Review: John van G cosmetics oogschaduw


Review: John van G cosmetics oogschaduw.

John van G cosmetics oogschaduw € 5,15 Ik heb drie verschillende kleuren van John van G cosmetics oogschaduw blokjes gekocht.

Ze zijn in veel verschillende kleuren. En deze drie zijn weer om de kleur die ik mooi vind maar niet te gewoon. Hoe vaak draag je groene, oranje of gele oogschaduw? Dat is ook wat ik denk.

 

 

In de John van G cosmetics oogschaduw zit een magneet waardoor deze in de doos klikt. Ik heb de doos nog niet omdat dit mijn eerste oogschaduw is die ik op deze manier koop. Maar als je de John van G cosmetics doos niet kan vinden en de doos van het merk Artdeco hebt, kan je die ook gebruiken, volgens mij werkt dat op dezelfde manier.

Mooie manier van dit soort van producten kopen is dat je niet vast zit aan de kleuren van het palette die je niet leuk vind en je misschien nooit zal gebruiken. Je kiest zelf je kleuren uit en kunt het precies naar je smaak samenstellen. Ideaal eigenlijk.

 

 

De John van G make-up bestaat al 25 jaar maar ik heb gevoel dat ik er minder van hoor dan make-up Geek of Kiko en nog veel meer merken terwijl de prijs en kwaliteit zeker niet onder doet nu ik dit merk heb geprobeerd. Corrigeer mij als ik het verkeerd heb hier. Kennen jullie dit merk eigenlijk?

Ik heb in deze look alleen groen gebruikt. Zie je hoe prachtig de kleur is op mijn oogleden en in combinatie met I heart chocolate salted caramel in de arcadeboog en Be Creative eyeshadow quad op de binnenkant van mijn ooghoeken?

 

John van G cosmetics oogschaduw

Ik vind de substantie van de oogschaduw echt geweldig om mee te werken. Al geeft de oogschaduw in de eerste opslag een poederig gevoel, toch heeft het een geweldig pigment wat je op kunt bouwen.

Je kunt een lichte kleur of donkere kleur intentie maken, waar je zin in hebt. De oogschaduw is heel makkelijk te blenden.

 

 

 Ik heb deze look gekozen omdat ik wil laten zien waar de kleur uit kan komen van zo’n klein stukje oogschaduw. Dit groen is echt om verliefd op te worden.

Interesse in het product? Johnvangshop.nl Dit is misschien mijn eerste kennismaking van dit merk, maar ik zelf zal zeker meer van de andere producten van dit merk uitproberen in de toekomst. Nadat ik de look van oranje en gele oogschaduw heb laten zien natuurlijk. Anders zal dat best zonde zijn.

 

 

Het gaat niet alleen om veel product in je bezit natuurlijk. Het gaat er ook om om de producten eens te gebruiken en niet alleen maar blijven kopen. Het product vervaagd wel nadat ik het 7-8 uur heb gedragen. Even melden dat ik ook geen primer of setting spray gebruikte heb.

Leuk merk met een leuke oogschaduw. Dat gevoel krijg ik zeker van dit John van G cosmetics oogschaduw. Wat vinden jullie van groen? Durf je ook voor groen te gaan?