Miracle Lancôme lotion


Miracle Lancôme lotion

Het gaat hier over Miracle Lancôme lotion. Behalve Miracle parfum van Lancôme, komt deze Miracle body lotion variant er ook bij. Ik ben al fan van dit parfum, het is een van mijn favoriete geuren. Dat ik deze Miracle Lancôme lotion in mijn bezit heb is niet zo vreemd.

Het is een lotion die komt in een hele mooie verpakking. Helaas, ik heb de verpakking niet meer. Ik had dit product al voordat ik met de blog begon. Miracle is een mooie naam en heeft een mooie betekenis. Zou de Miracle Lancôme lotion kwaliteit ook echt passen bij de naam van dit product ..miracle?

 

De originele doos van deze Miracle Lancôme lotion is ook echt opvallend in rose en rood, heel mooi en chique, helaas ik heb hem niet meer. De lotion zit  in een simpele roze/witte kleur tube.  Rustig en meisjesachtig. Wel, de geur van Miracle Lancôme lotion maakt dat alles goed en dat telt mee. Zo onderscheid zich een dure en een goedkope geur hij ruikt echt heerlijk.

Heel echt geschikt als je jezelf of je partner wilt verrassen of iemand wilt verleiden 😉 want dan ruik je echt lekker. Douche wel eerst voor je de lotion opsmeert, dan kan je huid het beter absorberen. Als je parfurm, of zo’n parfum lotion, gebruikt zonder eerst te douchen, i.p.v. lekker ruiken, kan je soms een rare aparte geur krijgen. Dat is zo zonde.

 

Miracle Lancôme lotion trekt heel snel en makkelijk in je huid. Met een lichte structuur. Het is een heerlijke lotion om te gebruiken. Ik heb een extreem droge huid. Wat helaas deze lotion niet de hele dag kan dekken. Dat betekent dat ik extra Miracle Lancôme lotion moet opsmeren, waar ik zeker niet op zit te wachten.

Dus wat heb ik gedaan. Ik gebruik gewoon mijn favorite body lotion die genoeg is voor de hele dag om mijn droge huid te kunnen dekken. Ik gebruik deze op mijn armen, nek en decolleté.  Op deze manier ruik ik een tijdje lekker en hoef ik niet nog een keer extra te smeren. Geen tijd voor, snap je.

 

 

 

Ik zal ze blijven gebruiken en kopen. Iedere keer dat ik hem gebruik voelt het alsof ik een kado aan mijzelf geef en een gevoel dat ik mijzelf verwen met een heerlijke geur.  Bijna vergeet ik om te zeggen dat de geur vrij overheersend en heel bloemerig is. Maar er is wel verschil tussen bloemerig en bloemerig ruiken. Zoiets is ook vaak een persoonlijke voorkeur. Normaal gesproken hou ik ook niet echt van een bloemerige geur. Maar wacht even ik vind Nude Sensation Bourjour Foundation ook erg lekker. Dat is ook bloemerig. Misschien ben ik toch stiekem een bloemetjes vrouw.

Miracle Lancôme lotion. Hij is echt lekker. En jullie. Gebruiken jullie ook regelmatig een body lotion? Ooit deze Miracle Lancôme lotion geprobeerd?