Review: Fotoketting-fotosieraden van Names4ever.


Review: Fotoketting-fotosieraden van Names4ever.

Fotoketting -fotosieraden van Names4ever. Vandaag review ik mijn eerste fotoketting (fotosieraden) van Names4ever. Er is zeker een verschil tussen een ketting en een ketting. De een is gewoon mooi en de ander verteld een verhaal.

Jaren geleden stond een meisje van 7 jaar te huilen. Zij liep naar haar moeder en vroeg “ben ik je dochter niet”? Zij zag de tranen in haar moeders ogen. “Ik wilde het zelf aan jou vertellen als je wat groter was, ik heb nooit gedacht dat iemand anders dit jou zou vertellen zei ze”.

Een buurvrouw die altijd over iedereen roddelde bracht dit verhaal aan het meisje. Er zijn zoveel gebeurtenissen die wij als kind vergeten. Alleen deze gebeurtenis heeft altijd een voetprint achtergelaten bij het meisje. Al was het verdriet van haar moeder merkbaar en haar eigen verdriet ook. “Hoezo ben ik niet mijn mama’s dochter”?

 

 

Toen ik een fotoketting-fotosieraden van Names4ever mocht uitkiezen om te laten maken, was er geen twijfel mogelijk wie er op de foto zou komen.

“Foto sieraden bieden je de kans om iemand zo dicht mogelijk bij je dragen”.

Ik was al verkocht bij de eerste zin die ik las bij de beschrijving van de fotoketting.

Een foto van mijn ouders natuurlijk. Ik moest meteen terugdenken aan vroeger. Ik, het meisje met de vraag “Hoezo ben ik mijn mama’s dochter niet”? Onze tijd samen was zo kort naar mijn gevoel. Mijn moeder is er al 19 jaar niet meer. Ik mis haar nog steeds, iedere dag. Op deze manier is het echt fijn om haar/hun dichtbij mij te hebben. Hun foto, verwerkt in de zilveren hanger die ik dicht bij mijn hart zal dragen. Alleen de gedachte al geeft mij een overweldigend gevoel.

Fotoketting-fotosieraden van Names4ever.

Het begon al toen ik op hun website aan het speuren was. Wat een keus. “Names4ever heeft het grootste assortiment naamsieraden van Europa”. Dat verbaast mij niet. Ik heb gekozen voor een simpel, maar passend bij wie ik ben, zilveren fotohanger. Rond met zilveren bolletjes, de foto ketting kost € 142,95.

 

 

Mijn ervaring met Names4ever: 

⇒ Het bestel programma is eenvoudig, zo gebeurt zo gedaan (wordt duidelijk uitgelegd op de website).

⇒ Meer keus uit verschillende veilige methodes van betalen.

⇒ Persoonlijke wens en aandacht naar de klanten. Je kunt een privé bericht achterlaten als je dat nodig vind. Dit was mijn tekst:

“Ik heb geen foto van mijn ouders samen. Mijn moeder is ruim 19 jaar overleden, maar ik zou graag hun gezicht bij elkaar willen hebben op de ketting. Hopelijk dat het lukt met de foto’s die ik meestuur, anders hoor ik het graag. 

Mijn wens komt uit. Van twee foto’s wordt het een beeld samen in deze kostbare en emotionele hanger. Hier merk ik dat het eindresultaat een prachtig afgewerkt product is geworden. Het vakmanschap, men weet wat te doen en ze zijn er ook goed in.

 

 

 

⇒ Levering is netjes op tijd. Ik ontvang de fotoketting precies op de tijd die mij was beloofd.

⇒ De verzendkosten zijn gratis, altijd mooi meegenomen.

⇒ De informatie op de website geeft mij een goed en vertrouwd gevoel in hun service en producten.

Dan ook nog meer extra service: 

⇒ Mocht het zo zijn dat je een product aankoopt die kwalitatief afwijkt bij ontvangst, dan kunt u dit product kosteloos omruilen voor een nieuw exemplaar.

⇒Wil je een extra naam of is een sieraad niet helemaal naar je zin? In dat geval kun je een verzoek doen bij onze klantenservice om het product aan te passen.

Dat klinkt heel enthousiast vinden jullie niet? Het lijkt allemaal op een positieve beoordeling van de test/review fotoketting aan mijn kant. Er moet ook nadeel zijn. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat je veel tijd kwijt zal zijn aan uitzoeken welke je wilt hebben op de website. De webshop heeft gewoon zo een groot assortiment. Is dat een nadeel?? 🙂

 

 

Als je zilveren sieraad zwart wordt, hoe behandel je dat dan?

Tip van Names4ever :

” Zilver wordt zwart/ bruin. Dat is haast niet te voorkomen. Natuurlijk kun je je zilveren sieraad weer prachtig blinkend krijgen. Zo zou je bij de juwelier een zilverdoek kunnen kopen. Het beste is een flanellen doek die behandeld is. Door je zilveren sieraden op te wrijven met deze doek, verwijder je de aanslag waardoor je sieraad de prachtige glans weer terug krijgt en weer gaat blinken.”

De foto ketting van mijn ouders is leuk en lieflijk, straalt hoge kwaliteit uit en het is ook van echt zilver. Het komt in een mooie nette bruine cadeauverpakking. Naast het zilver er is ook een gouden variant voor verschillende type sieraden, meerder vormen en soorten kettingen, naar je eigen smaak om uit te kiezen.

Dit zegt Names4ever:

“Vanzelfsprekend zijn het foto sieraden. Er zijn weinig materiele cadeaus die dit kunnen overtreffen, deze foto ketting”. 

Ik geef ze niet graag en snel gelijk, maar ze hebben nu wel gelijk. Wat kan ik zeggen. Het is niet alleen de foto ketting die ik draag, maar ook de herinnering aan mijn ouders. De warmte, de liefde. Nooit verwacht dat een sieraad mij dit gevoel zou kunnen geven. In dat geval is dit een ideaal en perfect cadeau! Ik raad iedereen zeker aan dit een keer te doen. Je zult pas begrijpen wat ik bedoel als je de ketting in handen hebt.

Je hoeft mij niet te geloven natuurlijk. Kijk zelf op de website van Names4ever misschien zijn er nog andere soorten gepersonaliseerde sieraden die meer bij je passen. Ik heb hier een paar voorbeelden voor je.

 

Ik kan het niet laten om het prachtige werk van verschillende soorten sieraden vanuit de webshop Names4ever te laten zien.

 

 

 

 

 

Let’s tweet:

 

We are all stories in the jewelry. Klik om te Tweeten

 

 

Uiteindelijk besef ik dat het niet om alleen om de ketting gaat. De foto ketting is maar een symbolische, dat weet ik. Een ongelofelijk zichtbaar, kostbaar, waardevol, veel betekenend en geweldig symbolisch sieraad. Dat verdrietige meisje in tranen was een gelukkige en blije vrouw van nu, zeker als zij terug kijkt naar de herinnering die zij mee draagt. Bedankt mam en pap voor jullie liefde.

Bedankt Names4ever voor deze bijzondere fotoketting. Fotoketting-fotosieraden van Names4ever. Wat vinden jullie van mijn fotoketting? Heb ik een goede keus gemaakt? Bijzondere kado’s zoeken voor jezelf en iemand anders? Neem een kijkje op Names4ever.nl. Moeder, kind, geboorte, geliefde, familie, je kunt het niet bedenken of Names4 ever heeft het voor je. Er is zo veel keus. Echt wel.