I heart Make up Naked Chocolate.


I heart Make up Naked Chocolate.

Tot nu toe heb ik al drie I heart Make up van chocolate palette gereviewd I heart Make up I Heart Chocolate, I heart Make Up Death by Chocolate en deze I heart Make up Naked Chocolate. Ik heb natuurlijk mijn favoriet en dat laat ik jullie zeker weten aan het eind van deze review.

 

 

Ik denk dat wij bijna niet meer hoeven te twijfelen aan de kwaliteit van I heart Make Up van Makeup Revolution. Het bedrijf heeft echt goed werk gedaan om een goed make-up palette voor een betaalbare prijs neer te zetten op de markt. Dit palet bevat, net als de anderen, 16 verschillende kleuren.

Dit zijn de kleuren van deze I heart Make up Naked Chocolate:

⇒ Smoothly

⇒ Divine

⇒ Mocha Lover

⇒ Dipped

⇒ Choc-fest

⇒ Adorable

⇒ Buttons

⇒ Frosted Choc

⇒ Delight

⇒ weet Shop

⇒ Dugar

⇒ Double Dip

⇒ Tob-le-rone

⇒ Wonka

⇒ Milky

En zoals ook bij andere palettes zijn er twee highlights in matte en shimmer. Als je van bruin en goudkleuren houdt, dan is dit zeker je palette. Je hebt echt alle texturen in dit palette, voor ieder wat wils. Er zijn wel geen rode, paarse of andere uitgesproken kleuren zoals je in de andere palettes van chocolate palette van I Heart Make Up ziet.

Maar wel weer een mooie matte roze tint wat ook meteen mijn favoriet is. Dit zijn Choc-f, Tob-le-roneest en Milky.

 

De foto van de swatches op mijn arm zegt meer dan duizend woorden.  ⇓ Het is zeker een palette om weer verliefd op te worden.

 

Het pigment is supreme, makkelijk bij het gebruiken, de ene kleur blend wat makkelijker dan de ander, maar voor € 7,99 hoor je mij niet klagen.

 

 

Ik heb er vandaag maar een look van gemaakt en de ogen look bevalt me goed. Daarom vind ik, een is genoeg. Met oogschaduw basis blijft de oogschaduw wel een halve dag zitten en daarna begint het langzaam te vervagen. Met setting poeder en setting spray zal je meer tijd kunnen rekken waarschijnlijk.

 

 

Ik kan tot nu toe alleen maar juichen van de drie palettes die ik van I heart Make up heb gekocht. Ik ben tevreden over alle drie en hoor dat er al meerdere versies van chocolate bar van Makeup revolution zoals I heart makeup Salt Caramel ( caramel kleur verpakking) zijn. Ik hoor dat I Heart Chocolate Pink Fizz ( roze verpakking) ook al op de markt is. Ik heb het vandaag net besteld en binnenkort komt hier zeker een reviews over.

Als het zo ver is dat hier de twee nieuwe palettes ook komen, dan kan ik mezelf zeker weten niet bedwingen om de mooie kwaliteits palettes van Make Up Revolution niet te kopen. Eerlijk is eerlijk ik kan niet wachten.

.

 

Ik zet hier op een lijstje welke mijn favoriet zijn.

1. I heart chocolate Death by chocolate.

 

 

2. I heart chocolate Naked chocolate.

 

 

3. I heart chocolate I heart chocolate. (Maar voorkeur heeft meer te maken met smaak en de favoriete oogschaduw kleur.)

 

 

Eigenlijk maakt het niet uit wat je koopt, want ze zijn net zo goed. Dus het is een kwestie van de kleuren die bij je passen uitkiezen, meer niet. Ik heb deze drie palettes bij Kruidvat gekocht. Het was tijdelijke deal. Maar als je interesse hebt in dit product en het niet meer bij Kruidvat of Etos filialen waar Makeup revolution is, dan kan je  het nog steeds online via. Beauty88 en make-up musthaves bestellen.

Heb je interesse in een van de drie palets of heb je er misshien al een? Wat is jouw ervaring ermee?

Please follow and like us: