PS long lasting Matte Maxi lipstick


PS long lasting Matte Maxi lipstick.

PS long lasting Matte Maxi lipstick. Dit is een van de producten uit Duitsland net zoals Maybelline Nude Palette en nog veel meer producten die je later kan zien in deze blog. PS long lasting Matte Maxi lipstick. De prijs is 2.95 Euro

 De verpakking is van donker rood plastic met zilveren en zwarte letters er op. Ik vind het niet mooi, maar wel netjes staan. De maat van het potlood is groot wat ik alleen maar een voordeel vind. En wat ik ook zeer handig vind is dat je de onderkant ( zilveren gedeelte) kan omdraaien als je meer lipstick wil hebben. Heel anders dan  Maxfactor Colour Elixer Pen Stick die ik eerder heb gereviewd.

Long Lasting Matte Maxi Lipsticks komt in vijf kleuren.

⇒ 010 forever cherry

⇒ 020  forever cayenne

⇒ 030 – forever apricot

⇒ 040 – forever rosewood

⇒ 050 – forever pomegranate

 

 

Ik ga hier voor de 020 forever cayenne review. Ik koos de kleur uit omdat ik denk dat die bij mij past. Al de andere kleuren van deze set staan me gewoon wat minder, omdat het wat lichtere kleuren zijn. Je denkt toch niet dat ik niet eerst zorgvuldig ga uitzoeken en testen in de winkel voor ik iets koop?

Het is soms lastig omdat niet alles bij mijn donkere huidskleur staat. En jullie willen niet weten hoeveel producten er zijn die jullie makkelijk kunnen hebben, maar ik niet door mijn lekkere bruine zonnebankloze kleurtje die ik heb. Alle nadeel heb zijn voordeel, zegt Johan Cruyff niet voor niets. 😉

 

 

Ik moet zeggen, ik vind de kleur echt te gek op mijn arm. ( Oep..geen foto) Hij voelt als de PS long lasting Matte Maxi lipstick, heel fijn glijd het zowel langs mijn arm als mijn lippen. Zacht en net als zijde langs mijn huid. En de lipstick is precies goed, hij heet misschien matte en dat is hij ook, maar hij is precies goed matte, die zeker geen “uitdroog” gevoel geeft, wat je soms krijgt van matte lipstick.

De lipstick geeft een goede en egale dekking en ik ontdek geen spoor van velletjes wat ik regelmatig tegenkom bij veel lipsticks. Ze smeert lekker en blijft zo’n 2-3 uur zitten. Afhankelijk ook hoe vaak je drinkt en eet. Ik drink hele dag tientallen glazen water, dus dan gaat het sneller met de kleur. 😉

 

Ik vind het nu stiekem jammer dat ze niet meer variatie in kleur hebben zodat ik meer kan meenemen, tenminste als ik weer in Duitsland ben en ze deze nog in het assortiment hebben. Ik heb ook meerdere reviews over lipstick van het merk PS gemaakt. Wat jullie hier kunnen lezen. Wat vinden jullie van deze kleur?

Zal ik makkelijk met deze kleur een jongen kunnen versieren? Of toch maar niet. 😉 Ik heb lipstick op in de eerste instantie voor mezelf, als iemand meegeniet van de kleur, net als wij genieten van de kleuren van bloemen, dan kan ik alleen maar blij zijn..

Ik ben tevreden en dol op deze PS long lasting Matte Maxi lipstick. Een mooi product. PS long lasting Matte Maxi lipstick te koop bij DM.

 

 

Please follow and like us: