Review: ZARQA Hydraterende Dagcrème (voor de gevoelige & vochtarme huid)


Review: ZARQA Hydraterende Dagcrème (voor de gevoelige & vochtarme huid)

ZARQA Hydraterende Dagcrème. Er is een stand van Zarqa producten Huishoudbeurs en bij de I love Beauty beurs (2017). Al zag ik het vaak bij Holland and Barrett, toch pas toen ik het bij de huishoudbeurs zag, wilde ik het voor het eerst uitproberen.

Net een puistjes aanval gehad van 5 maanden en een goede nieuwe verzorgingslijn is precies wat ik nodig heb. Niet proberen is niet weten!

Dus ik pakte wat producten en vroeg aan medewerker van Zarqa, leg eens uit waarom ik last heb van puistjes de laatste tijd. Zij adviseerde mij ZARQA Hydraterende Dagcrème en Het Zarqa Black Mud masker. Ik twijfelde, maar dacht, “Zij zal wel weten waar zij het over heeft”. Dat hoop ik natuurlijk, anders werkt zij hier toch niet? En dan koop ik waarschijnlijk niets meer van dit merk. 😉

Met een 50 -50 gevoel kom ik thuis. Toch ga ik meteen aan de slag, op dezelfde avond met ZARQA Hydraterende Dagcrème. Ik gebruikte het gewoon dag en nacht. Het feit dat het parfumvrij is en conserveringsmiddelenvrij belooft mij wel wat.

Over ZARQA Hydraterende Dagcrème.

‘ ZARQA Hydraterende Dagcrème bevat een 24-uur hydratatie complex en is ideaal voor de verzorging van de gevoelige, vochtarme gezichtshuid. De gezichtscrème heeft een beschermende werking tegen de negatieve invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld UV-A en UV-B straling.

De mineralen uit de Dode Zee, het natuurlijk hydrateringscomplex, Sheabutter, Allantoine, Macadamia olie en Vitamine E werken vochtregulerend, verzachtend en voedend voor de huid. Daarnaast bevat de Zarqa Hydraterende dagcrème een uniek polysaccharide dat bestaat uit Fucose. Deze fucose suikers dringen in de huid en hydrateren de diepere huidlagen.

Sheabutter komt van de noot van de Afrikaanse shea boom en voedt en hydrateert de huid dankzij vitamines (A, D, E en F) en oliën. De macadamia-olie in deze crème zorgt voor de nodige aanvulling van vetzuren in de opperhuid. Deze hydraterende dagcrème is ook goed als nachtcrème te gebruiken.

Breng de Zarqa Hydraterende Dagcrème aan op een goed gereinigde huid voor de meest optimale werking van de werkzame stoffen in deze dagcrème. Om de gezichtshuid goed en mild te reinigen, kun je bijvoorbeeld de Zarqa Zachte Reinigingsschuim voor het gezicht gebruiken. De SPF in de hydraterende dagcrème van Zarqa beschermt tegen veroudering van de huid door Uv-straling. “

 

ZARQA Hydraterende Dagcrème (voor de gevoelige & vochtarme huid)

Een gevoelige, vochtarme huid, die heb ik zeker. Trekkerig, droog aanvoelend, schilferend, snel geïrriteerd, en jeuk. Mijn huidoppervlak ziet er dof en niet vet uit. Deze Zarqa Hydraterende Dagcrème maakt zijn belofte waar wat mijn huid betreft.

Mijn huid wordt voldoende gehydrateerd, de hele dag lang, ook op de koude winderige dagen. In de maanden dat ik de crème gebruik komen er amper nieuwe puistjes. Behalve wanneer ik mij weer ga opmaken, dan gebeurt het wel eens dat mijn huid wat onzuiver kan worden.

Dan heb ik ook nog het gevoel dat de crème mijn huid kalmeert. De dag na de I love beauty beurs en met een vol opgemaakt gezicht, had ik meteen flinke rode plekken, jeuk en eczeem op mijn gezicht en nek. Ik gebruikte deze ZARQA Hydraterende Dagcrème op mijn nek en geen jeuk meer, mijn huid lijkt rustiger en minder rood te worden.

Als jullie dit hebben gelezen zal je al weten dat ik laaiend enthousiast ben over deze producten. Als ik dit eerder had geweten had ik al lang deze producten gebruikt. Voor iemand die last heeft van puistjes, misschien is deze crème ook iets voor jou. Niet om puistjes te laten verdwijnen, maar voor het voorkomen een nieuwe puistjes en een onzuiver gezicht.

Duimen omhoog voor ZARQA Hydraterende Dagcrème. Ik ben een grote fan! Voorlopig heb ik twee extra tube gescoord en nog andere producten van het merk, binnenkort komen de reviews.

ZARQA Hydraterende Dagcrème (voor de gevoelige & vochtarme huid). Hebben jullie ervaring met het merk of deze crème misschien?