Perfect stressvol leven.


Perfect stressvol leven.

Omdat ik net begonnen ben met bloggen en ook niet veel reacties krijg ( alle reacties zijn mij natuurlijk opgevallen).  En door een reactie ben ik geinspireerd me om deze post te maken.  De post die ik met heel veel plezier heb geschreven. Eergisteren heb ik de post over stress verminderen gepost. Nu ben ik gewoon benieuwd hoe het zal zijn als ik een totaal andersom post gaat maken.

Het is gewoon niet eerlijk en terecht dat ik alleen een stress verminder post maak. Dat zal echt niet eerlijk tegen het woord stress zijn. Want stress heeft ook zijn voordelen en werking. Stress zorgt dat wij overleven, vanaf het oerinstinkt tijdperk.

Al de tips en trucs die ik post in stress verminderen. Zal mens niet beter af zijn met zo’n post zoals vandaag? Aangezien we volwassen zijn en onze eigen keus maken. Mogen jullie zelf bepalen welke post jullie leuker vinden en er iets meer van hebben? Voor mij, ik beleef net zoveel plezier in het schrijven van de eerdere post en deze post, eigenlijk iedere post hier op choosebeautiful.nl 😉

Hoe zorgen we dat we zo’n stressvol mogelijk leven kunnen leiden? Het zijn maar een paar tips

Dear stress I love you. untieme handleiding voor een stressvol leven.

 

Vandaag besef ik hoe heerlijk en voortreffelijk mijn leven is dat ik denk, verdorie, het leven is te mooi, hoe kan ik er voor zorgen dat ik gek van mijzelf wordt en heel veel stress heb? In het leven hoort niet alleen maar zon te schijnen. Er moet ook ellende zijn en harde stormen, anders, hoe kunnen we groeien en leren omgaan met tegenslag. Wie wil nou een beheerst en gelukkig leven leiden? Laten we het maar zo moeilijk mogelijk maken voor ons eigen bestaan. Want dit leven is al veel te makkelijk. Wat, vinden jullie niet?

Hier zijn een paar ideeën. Al weet ik, diep in mijn hart, dat mijn lezers slim genoeg zijn om dat zelf ook te bedenken. Maar als ik niet schrijf, hoe kan mijn blog blijven bestaan? Dus blijf lezen, u bent al zo ver. Om het mogelijk te maken. Gebruik het lieve lezer, hier zijn de tips. Het leven is te mooi om stress-loos te zijn.

 

   Let’s stress! 

Plan niks, en helemaal niks. Leef gewoon van minuut tot minuut. We zien wel mentaliteit is het beste patroon hiervoor, wie kan het wat schelen als het project, het plan, ons werk niet af is?  Wij missen het vliegtuig dat ons naar onze droomvakantie bestemming brengt. Toevallig zwanger raken zonder planning. Dit is het, precies zoals niet gepland.

Zet de wekker niet en laten we zo maar zo laat mogelijk wakker worden. Een kwartier moet genoeg zijn om onze ochtendroutine te benutten. Beetje te laat op ons werk of op school, heerlijk toch? Hoera! Ons doel is bereikt. Stress here we come!

 

 

Neem zoveel mogelijk kinderen. En dat gaat zeker lukken als je eerste tip naleeft als je stress in je leven wilt behouden. Dus, meer kinderen! Hoe meer kids hoe meer vreugde. Gewoon doen, dan hoef ik hier niet eens uit te leggen hoe je je zal voelen. Laat me maar laten weten als het zover is, hoe het echt in de pratijk is. Onthoud. Ik hoef niet op je kinderen te passen. Oeps.

Zorg dat je niet goed kunt opschieten met je collega’s en zeker je baas. Je doet alles om hun zo veel mogelijk in de weg mogen te zitten. Als dit geen moeilijkheden in je leven bezorgt, dan weet ik het ook niet meer. Moeilijkheden zijn de beste weg naar stress. Het mooiste is, als je geluk hebt dan is de kans het grootst dat je je baan kwijt kunt raken. Omdat niemand je wil. Zonder baan, zonder geld, reken je maar uit welke richting je op gaat?

Heb je een relatie, ga dan gauw en zo vaak mogelijk vreemd, lieg en bedrieg. Gegarandeerd, je hebt dagelijks ruzie. Heerlijk al dat gezeur vind je niet?

Ontwikkel een bepaald karakter, leer te stelen, lieg en bedrieg heb ik al gezegd. Ontrouw, roddelen, onbetrouwbaar. Nazie eigenschap. Hier mee zal je langzamerhand iedereen kwijt raken, wat wil je nog meer?

Drink veel water, heel veel, meer dan anderhalve liter. Jullie zullen misschien denken dat ik een heel erge gezonheidsfreak ben. Dat zelfs met dit perfect stressvol leven post ik jullie aanraad om aan je gezondheid te denken. Ik heb hier mijn redenen voor. Hier komt ie, na veel drinken, moet u de WC ontwijken, hoe graag u daar ook gebruik van wil maken, van die WC, niet doen. Ziet u, nog een stap dichter bij ons perfect stressvol leven.

 

Verwaarloos je kinderen. Waarom moeten wij dat doen. Als kinderen nog klein zijn merk je misschien weinig resutaat. Maar wanneer ze volwassen zijn zullen ze heel veel extra kopzorgen voor ons bezorgen. Denk aan drugs, zonder werk ( terug komen hangen bij ons op de bank op hun 30ste ) verkeerde partner, noem maar op.

Alleen je kinderen verwaarlozen is niet genoeg. Vergeet je partner niet. Hoe meer je hem slecht behandeld, hoe groter de kans is dat hij vreemd gaat. Dat scheelt jezelf heel veel werk, hoef je zelf niet vreemd te gaan. Laat hij het werk doen en de problemen in de relatie, die komen vanzelf als een roeping.

Hoe vinden jullie al mijn tips, hebben jullie zelf een aantal tips willen toevoegen? Heel graag. Ben benieuwd of jullie stress verminder of perfect stressvol leven leuker vinden?

P.S. Ik ben niet verantwoordelijk of aansprakelijk van al de tips die ik geef. Wij hebben als volwassenen onze eigen verantwoordelijkheid. Aangezien, je voor je partnerkeus ook niet mijn mening hebt gevraagd..dus.  😉