Sunscreen Spray SPF 43 Paula’s choice.


Sunscreen Spray SPF 43 Paula’s choice.

Sunscreen Spray SPF 43 Paula’s choice.  Sun Care Broad- Spectrum SPF 43  Prijs € 29,90 voor 112 ml.

Ik ben een groot fan van Sunscreen. Zomer of winter, ik smeer trouw. Op mijn gezicht probeer ik boven SPF 30 te gebruiken, liefst SPF 50. Op mijn lichaam sla ik nog wel eens over omdat alles goed wordt bedekt met kleding. Al weet ik dat kleding niet de UV van de zonnestralen tegenhoud. Maar ik heb het gevoel dat ik nog zonlicht en vitamine D nodig heb voor mijn bruine huid. Daardoor wil ik geen beschermlaag tegen zonnebrand. Niet dat ik het onderschat wat zonnestralen voor ons schoonheidsgebied kunnen beïnvloeden. Hier heb ik zelfs een artikel erover.

De laatste zonnebrand die ik opgemaakt heb was Nivea Sunscreen. Ik heb het een tijdje uitgesteld om een nieuwe zonnebrand te kopen omdat ik al een dagcrème met SPF 20 gebruik. Toch is het altijd een gewoonte voor mij om een hoog SPF het hele jaar door te gebruiken.

 

 

Let’s tweet:

Keep calm and wear sunscreen Click To Tweet

 

Ik wil toch graag een nieuwe zonnebrand uitproberen. Niet omdat de oude niet goed is, maar hoe meer ik mag proberen, hoe meer vreugde. Toevallig, toen ik aan het shoppen was op de website van Paula’s Choice kwam ik Sunscreen Spray SPF 43 Paula’s Choice tegen.

Ik vroeg mijzelf af, waarom SPF 43 en niet 30 of 50, zoals wij gewend zijn en overal zien. Zou dit gewoon een marketing truc zijn, of er is een goede reden voor? Als het merk ooit dit artikel leest, ik wil het heel graag weten, waarom SPF43?

Voor € 29,90 is het een redelijk goede prijs als het een goed product is. Wie niet waagt wie niet wint. Het maakte dat ik toch deze Sunscreen Spray SPF 43 Paula’s choice besteld heb.

De verpakking is ook opvallend, omdat het grijs is. Normaal ben ik gewend aan wit, geel, bruin of oranje van de zon.

 

 

Voor alle huidtypes. Makkelijk en snel droog als eigenschap wordt gezegd. Dit is zeker een sunscreen die ik zoek. Het wordt aangeraden om het 15 minuten voor je de zon in gaat het product aan te brengen en iedere 2 uur te herhalen. Dit product is ook waterbestendig.

Hoe heb ik Sunscreen Spray SPF 43 Paula’s choice getest:

Ik was te enthousiast en sprayde meteen flink op mijn gezicht na mijn ochtend douche en dag crème routine. Al is het product vrij luchtig, maar direct op het gezicht sprayen blijft geen goede manier voor mij. Dus iedere ochtend na het douchen en dagcrème, spuit ik het product op mijn schone handen en smeer, plus licht masseren, het op mijn gezicht en decolleté tot ik de spray niet meer voel in mijn handen.

Vanaf het eerste moment dat ik dit product probeerde werd ik verliefd op het product. Dit kwam door de formule die zacht aanvoelt, niet te vet, niet te dik en zeker niet plakkerig. Het wordt goed en snel opgenomen door de huid en voelt lekker aan op mijn gezicht, plus dat ik geen last van rode plekken of irritatie op mijn gevoelige, droge gezicht. Dan ook nog de geur, die is ook veel prettiger dan veel geuren die wij gewend zijn van veel zonnebrand. Ik ben officieel fan en onder de indruk van het product.

 

Let’s tweet:

If I could offer you only one tip for the future sunscreen would be it. – Mary Scmich Click To Tweet

 

 

Iedere keer dat ik het product gebruik. Het voelt als een oppepper en een verwennerij van mijn huid. Ik gebruik dit product ook in combinatie met Paula’s Choice Resist Anti-Aging 5% AHA Daily Treatment en ook Skin Perfecting 2% BHA Lotion. Waarvan de review ook binnenkort gaat komen. Wat ik ook nu al beetje verklap is dat ik daar ook een fijne positieve mening over heb.

Is de dagcrème met SPF niet genoeg voor mij? Dat zal kunnen. Maar het voelt gewoon goed om een extra laag sunscreen op te doen. Het is en blijft een tik van mij. Herkenbaar voor jullie? Hoe zit het met jullie? Gebruik je ook in de winter een hoge factor zonnebrand?

Please follow and like us: