Valentijn, de liefde van mijn leven.


Valentijn, de liefde van mijn leven.

Valentijn, de liefde van mijn leven. Valentijn nadert. Zie ik overal rode hartjes tevoorschijn komen. Reclame van kaarten tot cadeaus zelfs DIY voor Valentijn. Hoe je je dierbaren laat zien hoeveel je van haar/hem houd. Kennen jullie de geschiedenis van valentijn. Zo niet dan kun je hier lezen.

In Thailand heerst Valentijn gedoe, zeker onder de jonge generatie omdat het de enige gelegenheid is om exclusief iemand te laten zien dat je om iemand geeft of van elkaar houdt. De Thaise cultuur is niet zo open als het op liefdes verklaringen aankomt. Gelukkig de tijden veranderen. Zelfs een zoen op TV mag tegenwoordig. Wat vroeger een dodelijk geval is.

Ik vind dat er niks mis mee is om liefde te laten zien. Ik zeg dat, ondanks dat mijn moeder heel streng was. Ik kan me niet herinneren dat ik mijn moeder ooit geknuffeld heb, behalve een omhelzing op de foto’s. Mijn vader in tegendeel dan weer wel. Ik zelf knuffel en zoen mijn kinderen 1,000 keer per dag als ik mijn zonen moet geloven. Dat ze doodmoe worden van de woorden ” Ik houd van jou”, dat ze van mij horen. Misschien omdat ik het zo heb gemist vroeger.

 

Valentijn.  Ik denk deze Valentijn aan iemand. Een vrouw dat ik al mijn hele leven ken, mee heb gelachen en mee heb gehuild. Dat altijd mij bij staat, ook in de moeilijke tijden. Nooit mij in steek gelaten. Hoe moeilijk ik het ook had.

En ik houd van haar. Zij is breekbaar, al lijkt het niet zo van de buitenkant. Soms zie ik dat en voel ik  hoe kwetsbaar zij is en hoe zij mij nodig heeft.  Zij is wel altijd op zoek is naar liefde, erkenning en acceptatie. En soms vergeet zij haarzelf. Al heeft zij dat niet eens van een ander nodig toch denkt zij het van wel, een goedkeuring van anderen. Omdat zij zo haar best wil doen voor alles en iedereen die haar dierbaar is. Weet je wat stom is, al is zij zo lief voor mij toch vergeet ik zelf die vrouw ook van tijd tot tijd.

Wie is de vrouw? Iedereen heeft zo’n iemand in hun leven. Iemand dat je hoort de beste band en relatie mee te hebben. De vraag is  ” Met wie heb je de meest belangrijkste relatie? “ Kunnen jullie dat beantwoorden .

Dat je van de eerste dag van je leven kent. En je hele leven mee te maken hebt. Iemand dat overal met je mee ging en alles met je beleeft. Of je wil of niet zij blijft. Weet je al wie het is? Kijk in de spiegel, dan weet je mijn antwoord.

 

 

 

 

Veel vrouw zullen dit herkenen. Wij vergeten onszelf te vaak en nog veel meer als je moeder bent. Weet je dat ik merk dat als je te zorgzaam en te veel liefde geeft of te aardig bent, zien mensen je soms niet staan. Een kreng als vrouw is dan het beste scenario hier. Niet voor niet is een boek…Een Ideale Vrouw Is Een Bitch…. zo populair. Toegegeven, ik las dat boek en begrijp wat de schrijver probeert te vertellen. Kennen jullie dat boek? Leuk en leerzaam boek om te lezen.

Ik probeer vaak een kreng te zijn maar het is zo lastig omdat ik zo lief ben van nature hihi. Begrijp het woord lief niet verkeerd, een lief iemand kan ook streng, dapper en hard zijn.

Valentijn, de liefde van mijn leven.

Maar eerlijk is eerlijk ik heb nu even geen zin om liefde te geven aan anderen. Soms vind ik dat ze genoeg krijgen van mij. Dat zij zelf vergeten dat ik er ook ben. Voor veel mensen voor de liefde van hun leven. Doe ik dus ook, niet mijn vader, moeder, kinderen, man, vriend en  vrienden. Vandaag ben ik lekker egoïstisch en denk ik alleen aan mijn eigen ik. Me myself en Jeapiebel dus.

Ik beloof  mijzelf niet  te vergeten en mijzelf wat vaker op de eerste plaats te zetten.

Dus als jullie plannen om liefde te willen geven aan een ander, vergeet de belangrijkste persoon in je leven niet…ikke…dus Nee niet ik! Maar ikke.. 😉 Happy Valentine.. Aach doe nou niet zo moeilijk tegen 14 februari..het is maar een dag, het komt en gaat. Morgen is het al de 15de..

 

Greatest Love Of All van Whitney Houston.

 

 

Love Myself van Hailee Steinfeid.

 

Dit lied heeft een passende naam bij dit artikel. ⇓ Love Youself van Justin Bieber. Al heeft de tekst een heel andere bedoeling dan wat ik schrijf. Ik moet wel zeggen dat ik vrolijk word van het ritme, je hoort hier hoe goed zijn stem is. Van een jochie transformeren naar een echt sexy jongen in Calvin Klein reclame campange. Jammer als ik media moet geloven is het een photoshop lichaam.  Zo zonde vinden jullie niet?

 

 

Valentijn, de liefde van mijn leven. Dit is de mijne en wie jouw valentijn dit jaar?