Review: Utsukusy Wasabi Facial Cleansing.


Review: Utsukusy Wasabi Facial Cleansing.

Review: Utsukusy Wasabi Facial Cleansing. Pure Janpanese Cosmetics. Utsukusy huidverzorgingsproducten combineren de traditionele Japanse schoonheidsrituelen met state-of-the-art technologie. Ze zijn 100% natuurvriendelijk en dierproefvrij. Al hun producten worden op zorgvuldige wijze geproduceerd en streng op kwaliteit getest waar je op kunt vertrouwen.

Ingrediënt:

Aqua (water), Ceteraryl Alcoho, Kaolin, Propylene Glycol, Helianthus Annuus ( Sunflower seed oil) Titanium Dioxe, Vitis Vinifera ( Grape Seed Oil) Glycerin, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Disodium Edta, Sodium Cetearly Sulfate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, BHT, Imidazolidinyl Urea, Triclosan, Propylparaben, Phenoxyethanol, Methylparaben, Parfum ( Fragance), Linalool, Citonellol, Butyl Phenyl Methyl Propiomaldehyde, Lilial.

 

Dit zegt Utsukusy:

“ De Wasabi Facial Cleansing bevat Wasabi en rijstpoeder. Voor een diepe reiniging van de huid. Zorgt voor een goede doorbloeding van de huid en zorgt voor een stralende teint. Bereidt de huid voor om voedingstoffen beter op te nemen. Alle leeftijden. Geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige huid.”

Wat denk ik dat Wasabi en rijstpoeder doet voor de huid:

⇒ Wasabi (mierikswortel) heeft een ontstekingsremmende eigenschap en bevat veel vitamine C. Ik hoeft niet te vertellen wat voor kracht van vitamine C op onze huid heeft.

⇒ Rijstpoeder: Een goede bron van eiwitten, ijzer, fosfor, het heeft een hydraterend effect op de huid.

 

Let’s tweet:

Keep clam it just a wasabi. Click To Tweet

 

 

Inhoud 200 ml € 64

Ik moet zeggen dat ik wel was geschokt van de prijs. OMG € 64! Ik besef nu pas hoe exclusief en luxe het merk Utsukusy is. Het is gewoon een High-End merk verzorgingsproduct. Het is begonnen bij een oosterse wijsheid in Japan, is toen naar Spanje gekomen en nu ook in Nederland. Een ooster product maar toch is het geschikt voor zelfs de mensen aan andere kant van de wereld. Ik ben blij dat ik kennis mag maken met dit merk. Hoe meer ik de producten leer kennen hoe enthousiaster ik wordt.

Over de prijs ga ik niet met jullie in discussie zoals “ Wat een geld” of “Mijn reinigingsproduct kost maar €5”. Ik zie het zo, iedereen moet haar/zijn portemonnee open trekken voor wat zij kunnen of willen betalen. Ik wil jullie gewoon laten kennismaken met het product.

 

Dit is een eetbare wasabi. ⇓ ooit gegeten?

 

High End producten kopen is wat je zelf moeten beslissen en willen. En je moet de waarde er van in zien. Het is een geïmporteerd product. het mooie ervan is dat je het hier ook kunt bestellen bij Utsukusy-schoonheid.nl gewoon in Nederland, lekker dichtbij, op je gemak.

Ik kan het altijd waarderen hoe het pakket van Utsukusy wordt verzorgd, met liefde en aandacht voor de klant zoals ik gewend ben van Utsukusy.

Het product dat ik review, de Wasabi Facial Cleansing cream en de Onsen de Dogo spray zijn beiden uit de Shashimi lijn. Wat een leuke naam is dat. Als Nederlander breek je misschien je tong hierover, maar ik niet.

Ik vind de Japanse taal een van de leukste talen die er zijn. Ik heb zelfs, in de periode dat ik 18 was, heb ik Japanse en Chinese les gehad. Helaas, door het te weinig gebruiken is het nooit wat geworden.

 

Utsukusy Wasabi Facial Cleansing heeft een licht groene kleur.

 

De Shashimi behandeling is een van de meeste geboekte behandelingen in de Utsukusy Schoonheidssalon, Het maakt mij nieuwsgierig waarom? Gelukkig, ik mag een gedeelte van de producten zelf ervaren. Gewoon in mijn eigen huis. Scheelt weer een reis naar de salon.

De Shashimi salonbehandeling set bestaat uit :

⇒ De Wasabi Facial Cleansing, bevat Wasabi en rijstpoeder

⇒ Azuki facial scrub bevat azuki bonen

⇒ Het Renkon facial mask bevat Renkon (Lotuswortel).

Wat klinkt dat als een verrukkelijke verwennerij zeg. Ik heb wel meer gezichtsbehandelingen gehad, maar zeker niet met zo’n fascinerende naam en ingrediënten.

Let’s tweet:

What did the sushi say to the bee? WA..SA..BI.. Click To Tweet

 

In Azië zijn ze al lang bewust met natuurlijke ingrediënten en wat dat voor effect heeft op het lichaam. Waar men hier in het Westen pas later van bewust werd.

Net als ik kan je een van de Home Kits voor de behandeling bestellen en zelf aan de slag als je geen behoefte hebt om naar de salon te gaan. Of een extra luxe cadeau voor jezelf door de salon bezoeken in Scheveningen in de winkel als je toevallig in de buurt bent of woont. Meer info: Utsukusy-schoonheid.nl  of meedoen met Facebook pagina voor een leuke winactie klik hier.

 

 

Utsukusy Wasabi Facial Cleansing.

De Wasabi Facial cleansing cream zit tussen een reinigingsmelk en een facewash in.

Hoe gebruik je het:

Je hebt niet veel van het product nodig voor het hele gezicht, twee kneepjes voor mij is meer dan genoeg.

Je masseert de crème een paar minuten zacht op je huid. Wat is dit hemels zeg. Weet je wat leuk is? Hoe de crème na het masseren bij de e
ne persoon anders is dan bij de andere. De textuur van de crème veranderd. Het kan olie of nog dikkere crème worden.

Het kan ook dat de crème stroef aanvoelt of juist helemaal in de huid trekt. De reden, dat de crème op deze manier reageert, is omdat het precies op de huid van de persoon reageert die de crème gebruikt. Net wat die huid nodig heeft. Ik denk dat, als je een droog gezicht hebt, de crème helemaal in je huid zal trekken.

Bij mij is het wisselend per dag. De ene dag blijft een dikke laag op mijn gezicht zitten en de andere dag trekt het helemaal in mijn huid. Dat is het teken voor mij dat ik meer moet hydrateren, drinken en intenser moet smeren. Dus ik gebruik de Utsukusy Wasabi Facial Cleansing ook onbewust als een “gezicht meter”. 🙂 Ben jij niet nieuwsgierig wat het wordt op je gezicht?

 

 5 stappen ⇒ vaal gezicht, de crème er op, licht masseren, laten intrekken, schoon gezicht.

 

Na het masseren spoel je de crème af met een doekje of natte watjes.(ligt er aan wat je bij de hand hebt.)

Omdat de crème krachtige diepe reinigingseigenschappen heeft kan het dat je in het begin wat last van hele kleine puistjes hebt. Niet schrikken of meteen denken, wat krijgen we nou? Geen paniek, als het goed is verdwijnt dat vanzelf. Dat kan betekenen dat de crème goed zijn werk aan het doen is en diep doordringt in je huid, je huid aan het stimuleren is om een optimaal en schoon resultaat te boeken dus.

Daarna krijg je er een hele mooie huid voor terug. Dat hoeft niet bij iedereen te gebeuren natuurlijk. Iedere huid reageert anders. Ik had de eerste dag geen problemen, maar de tweede wel. Maar twijfel of dit door het product kwam of het gewoon toeval/pech was.

Tegenwoordig krijg ik iedere week spontaan een grote puist waarvan twee donkere littekens nog goed aanwezig zijn. Dat kunnen jullie ook zien op de foto’s en ik denk…heb ik dit!
Ja, dat heb je als je jong bent. Al die hormomen gieren door mijn lichaam natuurlijk. 😉

 

Je ziet misschien niet veel verschil, maar ik heb ook net gedouched, geen make-up, niet eens dagcrème, alleen zonnebrand. In het echt voel ik echt een groot verschil.Mijn huid voelt heerlijk zacht er nadat ik niet eens dagcrème nodig heb. ⇓ Zo goed is mijn huid gehydrateerd.

 

 

Na het gebruik van de Wasabi Facial Cleansing gebruik ik Utsukusy Onsen de Dogo Thermaal water. Je kunt er een hydrolaat of toner idd achteraan gebruiken. Hydrolaat wordt gebruikt als gezichtswater of soort van toner.

De Webshop heeft meer dan genoeg variatie waar je uit kunt kiezen. Zoals Oranjebloesem, Paardenkastanje, Tijm en nog veel meer. Ik kijk mijn ogen uit wat ze te bieden hebben. Ik gebruik Onsen de Dogo en spray ze op een watje om de restjes van Wasabi Facial Cleansing cream af te nemen. Daarna spray ik de Onsen de Dogo direct op mijn gezicht.

 

 

 

 

Er komt hier binnenkort een review van Onsen de Dego.

Lees ook:

⇒ Utsukusy Kirameku Home Care Kit Eyes. (plus update)

Utsukusy Sho Make Up Remover.

Ik vind het een heerlijk product, deze Utsukusy Wasabi Facial Cleansing. Het voelt als het ware als een verwennerij die ook nog eens lekker hemels ruikt. Hoe het product reageert op mijn huid? Dat zie ik als een speeltje iedere dag.

Ik heb wat weinig tijd maar binnenkort wil ik de tijd nemen om uitgebreid schoonheidsrituelen in bad te gaan uitvoeren. Zeker kan dan de Wasabi facial cleansing niet ontbreken. Ik ben officieel fan van het merk Utsukusy en dit verrukkelijke product! € 64 maar iedere cent waard.

 

♦ De producten heb ik ontvangen om te reviewen. Het beïnvloed mijn mening niet. ♦