Welk type make up gebruiker ben jij?


Welk type make up gebruiker ben jij?

Welk type make up gebruiker ben jij? Ik heb hier mijn bedenking welke soort make-up gebruikers er onder ons zijn.

Type 1: Een echte verslaafde..make-up zit in hart en nieren. Liefst High End. Het beste van het best! Alles van je favoriete High End merk moet je hebben. En je hebt ook alles, een soort van verzameling, geen zegeltjes verzamelen, maar palettes. Geen Urban Declay, Too Faced of Mac die je mist. Bij ons in Nederland zal dat wel meevallen. Wij hebben nog zuinigheid en nuchterheid in ons bloed. (Ik heb hartstikke Thais bloed, maar doe ik gewoon schaamteloos mee. ;-))

 

 

Let’s tweet:

Put on some lipstick and pull yourself together. – Elizabeth Taylor Click To Tweet

 

 

Type 2: Richting verslaafde, maar kan zich toch nog in bedwang houden bij betaalbare budget merken. Maar heel af en toe een High End kan geen kwaad. Iedere vrouw verdient wel eens een cadeau voor zichzelf voor die speciale gelegenheid. De L’Oréal slogan komt nu mooi van pas. “Je bent het waard” go, you go girl. Je bent het ook echt waard!

Type 3: verslaafd aan make-up maar geen High End merk. Make-up verslaafd consuminder. Er is niet mis mee met drogisterij of budget merken zal ik zeggen.

Type 4: Make-up, die koop ik af en toe na mijn smaak. Waar je zin in hebt, of gehoord wat goed op dat moment is. Ik let niet op de prijs, ik koop niet iedere dag, dan mag het best wat kosten.

Type 5: Make-up, wat een onzin, intelligentie zit in de vrouw, niet in de make-up, niet nodig.

 

 

Type 6: Puur gezicht is het mooiste. Of soms is het gewoon niet anders dat je geen make-up op je gezicht gewend bent. Je hebt gewoon geen interesse, net als ik vroeger. Dat kan toch?

Type 7: Wishlist beauty type.

Welke blogger kent dat niet heel lang “de dit wil ik graag hebben lijst.” Zeker, de beauty blogger is een kei in wishlists en/of bucketlists. Zo een klein hartje met zoveel verlangens. Maar als je er in zit en je er een beetje in verdiept zal je ook beseffen hoe aanlokkelijk en hoe verleidelijk het is om te kopen, zeker als het je hobby(liefde) is.

 

Let’s tweet:

Money can’t buy happiness, but it can buy make up. Click To Tweet

 

 

Welk type make up gebruiker ben jij?

Ik doe er ook zelf net zo goed aan mee. Sinds kort heb ik besloten om minder te gaan eten en het geld dat ik op mijn voedsel kan besparen stort in mijn make-up slash budget. Minder eten op tafel, scheelt weer afval gedoe.

Verder ga ik nog mijn abonnement van de sportschool afzeggen. Aangezien ik toch vanzelf slank ga worden zonder al dat eten. Waarom zou ik dan nog sporten? Nu heb ik juist tijd over om te gaan struinen op de webshop of in de winkelstraat. Een win win situatie. Uitgebreid make up slash en een prachtig lichaam zonder spanning. En een gelukkig wife, gelukkig lijf, wat wil ik nog meer. Hihi.. Was het maar zo makkelijk en simpel.

 

 

Type 8: Anti beauty (blog). Je bent gek als je hierboven schrijft en dan ook nog een beauty blog hebt.

Waarom zal je er fatsoenlijk uitzien kom op zeg? Boven de dertig en je hebt al kinderen, dan moet je haar kort en hoe breder je heupen hoe meer vreugde. Meteen wegklikken die ** beauty blog. 😉

Begrijp me niet verkeerd dit artikel is niet bedoeld om iemand te stoken, ik heb het een beetje luchtig willen houden.

Ik begrijp dat je je soms afvraagt; hoeveel lipstick moet je hebben en hoe vaak moet een mens het over oogschaduw hebben? Raar is dat, dat deze vraag niet gesteld wordt in boeken. Of kleding, of hoe vaak iemand op vakantie gaat in zijn leven?

 

 

Let’s tweet:

Where’s are your money? 😉 It’s on my face. Click To Tweet

 

Wat ik wil zeggen is; ieder mens heeft zijn/haar pleziertjes op zijn/haar eigen manier. De een gaat liever in een eigen moestuintje bezig en loopt de biologische zaak plat. De andere gaat graag hardlopen. Ik vind het zelf juist mooi dat mensen anders zijn. Veel variatie en daarbij kunnen wij van elkaar leren. Elkaar in eigen waarde laten is het beste. Nu klinkt het alsof ik mee wil doen aan Miss Nederland of Miss Thailand World peace…;-)

Misschien mis ik nog wat types. Zijn er meerdere types onder ons? Welk type make up gebruiker zijn jullie?

Naast welk type make up gebruiker ben jij? Lees ook : Ben jij make-up verslaafd?, Waarom heb ik een beautyblog? Wat heb ik geleerd van make-up kopen? Dure cosmetica kopen hoe doen jullie dat?, mijn kijk op de wereld van make-up
en Met of zonder make-up.