PS Love Day Eyeshadow


PS Love Day Eyeshadow.

Gisteren heb ik PS Love Day Eyeshadow gepost. Na de review van PS Love Night Eyeshadow Palette heb ik nog deze PS Love Day Eyeshadow in mijn la liggen. Ik heb hem al een tijdje geleden gekocht. Ik zal jullie laten zien wat ik van het palet vind.

 

 

De verpakking van dit palet is vrij simpel en onaantrekkelijk. Gelukkig heb ik een vrolijke bloemen achtergrond om de uiterlijke verschijning van het palet beetje op te vrolijken. De review van PS Love Night Eyeshadow Palette  maakt me nieuwsgierig naar de review van dit palet. Omdat ze bij elkaar horen, ze hebben zelfs precies dezelfde verpakking.

 

 

Gelukkig, aan de binnenkant is het vrij mooi neergezet met een grote spiegel aan de dekselkant, wat best handig is.  Ik vraag mezelf af, wat kunnen ze allemaal aanbieden met zo een lage prijs. Is het om me zorgen over te maken, of denk ik gewoon te veel? Ik moet toegeven dat de kleur van de oogschaduw best mooi is.

 

 

Het zijn 8 neutrale kleuren voor mensen die het rustig willen houden op gebied van oogschaduw. Maar echt saai is de PS Love Day Eyeshadow helemaal niet, want de een bevat meer shimmer dan de andere kleur. Ik heb de oogschaduw al geprobeerd op mijn arm te swatchen en, zoals jullie zien, ze zijn vrij licht en neutraal. Met shimmer geeft de oogschaduw meer pigment dan de matte oogschaduw. Ik vind het grijs aan de rechterbovenkant, de mooiste kleur in dit palet.

 

 

 

Op mijn arm zie je hoe moeilijk de kleur te zien is. Ik moet heel veel oogschaduw swatchen voor de je de kleur kunt zien op mijn arm. Bij het swatchen valt de oogschaduw een klein beetje uit. Jammer, de PS Love Day Eyeshadow blijft maar enkele uren op mijn ogen zitten na het opmaken.

 

 

 

Ondanks dat ik er bij het eindresultaat best leuk uitzie, in een aparte combinatie van grijs en bruin van het palet, ben ik niet echt helemaal enthousiast over het palet. Doordat de kleur intensiteit zo weining is voor mijn donkere huid, maakt dat het opmaken een stuk lastiger. Ik wil graag een goede, simpele en makkelijke oogschaduw bij het aanbrengen als het om make-up gaan.

 

 

En het maakt niet uit dat het een duur of goedkoop merk is. Het hoort het opmaken makkelijk te maken. Ik ben benieuwd of iemand met deze PS Love Day Eyeshadow andere ervaring heeft dan ik?

Het resultaat van de review is misschien niet positief, maar ik ben best gelukkig om het te mogen uitproberen. Wat ik echt positief zie in de PS Love Day Eyeshadow palet is dat de kleur is heel erg apart is. Wat vinden jullie van de kleur combinatie die je ziet op de foto’s?