Biomed Forget your Age Serum Review.


Biomed Forget your Age Serum Review.

Biomed Forget your Age Serum Review. Biomed oranic medical skin care. Anti-wrinkel stam cell rejuvenator serum, 99% natuurlijk, dermatologisch getest. Het product gemaakt voor de gevoelige huid.

Mijn huid veranderd en soms baal ik daarvan. Ik heb meer last van mijn huid dan vroeger en ik bedoel niet rimpels. Natuurlijk ontstaan die ook, maar dat hoort ook een beetje bij mijn leeftijd. Het zou ook raar zijn als ik een baby face heb. Al zal dat ook heel mooi zijn. Nu heb vaker puistjes en rode plekken op mijn gezicht.

Ik ben een aantal weken fanatiek met het gebruiken van Biomed Forget your Age Serum. Maar ik stop ook na drie weken omdat ik een andere huidverzorging producten moest testen. Vandaag ga ik mijn ervaring hier met jullie delen wat ik van het product vind.

Biomed’s koos voor een zilveren en doorzichtige flacon als verpakking wat ik heel erg mooi vind. Chique en natuurlijke huidverzorgingsproducten dat is al het bewijs, zonder eerst de producten te testen. Een pompfles is ook een groot pluspunt omdat het makkelijk in gebruik is. Veel mensen vinden dat ook hygiënischer, persoonlijk maakt het mij niet veel uit of het een pomp of fles is. Ik was toch al eerst mijn handen en gezicht voor het gebruik. Dus onhygiënisch zal het ook niet zijn.

 

 

Onze huidcellen worden vervangen om de 21 dagen door de stamcellen . Met het ouder worden huid renie wal vertraagt en Rimpels verschijnen .

BIOMED is een van de eerste merken die naar natuurlijk medisch overstapt.

Als een van de eerste met een alternatief onderbouwd met klinische testen en met een levensstijl verpakking prijspunt.

Alle producten ( behalve lash & brow serums) met een prijs onder de € 30

Hoe ik het product gebruik.

Ik smeer een dun laagje gel/serum op mijn gezicht voor ik naar bed ga en ‘s ochtends als ik wakker wordt merk ik nog dat het serum nog mijn hele gezicht dekt. Ik merk het duidelijk als ik mijn gezicht was met water, dan was ik pas het serum er af. Het serum is als een soort masker dat de hele nacht over mijn gezicht zit en hopelijk hele nacht zijn werk aan het doen is. Ik ben benieuwd of anderen dat ook zo opmerken als zij dit product gebruiken? Biomed raad aan om een dun laagje te gebruiken en daarna Biomed forget your age cream er achter aan, niet alleen op het gezicht maar ook op de nek en decolleté.

Hoe heb ik het ervaren?

Het toevoegen van het serum is een enorm verschil in hoe mijn huid er uit ziet. Opmerkelijk na de eerste keer een serum opsmeren op mijn gezicht zag ik ‘s ochtends al het verschil. Het rood is verminderd en zichtbaar mijn puistjes, verstopte poriën en roodheid van mijn hele gezicht zijn meteen verwijderd. Binnen slechts twee nachten. Fijne lijntjes onder mijn ogen en de frons op mijn voorhoofd is ook zeker opmerkelijk minder diep. Hij is er nog wel. Hallo, het is een serum geen wondermiddel 😉 , en mijn huidskleur werd helderder en gladder.

Wat beloofd Biomed Forget your Age Serum :

 

 

 

 

Ik moet ook zeggen dat ik op het moment dat ik even stopte het product te gebruiken het lijkt of de rimpels weer meer zichtbaar zijn. Ik voel dat echt. Betekent dat zolang ik het product blijf gebruiken dan is het goed? Als je stopt met gebruiken is het dan weer een diep rimpellijn?

Rimpels helemaal weg, dat zal niet lukken. Zo simpel is het ook weer niet. Het serum beloofd alleen maar minder zichtbaar en het doet wat het beloofd. Er staat ook duidelijk dat 80% van de vrijwilligers die meedoen aan het onderzoek. Dus het serum zal ook niet bij iedereen aanstaat. Gelukkig ben ik een van die 80% waar het product zijn werk doet. -29.6% rimpels minder zichtbaar. Ik vind al uit mijn ervaring dat het een geweldig product is.

Wel denk ik dat je het product langdurig moet blijven gebruiken voor een optimaal resultaat. Ik ben er ook van overtuigd dat dit Biomend Forget your Age Serum het goed zal doen bij de begintekens van de lijntjes om de rimpels te voorkomen. Snel begint de serum voor de rimpels te komen. Als ze er zijn dan gaan ze niet zo maar weg.

 

 

Ik ben steeds druk bezig met mijn huid en iedere keer dat mijn huid onrustig word grijp ik snel naar dit Biomed Forget your Age Serum en viola, de volgende ochtend heb ik weer bijna een zuiver gezicht. Voor mij is het net een wondermiddel op dit moment.

Ik ga zeker dit product blijven gebruiken zolang dat het dit resultaat boekt. Ik gebruik het alleen maar ‘s avonds omdat het geen SPF bevat (sorry ik ben verslaafd aan SPF) Ik vraag mijzelf dan ook af waarom heeft Biomend geen SPF toegevoegd in het product, of zie ik het over het hoofd. Als iemand weet welke product van Biomed SPF bevat hoor ik het graag.

Mijn man zei al tegen mij, ga niet te hard van stapel anders wordt hij nog opgepakt voor relatie heeft met minderjarige ..hihi..

Ik kan volmondig zeggen dit Biomed Forget your Age Serum aan te raden. Probeer het eens als je dezelfde problemen hebt als ik. Ik heb een gevoelige huid wat snel geïrriteerd en onrustig wordt. Al kan ik niet beloven voor hetzelfde resultaat. Maar het is zeker het proberen waard. Ik heb ook zo’n goed resultaat geboekt.

 

 

De magische crème voor verminderen van rimpels, welke vrouw wil dat nou niet. Handen omhoog als je rimpels wenst op je gezicht? Ik zeg niet dat hij een magische creme is wel dat voor mijn huid het goed werkt. Ik heb vijf product mogen testen en dit is mijn geliefdste product uit alle vijf.  Heb je de review gemist, lees hier: Biomed Detox Mask en Biomed Peel Me.

 

 

 

Voor                                                    Na

 

Ik denk dat het altijd lastig om te bewijs dat anti rimple serum zijn werk doen. Mijn rimpels zijn niet weg, maar ik voor mij zelf het merk vinden dat zichtbaar minder diep zijn als ik het product gebruik. Ik ben ook benieuwd naar het resultaat op de langere termijn. Je zal dat zelf moeten proberen tot je een product vind dat goed bij je werkt. En iedereen is anders, omdat iedere huidtype is ook anders. Dan ook nog je levensstijl als je 4 uur per dag slaapt, rook een pak sigaretten per dag of je drinkt veel. Welke magische serum zal je gezicht ook niet kunnen redden. Vergeet niet dat alles elkaar een beetje onder moet steunen.

Biomed Forget your Age Serum spreekt mij persoonlijk heel erg aan. Ik ben er zeer en zeer positief over.

Als je nieuwsgierig bent, voor € 29,95 is het een hele mooie prijs met een 99% biologisch gezicht verzorgingsproduct wat je op de markt kunt krijgen. De online apotheek waar onze producten verkrijgbaar zijn: Viata.nl. Als je nog twijfelt of de mening van anderen wil lezen. Er zijn meer reviews op de Facebook pagina van Biomend.