Bloggers beauty secret: Essense Touch Up To Go!


Bloggers beauty secret: Essense touch up to go.

Ik kocht dit palette al meer dan 4 maanden geleden. Iedereen had al lang een review gemaakt. 🙂 Het was een limited edition, van de bekende beauty blogger.  Ik probeer zelf het palette, al maanden geleden, uit voor ik op vakantie naar Thailand ging. Nu kwam ik er achter dat ik deze post nog niet gepost heb.

Ik koop niet zo vaak iets van Essense. Ik heb het gevoel dat het merk meer voor jonge meisjes is dan voor een volwassen vrouw. Of mij gedachte terecht is of niet, dat is nog de vraag. Het merk heeft erg veel mooie producten met een lage prijs.

 

 

De reden dat ik dit palette kocht was omdat ik op een dag iets nieuws wilde kopen. Die week had ik best veel gewerkt. Maar om meteen iets duurs te kopen terwijl ik geen wishlist heb vond ik ook stom. Bloggers beauty secret is veel in de promotie geweest in blogland in die tijd en ik was in Kruidvat. Dus heb ik van alles geswacht en voor € 4,99 heb ik dit palette meegenomen. Dus mijn koopdrang is dan gevoed en ik kan weer een paar weken voort. 😉

 

 

 

Prachtige pigmentatie geeft dit palette met een zachte shimmer. Hier ben ik dol op, zachte shimmer. Niet grof of aanwezig waar je van een kilometer af al je ogen ziet schitteren. Het palette heeft twee mooie naturel kleuren oogschaduw en twee kleuren blush in roze en peach tinten. Het is mijn eerste oranje blush die ik ook ooit gekocht heb. Ik vind het palette gewoon erg “cute”.

De samenstelling, alles in een palette, is bedoelt om overal mee te kunnen nemen voor een korte reis, . Je heb alles in een palette. Voor een make-up liefhebber zal dit weinig kunnen zijn. Maar als je een of twee overnachtingen in een hotel hebt kan dit genoeg zijn voor iemand als ik die niet veel wil op haar gezicht.

De vorm van de katoenen doos vind ik ook altijd erg leuk. Ik moet een beetje denken aan Essense Nude eyes makeup box. Alleen is deze wat kleiner natuurlijk. Wat ik liever zou willen is dat er meer kleuren oogschaduw i.p.v. lipbalm in het palette zit. Waarom lipbalm en geen hightlighter, waarschijnlijk omdat een ander palette van Bloggers beauty secret al uit highlighter bestaat. (zoals het palette van Serena) Verder is de kleurencombinatie van dit palette echt mijn smaak.

 

 

 Bloggers beauty secret: Essense Touch ⇓ Up To Go!

De laatste tijd ben ik fan van roze oogschaduw. 

Op deze foto gebruik ik geen BB, CC of foundation, alleen moisterijzer.  

 

 

Dit is de look die ik heb gemaakt. Goed pigment heeft deze matte roze.  Bij de enige lichte kleur  oogschaduw van dit palette mag de pigmentatie van de oogschaduw wat meer laten zien.  Natuurlijk hij is goed te zien, maar de formule is vrij dun voor mijn huidskleur. Bij een lichte huidskleur heb je hier misschien minder last van.

 

Denk niet ik niet tevreden ben met dit palette. Natuurlijk ben ik dat. Een leuk en schattig palette om af en toe mee te spelen als je even genoeg hebt van je High End merk. Take life niet zo serieus is mijn motto op make-up gebied. Het is gewoon een leuke hobby en bezigheid om af en toe ons gezicht te schilderen. Maar als je motto op make-up gebied anders is dan die van mij, dat kan ook.

Bloggers beauty secret: Essense Touch Up To Go! Heb je hier over gehoord? Wat vind je van Bloggers beauty secret palette? Is dat ook wat voor jou?