Waarom bewegen belangrijk is.


Waarom bewegen belangrijk is.

Waarom bewegen belangrijk is. Denk niet dat op de website Choosebeautiful.NL  alleen maar over uiterlijke verschijning gaat. Ik richt mijn aandacht op alle twee gebieden, innerlijke en uiterlijke schoonheid. Er staat alles op de website wat met mooi zijn te maken heeft. En vandaag beauty outside: waarom bewegen belangrijk is:

Zeker voor ons vrouwen is sporten belangrijk. Van jong af aan worden wij onbewust veroordeelt door ons uiterlijk, soms word je daardoor gepest. Vaak krijgen de mooie meisjes meer aandacht. Eigenlijk nog steeds, mooie vrouwen krijgen meer complimenten en aandacht. Het is zelfs bewezen dat mooie mensen een betere baan krijgen en meer verdienen. Dat is niet eerlijk, maar wel waar.

 

 

Vraag aan jezelf, hoe voel je je in het omgaan met mooie mensen? Maakt het je iets uit of intereseert je dit echt niet? Wil je liever dat jijzelf of je kinderen mooier zijn? Gefeliciteerd als het je echt niet uitmaakt/geen bal kan schelen. Goed voor je! Deze post is vandaag gericht ik op uiterlijke verschijning. Een mooi lichaam krijg je van bewegen. Tenzij je super geluk hebt en een goede genen bezit. Helaas, ik niet.

Waarom bewegen belangrijk is.

1. Je gewicht blijft op peil.

2. Je stemming wordt er beter van.

3. Verbeter je zelfbeeld.

4. Verbeter je spijsverteringssysteem.

5. Je krijgt een mooi lichaam.

6. Minder kans op een hartinfart.

7. Krijg er meer energie van.

8. Vertraagt de processen van het ouder worden.

9. Helpt tegen neerslachtigheid en angstgevoel.

 

10. Je hersenen (brein) en het geheugen blijft langer goed in conditie.

11. Maakt gewrichten en spieren soepel.

12. Verbetert je conditie.

13. Je blijft lenig.

15. Vergroot het uithoudingsvermogen.

16. Vertraagd het botdichtheid systeem van het lichaam wat botontkalking veroorzaakt.

17. Beter slapen en makkelijker in slaapt vallen.

18. Je wordt mentaal sterker als vrouw.

19. Levert meer zelfvertrouwen op.

20. Leer je doorzettingsvermogen te ontwikkelen.

21. Je bouwt respect voor jezelf op.

22. verbeter je je lichaamshouding.

 

 

Er zal nog veel meer zijn dan ik opgenoemd heb. Het zijn zoveel mooie belangrijke redenen dat het bewegen beïnvloed voor  ons lichaam. En dit dierbare lichaam, daar hebben we er maar een van. Waarom zullen we dit niet koesteren? Wees liefdevol en respecteer dit lichaam. Ga je vaker bewegen of sporten misschien?