Winactie: Jane Iredale Concealer.


Winactie: Jane Iredale Concealer.

Winactie: Jane Iredale Concealer. Minerale Makeup. Ik ontving van Jane Iredale Circle Delete Concealer Anti-cernes (Gold/brown) van 2.8 gram ter waarde € 30 van Jane Iredale The Skin Care Make Up. Ik mag het product weggeven.

Beschrijving van het product:

Het product is romig en hydraterend. Make-up ontwikkeld uit micromineralen.

Een oog conditioner en concealer met moringa boter en avocado-olie , zowel rijk aan vitaminen A, C, D en E. Bevat groene thee-extract, een krachtig antioxidant.

 

 

Dit is hoe pourtous.nl de producten lijn omschrijft:

In mei 1994 introduceerde Jane Iredale haar unieke huidverzorgende make-up lijn. Het was de eerste volledige make-up lijn die niet alleen een prachtig kleurenpallet biedt maar ook actieve ingrediënten bevat die de huid verzorgen.

100% mineraal en alleen natuurlijke geur- en kleurstoffen.

De producten Jane Iredale zijn ontwikkeld uit basissen van micromineralen en bevatten geen vulmiddelen of bindmiddelen zoals talkpoeder en minerale olie. Conserveringsmiddelen worden ook niet toegepast in de make-up van Jane Iredale. Dus u hoeft niet bang te zijn voor allergische reacties.

Dankzij deze natuurlijke en unieke samenstelling worden de producten van Jane Iredale over de hele wereld aanbevolen door gerenommeerde thermen, schoonheidsinstituten en schoonheidsklinieken.

 

Fysische UVA en UVB bescherming

Naast de verzorgende eigenschappen van de make-up van Jane Iredale biedt het ook de bescherming tegen de zon die u van top make-up mag verwachten. Door de toevoeging van titaniumoxide en zinkoxide is uw huid beschermd tegen de schadelijke straling van de zon. De productlijn van Jane Iredale is niet voor niets erkend door de stichting tegen huidkanker.

Kortom: voldoende redenen om te kiezen voor Jane Iredale.

 

Meer informatie van producten van Jane Iredale en alles voor uw huid Laserbehandeling, ontharen, huidverzorging, huidverbetering en make-up kijk op http://www.pourtous.nl/ voor nog meer informatie.

Het product is geschikt voor de wat getinte huidskleur. Het product is zelfs te donker voor mij. Ik heb zelf geen ervaring met het product.

Winactie: Jane Iredale Concealer. Doe je mee?

Geef de reden waarom je denkt het product te moeten winnen plus een goede huidverzorgende tip waarvan je denkt dat niemand dit zal ooit echt weet in het comment.

De winactie: Jane Iredale Concealer loopt tot 03/03/2016 en de winnaar ontvangt een persoonlijk bericht.

 

♦ De producten heb ik ontvangen om te reviewen. Het beïnvloed mijn mening niet. ♦