Review Biomed Forget Your Age Cream.


Biomed Forget Your Age Cream.

Biomed Forget your Age cream. Een natuurlijke anti-age cream. Biomed Forget your Age serum wordt gebruikt in combinatie met Biomed Forget your Age cream. Bezig met je huid? Veel vrouwen zullen dat herkennen. Als je jong bent, dan maak je je druk om heel andere dingen dan als je 40 plus bent.  Dan begin je de tekenen van een rimpeltje te merken op je gezicht.

Op een dag komen ze tevoorschijn, zonder aankondiging. Herkenbaar? Al zijn er tegenwoordig veel technologische bestrijdingsmiddelen tegen ouderdomskwaaltjes. Er zijn nog steeds genoeg mensen die het houden bij een crème te smeren. Ik ben de niet de enige hierbij.

Verder dan een droge en gevoelige huid heb ik niet veel te klagen. Af en toe acne en een ouderdomssproetje. Dat moet kunnen. Plus een beetje een rimpeltje hier en daar, waar maak je je druk om. Het hoort er allemaal bij. Mijn motto is, ik doe mijn best om goed voor mijn huid te zorgen. Al kom ik niet onder de zwaartekracht uit.

 

 

Ik kan wel mijn best doen om zo goed mogelijk voor mijn huid te zorgen? Natuurlijk je kunt het altijd proberen. Ik heb Biomed Forget your Age Serum niet zolang geleden gereviewd, vandaag ga ik de Biomed Forget your Age cream laten zien.

De huid heeft altijd vocht, vetten, bescherming en anti-agewekstoffen nodig, die nogal kunnen variëren.

De product lijn komt oorspronkelijk uit Duitsland. Biomed is een biologische medische huidverzorging:

⇒klinisch getest

⇒ Dermatologisch getest

⇒ 99% natuurlijk

⇒ gebruikt reguliere, natuurlijke parfums

Ook voor gevoelige huid omdat:

⇒ geen parabenen

⇒ geen phenoxyethanol

⇒ geen synthetisch parfum

⇒niet getest op dieren

Wat klinkt dat allemaal fijn zeg.

Wat doet de Biomed Forget your Age cream nog meer:

Phycojuvenine , een extract uit het bruine zeewier, verjongt de volwassen stamcellen.

1. Reinvigorates aging stamcellen tot 95 %

2. Protects volwassen stamcellen forum veroudering

3. Pejuvenates fibrobiasts / activeert collagen 150 % Hyalutronic Acid. Zorgt voor een huid plumping en anti -rimpel verstevigend effect .

 

 

 

Hoe ga ik het gebruiken:

Gebruik twee keer per dag op gezicht, nek en decolleté.

Na 3 weken gebruik kan ik zeggen dat mijn gezicht zeker zichtbaar minder diepe poriën heeft, echt wel!. Het is zeker duidelijk te zien, eigenlijk al na 3-4 dagen gebruik van het product merkte ik het al.

De fronslijn lijkt ook minder diep te worden, al is hij er nog steeds. Maar dat had ik ook niet verwacht en daar heeft Review Biomed Forget your Age crème ook geen belofte op gedaan. Dit is wanneer ik alleen dit product gebruik.

 

 

 

 

Bij het gebruik van de crème voelt het gewoon goed, niet te vet of te dik. Na het opbrengen voel ik altijd een trekkend gevoel op mijn gezicht. Net of je een dun laagje masker op je gezicht hebt, heel licht. En ik vind de geur van het product ook erg lekker.

Waarbij de crème niet helpt zijn mijn rode plekken, die verminderen niet (wat ik stiekem hoopte, zoals Forget Your Age Serum dat doet). Maar dat heeft de crème mij ook niet belooft.

Hij beloofde mij een jonge huid. En een jongere huid, daar hoort een wat rood en onrustig gezicht nou eenmaal bij. 😉 Nu voel ik me weer 16 jaar. Dit is flauw natuurlijk. De crème is gewoon goed.

 

 

 

Maar wanneer ik Biomed Forget Your Age Serum en cream samen gebruik wordt ik verrast met een geweldig resultaat. Ik merk echt het verschil. Waarom heb ik dat niet meteen gedaan, vraag ik nu mijzelf af.  Ik heb al de fout gemaakt bij Utsukusy Kirameku Home Care Kit Eyes waar ik even vergat om de producten samen te gebruiken.

Daarom heb ik  bij Biomed nog extra 3 weken om te testen, hoe de cream en het serum samen werken. Ik breng eerst het serum aan en laat het enkele minuten intrekken, daarna de Biomed forget you Age cream er overheen. Heb ik vertelt hoe heerlijk de creme ruikt. Heel echt lekker.

Naast het feit dat mijn poriën minder zichtbaar worden is mijn gezicht echt heel egaal geworden ( oké afhankelijk aan hoe ik mijn nachtelijke activiteit natuurlijk ;-)) Mijn huid reageert een stuk beter met beide producten dan wanneer ik het apart gebruik. Met liefde, in tevredenheid en enthousiastheid stem ik voor het merk.

Al mis ik SPF omdat de zonnestralen een belangrijke factor zijn die rimpels veroorzaken. Dus dat betekent dat ik een extra gezichtscrème met SPF moet hebben om mijn gezicht extra te beschermen.

 

 

De cream kost € 29,95 een echt hele mooi prijs. Zeker met 99% natuurlijke producten en dat vergeleken met veel andere merken die op de markt zijn.

Lees ook:

Biomed Peel Me up review.

⇒ Review Biomed Pure Detox Mask.

Als je op zoek bent naar langere wimpers, mis het volgende review van Biomend hier niet. Ik ben echt een officiële fan van Biomed kan ik nu zeggen. Hebben jullie al rimpels en maak je je er druk om? Als je al rimpels hebt, gebruik je ook een verzorgingslijn die anti- rimpel zoals deze Biomed Forget your Age cream heeft?

♦ De producten heb ik ontvangen om te reviewen. Het beïnvloed mijn mening niet. ♦