Review 4 Budget mascara’s van Miss Sporty.


Review 4 Budget mascara’s van Miss Sporty.

4 Budget mascara’s van Miss Sporty. Vandaag review ik 4 budget mascara. Wat een heerlijkheid, er zijn meer dan genoeg budget mascara’s om uit te kiezen in de winkel. Als je op zoek bent naar een natuurlijk effect mascara, maar geen mascara look kan je deze vier wel vergeten.

Ik heb vandaag 4 mascara’s van Miss Sporty om te reviewen. Stuk voor stuk zal ik jullie kort vertellen wat mijn ervaringen hiervan zijn. Ik heb al een tijd deze mascara’s geprobeerd. Met succes de ene dag en een ramp de andere dag (dat ik voor schut met panda ogen rond liep).

Ik heb wel specifieke eisen als het op mascara aankomt. Geen volume of verlenging. Een doodgewone eis is dat de borstel niet te groot of te breed moet zijn. De borstel waar ik mijn onderste wimpers makkelijk mee kan bereiken zonder zwarte strepen achter te laten. Plus dat hij moet hele dag goed blijft zitten, net als toen ik begon, zonder af te geven.

 

 

Vroeger droeg ik helemaal geen mascara. Regelmatig worden foto’s op de blog gemaakt zonder dat ik mascara op heb. Niet expres, gewoon vergeten. 😉 Al kan ik tegenwoordig het effect van mascara wel waarderen. Mooie krullen, opfrissen van je ogen, een open blik die er meteen aantrekkelijker uit ziet. Dat weten jullie al lang natuurlijk. De kracht van mascara.

Nu schrijf ik hier over. Het besef dat ik hierdoor best veel geld heb bespaart in mijn hele leven, door geen mascara te gebruiken. De vraag is, waar bleef het geld..hmmm

Als mascara gebruik ik maar één laag. Alle mascara dat ik review vandaag ogen niet natuurlijk. Je kunt wel duidelijk zien dat je mascara op hebt.Als je op zoek bent naar een natuurlijk effect mascara, maar geen mascara look kan je deze vier wel vergeten.

4 Budget mascara’s van Miss Sporty.

Dit is mijn ervaring:

Miss Sporty Fabulous Lash. ⇓ Het is een prima mascara welke heel mooie krullen en een open blik geeft op mijn ogen. Alleen jammer dat aan het eind van de dag allemaal zwarte rommel onder mijn ogen valt.

 

 

Miss sporty Fabulous Lash ⇓  (zwart). Bij het gebruik is prima maar heel snel weer begin rommel en zwarte kleur af te geven.

 

 

Miss sporty studio Lash ⇓  (fel rose).

Het kleine silicone borsteltje kan ik erg waarderen. Maar de kwaliteit is een ander verhaal. Naast dat hij erg klonterig is, de mascara geeft snel (na twee uur) de zwarte troep af. Heel erg. Je zal denken; wat een kort en krachtig argument van deze drie mascara’s ⇑ . Hij werkt niet echt volgens verwachting. Daarom heb ik geen zin om er een heel lang verhaal van te maken.

 

 

Miss sporty Studio Lash. ⇓ (zwart) 

Deze is, zal je denken, precies dezelfde formule als de eerste omdat ze dezelfde naam dragen. Maar dat is niet zo. Miss sporty studio Lash in zwart is de beste uit mijn test van alle vier de mascara’s. De wimpers zijn goed te onderscheiden en komt niet te nep over. Maar als je een vals lash effect verwacht, dan zal je niet super tevreden zijn met deze mascara.

Geeft een redelijk natuurlijke look. Je ziet wel dat je mascara draagt, maar niet extreem. Na zeker 6 uur dragen aan het eind van een lange dag kan je nog last hebben van een kleine vlokjes onder je ogen. Het opletpunt is niet wrijven in je ogen, anders is het helemaal gebeurt. Het is geen water proof mascara. Dat heb ik geweten. Als ik geen keus heb en moet kiezen tussen deze vier, dan is dit de beste van allemaal. Maar een perfecte mascara is hij zeker niet.

 

 

Al deze vier mascara’s zijn geen echte toppers. Gelukkig hebben ze meer dan genoeg leuke budget mascara’s op de markt om uit te kiezen.  Hoe zit het met jullie, kies je voor een goede budget, of liever een duurdere mascara? Als je kunt en wilt, doe dat maar. Gelijk heb je! 

 

 

Dit is mijn ervaring met 4 Budget mascara’s van Miss Sporty. Hebben jullie ervaring met mascara van Miss Sporty? Wat zijn je budget mascara’s merken die zo geweldig werken volgens jou? Ik ben benieuwd.