Review: Sleek blush by 3 Lace, Flame en Pumpkin


Review: Sleek blush by 3 Lace, Flame en Pumpkin.

Sleek blush by 3 Lace, Flame en Pumpkin. Ik review graag deze voortreffelijke kleurcollectie blush van Sleek. Zijn de kleuren niet beeldschoon? Sleek is bekend door zijn pigmentatie, kwaliteit en de vriendelijke prijs. Daar hoef ik mijn vakantie niet voor te laten. Yey! Weer op vakantie dit jaar. 😉

Ik laat ik mij wel vaker leiden door een beauty YouTuber. Er is altijd een fase dat ik beauty YouTubers bekijk, dan kijk ik een paar weken onophoudelijk en als ik er genoeg van heb dan een maand gewoon niet meer. Al die praatjes, het heeft altijd een manier om mij te verleiden en over te halen om een product te kopen.

Mijn zus was de schuld van al de oranje/peache van Sleek blush by 3 Lace, Flame en Pumpkin die ik vandaag laat zien. Zij is er dol op. Toen ik iets van de webshop wilde bestellen richtte ik mij onbewust op deze tinten. Wauw is het eerste woord wat bij mij opkomt als ik Sleek bij 3 in mijn hand vast hou. Wat een ongelofelijk prachtige kleuren. Precies wat ik op het oog had. Als dit geen kleur aan je leven gaat geven, dan weet ik het ook niet meer.

 

€ 13,49 per palette, ik heb ze uit Engeland besteld omdat ik bepaalde kleur willen hebben. In verschillende Nederlandse webshops zijn ze ook verkrijgbaar, ook gespot bij ICIParisXL.

 

Ingredients:

Mica, Talc, Magnesium Stearate, Dimethicone, Caprylic / Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Phenoxyethanol / Ethylhexylglycerin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Diethylhexyl Syringylidenemalonate / Caprylic / Capric Triglyceride MAY CONTAIN +/-; CI 77019 ( Mica )/ CI 77891 ( Titanium Dioxide ), CI 77492 ( Iron Oxide Yellow ), CI 19140:1 ( FD&C Yellow 5 Al. Lake ), CI 15850:2 ( D&C Red 6 Ba. Lake ), CI 77499 ( Iron Oxide Black ), CI 77491 ( Iron Oxide Red ).

 

Pumpkin 363 Lantern, Squash en P pie:

Veel oranje, rood-oranje in een ander palette (Lace +Flame), het zorgt dat Squash (roze-middel kleur) een grote favoriet van mij is geworden. Feministisch roze valt echt goed in mijn smaak. Hij onderscheid zich van alle kleuren die ik vandaag review. Lantern is de enige kleur in dit
palette die “glim en glans” bevat.

 

 

 

Lace 367: Crochet, Guipure en Chantilly:

Ik heb gehoord dat Guipure een dupe is van Nars Orgasm. Tip voor iemand die Nars voor weinig wil uitproberen. Deze blush heeft een golden glans die heel sterk overkomt. Prachtig wat de kleuren betreft. Meestal werk ik liever met matte blush en highlighter dan een shimmer blush, maar Guipure is een uitzondering, zeker weten.

 

 

 

Flame: Furnace, Bon en Fire Molten:

Sleek by 3: Flame palette heeft een mooie mix van oranje, rode en bruine tinten. Furnace en Fire Molten hebben een subtiele glans laag waar je geen highlighter bij nodig hebt. Furnace laat zich minder zien bij het swatchen maar bij het aanbrengen heb ik daar absoluut geen last van.

 

 

 

Het ultieme Blush palette met drie verschillende kleuren die elkaar perfect aanvullen. Elke kleur heeft zijn eigen kenmerk, karakter en effect. Het zou een kleur van lippenstift moeten zijn. Van opvallende glans tot vrolijk matte. Het mooie is ook, niet zo een groot palette, maar met een groot genoeg spiegelmaat, welke heel makkelijk overal mee te nemen is.

Ze zijn een waar cadeau om te hebben. Sleek blush by 3 Lace, Flame en Pumpkin. Al de blush heeft stuk voor stuk een bijna extreme pigmentatie. Daarom, niet te veel pakken en een zachte hand zal je zeker nodig hebben. Anders denken mensen dat je mee doet aan het Pipo de clown plaatselijke circus. De kleuren zijn prachtig en gewaagd. Je moet er van houden. Als je rustig, neutraal gewend bent, dan is dit palette
misschien een beetje TE voor je.

 

 

Sleek blush by 3 Lace, Flame en Pumpkin.

Door de ervaringen met al die Sleek blush geeft het mij de kracht om een ongewone kleur blush ineens te durven proberen. Ik merk nu dat vaak op
de pan de kleur je misschien wel wat afschrikt, maar zodra dat het op de huid zit toveren het een effect naar een ware schoonheid. Het feit dat je zwemt in bijna alle kleuren van de regenboog (oké, ik overdrijf een beetje ;-)). Diep in de kleuren kijken, diep vrolijk wordt ik zeker van. In een goede extreem gekke bui betrap ik mijzelf dat ik snel dit soort palette pak.

Mijn eind conclusie over dit Sleek by 3 palette is zeer positief, alleen voor wat de kleuren betreft, ieder haar eigen smaak. Kies wat je gelukkig maakt en bij je past. Een kleine bekentenis, ik had al die blush gekocht ook met de gedachte in mijn achterhoofd ze als oogschaduw te gebruiken. Zeker met een eyeliner erbij, dan zie ik het al voor mij, prachtige smokey eyes.

Sleek blush by 3 Lace, Flame en Pumpkin. Sleekmakeup.com Zal je voor zo’n knallende kleur kiezen als blush?