bedacht. Gewoon de kleuren met elkaar mixen, dan heb je altijd wel een juiste kleur. Als ik een verkeerde kleurlipstick heb gekocht dan mix het ik altijd met een andere kleur, vaak een wat donkerdere kleur (door mijn getinte huid) en het slaagt altijd, gewoon doen dus.

L’Oréal Color Riche Lip Palette Nude. Hoe ervaar ik het:

De kleur is romig en de lipstick ruikt lekker. Hmm echt een beetje bloemerig..tenzij je niet van bloemen houd, maar de geur blijft niet echt lang hangen na het opsmeren.

 

 

De lipsticks zijn romig met een dikke consistentie en comfortabel met het dragen, het voelt zacht en prettig aan. 3-4 uur blijft ze zeker zitten. Tenzij je de hele tijd aan het snoepen en drinken natuurlijk. Heel makkelijk om aan te brengen. Het geeft een satijn gevoel als je de lipstick draagt.

Ik ben een fan van dit palette. Dolblij dat ik het mag proberen en ik hem in mijn bezit heb. Ik zie ze nog niet in de winkel trouwens, maar je kunt hem al hier..bij bol.com bestellen voor € 18,99. Ik denk dat je niet teleurgesteld zal zijn met dit palette. Zeker weten als je van Nude of rood houdt.

Hier beneden laat ik zien hoe de lipstick op mijn lippen is. Voor natural look en dagelijkse look is dit palette zeer geslaagd. Terwijl L’Oréal Color Riche Lip Palette Rood alle aandacht trekt, houd dit L’Oréal Color Riche Lip Palette Nude gewoon bescheiden. Maar daardoor doet hij zeker niet onder.

 

 

 

 

 

 

Ik hoop dat LÓreal in toekomst meer van zulke palettes zal creëren, maar dan met wat meer verschillende kleuren. Ik weet het makkelijk gezegd is aan mijn kant dan gedaan aan de andere kant.

L’Oréal Color Riche La palette, je mag met mij mee dit jaar als ik naar Thailand ga. Samen op vakantie Heb je er al zin in? Ik in ieder geval wel! Is dit palette wat voor jullie?