Review: Iva natura Foot Care Lotion.


Review: Iva natura Foot Care Lotion.

Iva natura Foot Care Lotion. 100ml. Way 2 natura was zo gul om mij deze Iva Natura Foot Care Lotion en Iva natura Anti-Acne Cream toe te sturen. Zodat ik voor het eerst de ervaring met het merk Iva Natura mee mag maken. Hartelijk dank daarvoor.

Meestal schrijf ik over het gezicht. Huidverzorging of make-up om de huid mooi, egaal en stralend te laten lijken. Maar ik ben niet vergeten hoe belangrijk andere onderdelen van het lichaam, zoals de voeten zijn. Ik smeer ieder avond voor ik ga slapen met een handen en voeten crème. Mijn extreem droge huid kan dat goed gebruiken.

Maar ondanks jaren van trouw smeren ontstaan er In de lente/zomer (wanneer ik met blote voeten door het leven ga) scheurtjes in de hielen van mijn voeten. Het is wat, om je te schamen in de zomer. Zien jullie het voor je? Prachtig haar en een opgemaakt gezicht met een strak lichaam in je bikini op een zomerdag doorbrengen en dat met lelijke onverzorgde voeten. Oh Nee! Dan schaam je je toch rot? Jij niet dan?…ik in ieder geval wel.

 

 

Dus een ultieme voetverzorging die mij helpt om mijn prachtige gelakte voeten nog mooier te maken…. Ik hoop dat de Iva natura Foot Care Lotion hier de oplossing voor kan zijn..

 

Dit zegt het bedrijf:

 

Een verzorgingslotion met St Janskruid extract, speciaal voor de voeten. Deze gele bloemen bloeien op de Taurusgebergten bij de Middellandse Zee. Ze bevatten antibacterieel en antivirale eigenschappen. Deze soort is al lang in gebruik als geneeskrachtig kruid en staat bekend als plantaardig antidepressivum.

 

Dit extract vernieuwt de huid en geeft verlichting bij vermoeide voeten. De crème hydrateert, trekt snel in en geeft eelt geen kans aan te groeien.

 

 

Iva Natura Foot verzorgingslotion met St Janskruid extract speciaal voor de voeten. Deze gele bloemen bloeien op de Taurusgebergten bij de Middellandse Zee. Ze bevatten antibacterieel en antivirale eigenschappen. Deze soort is al lang in gebruik als geneeskrachtig kruid en staat bekend als plantaardig antidepressivum.
Dit extract vernieuwt de huid en geeft verlichting bij vermoeide voeten. De crème hydrateert, trekt snel in en geeft eelt geen kans aan te groeien.

 

 

 

€13,29

Ingredienten:
Aqua, Myrtus communis*, Thymus vulgaris*, Caprylic/Capric Triglyceride**, Cetearyl Alcohol**, Glyceryl Stearate SE**, Olea europaea Fruit Oil*, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Sodium Lauroyl Glutamate**, Rosa damascena (Rose) Flower Distillate*, Argania spinosa Kernel Oil*, Benzyl Alcohol (And) Dehydroacetic Acid**, Hypericum perforatum (St John’s Wort) Extract (AP), Sodium Benzoate**, Melaleuca alternifolia Leaf Oil (AP), Hypericum perforatum (St John’s Wort) Oil (AP), Thymus vulgaris Extract (AP), Citric Acid**, Propanediol (1) (And) Lecithin (2)**

⇒ *Organic Certificated – **Approved For Organic Cosmetic – AP: Anatolian Plant.
⇒  25% van de ingrediënten is afkomstig uit biologische landbouw.
⇒  Dit product is bereid met biologische liposoom technologieoducten zijn 100% biologisch gecertificeerd, dierproefvrij en dragen het ETKO keurmerk.

 

 Mijn ervaring: Ik probeer Iva natura Foot Care Lotion al ruim 2-3 weken uit. Het product heeft een fijne structuur met een bijzondere geur die ik niet kan plaatsen, maar het is wel positief. Na het gebruik voelen mijn voeten erg zacht aan en zien er erg goed uit. Mijn hiel ziet er al een stuk beter uit en verzorgder dan voorheen. Er zijn nog steeds een beetje sporen van scheurtjes in mijn hielen.

Iva natura Foot Care Lotion heeft de probleemgebieden op mijn voeten niet meteen opgelost. Op dit moment 85% bereikte resultaat. En dan nog beter wanneer ik meerdere malen per dag de producten opsmeer. Helaas kan ik niet altijd meerdere keer de lotion gebruiken. Meestal lukt het in de ochtend en een keer in de avond.  Ik ben benieuwd of het resultaat beter zal worden als ik de fles helemaal op heb gemaakt. Als dat zo is dan kom ik er zeker op terug met een update.

 Al geneest Iva natura Foot Care Lotion mijn voeten niet, het is toch een fijn product om te gebruiken en mijn voeten worden hierdoor flink verwend en het ziet er veel en veel beter uit dan ik het helemaal niet gebruik. Iva natura Foot Care Lotion te koop Way2natural.nl