Rootz Sieraden Edelstenen: maansteen


Rootz Sieraden Edelstenen: maansteen.

Rootz Sieraden Edelstenen: maansteen. Maansteen is een mooi blauw-wit glanzende steen die van half doorzichtig wit naar halfdoorzichtig oranje kan gaan. Maansteen is de steen van mysterie en wordt geassocieerd met vrouwelijke energie.

Jullie weten dat ik Aziatisch bloed heb. Als je nieuw bent op mijn blog of mij niet lang volgt zal je ook kunnen denken dat ik hier ben opgegroeid of geboren of geadopteerd door Nederlanders.

Ik ben een Thaise, al lijk ik veel op een Indische.. ( Dat rijmt :-)) Tot mijn 23e woonde ik in Thailand. Wat ik hier willen zeggen is dat er echt Aziatische roots en cultuur in mij zit. Wij geloven in veel dingen, In Thailand moest ik soms vluchten van al dat bijgeloof dat zoveel om mij heen hing. Je denkt aan alles en nog wat voor je iets doet. Dat mag wel, dat mag niet.

Ik ben iemand die probeert respect te tonen aan waar anderen in geloven.  Ik geef de credit niet aan mijzelf. Dat is te danken aan mijn Thaise cultuur en mijn geloof (of overtuiging) als boeddhist. Deze mij leerde om respect te hebben aan de medemens, ongeacht onze verschillen.

Vrij, zelfstandig en modern opgevoed waardoor ik minder streng ben in veel aspecten in mijn doen en laten.  Zeker nu ik in een ander land woon. Je moet veranderen, je aanpassen en nieuwe dingen leren en accepteren.

 

Foto van de turkoois en het maansteen hangertje ⇓ van Rootz sieraad. Een gekregen en een zelf gekocht.

 

Het is niet altijd makkelijk om in een land te wonen waar de basis van opvoeding, normen en waarden, doen en laten net iets anders zijn. Toch, uiteindelijk zijn wij ook maar een mens met dezelfde kleur bloed, lot en basis behoeften.

Het is soms moeilijk als ik eerlijk ben. Al heb ik niet te klagen. Ik ben hier omdat ik verliefd werd op een Nederlandse man toen ik hier op vakantie was, echt een vakantieliefde waardoor ik na drie maanden voorgoed hier kwam wonen. Zal je ooit achter mij zoeken hoe romantisch ik ben. 😉 Als je ooit grenzeloos verliefd op TV ziet, dat is ook zoiets. Ik volg altijd mijn hart.

 

Let’s tweet:

volgt je hart omdat het klopt. Click To Tweet

 

Wel is het niet altijd makkelijk in de relatie. Zeker de relatie met een man in een ander land en cultuur. Nu, na zoveel jaar kan ik volmondig zeggen: ”Ik hou van hem maar soms kan ik hem ook wurgen..” De verliefdheid veranderd naar diepgang, een liefdesrelatie die stabiel is. Wij hebben een geweldige relatie en ik heb zo’n leuke man. Mijn partner belooft mij een cadeau als ik hem in dit artikel de hemel in prijs. 😉 Wie wil dat niet? Leuk cadeau… Hij is geweldig! Lees je het schat!?

 

 

 

Ik heb van een webwinkel van Rootz Sieraad een mooi sieraad mogen uitzoeken. wat ik erg lief vind. Maar eerst moeten melden dat ik deze Maansteen zelf heb gekocht, de Turkoois heb ik wel gekregen. Dit hangertje kostte € 7.00 maar was afgeprijsd voor € 5, 95. Eerst wilde ik een maansteen ring, maar helaas die was uitverkocht. Zien jullie hoeveel ik er voor over heb om in mijn relatie te investeren. Bijna 6 hele euro. Is dat niet geweldig? 😉

 

Let’s Tweet:

When you invest your love, you invest your life. Click To Tweet

 

Rootz Sieraad verkoopt veel producten van edelsteen. Van Armbanden, charms, engeltjes, cadeaubonnen, kettingen, hangers, knuffelsteen hangers, koordjes, oorbellen, oorknopjes, ringen en heerlijke wierook waarvan de eigenares beweert de lekkerste wierook die er bestaat. En ik kan bevestigen dat hij echt echt..lekker ruikt.

Op de website staat niet alleen het verkooppunt maar ook informatie over de chakra’s. De 7 chakra’s met uitleg wat dat is? Hebben jullie wel ooit gehoord van chakra’s? Als jullie benieuwd zijn, klik hier om verder te kijken wat ik bedoel.

Fijn en leerzaam als je je erin wilt verdiepen of je horizon wilt verbreden. En ook de pagina over de kracht van veel soorten edelstenen.

 

Ik zelf geloof ook graag in de kracht van edelstenen. Dus ik heb jade en een Aventurijn ring in mijn bezit als verjaardagscadeau (zelf gekocht een paar jaar geleden). Wanneer ik de kracht nodig heb draag ik het. Het klinkt zweverig, maar het is ook zo, ik ben zelf heel sterk, maar ook vrij gevoelig. (hoog-gevoelig persoon) waardoor ik veel emoties van mensen aanneem wat niet altijd goed voor mijn gezondheid is. Dus daarom kan het geen kwaad om af en toe hulp van buitenaf, zoals edelstenen te gebruiken.

Laten wij duidelijk zijn, de eerste persoon waar ik in geloof is mijzelf. Maar ik ben maar een mens met emoties dat je je soms ook zwak voelt en aanhankelijk, of houvast wilt hebben. Dus daarom gebruik ik ook graag hulp.

Zoals ik gezegd heb, de Thaise cultuur en het boeddhisme leert mij om respect te hebben. Ik denk dat, al geloof je er niet in, andere mensen dat wel doen. Je kunt ook wat anderen voelen aanvaarden.

Of en wie er gelijk heeft, wat maakt het uit. Het gaat om respect voor elkaars mening en geloof, dat zou de wereld heel veel ellende besparen. Nu ga ik richting politiek waar ik niet wil belanden. Niet echt zo verstandig denk ik. 😉 Ik ga terug naar de edelstenen.

Ik heb twee edelstenen uitgekozen. Vandaag vertel ik over de Maansteen en een andere keer kom ik terug met de ander (Turkoois).

 

 

Deze tekst is de beschrijving van de online webshop Rootz Sieraad:

Maansteen is de steen van mysterie en wordt geassocieerd met vrouwelijke energie, omdat de maansteen de intuïtie opent. Maansteen is ook van oudsher de huwelijkssteen, gegeven voor huwelijksgeluk en een goede onderlinge relatie. Daarnaast is er uiteraard de associatie van de maan. Net als de maan een cyclus heeft, gaat Maansteen over de cycli van ons leven. Bij het afronden van iedere cyclus die we doorlopen, nemen we onze wijsheid en lessen mee.

Maansteen leert je zien in welke fase je zit en wanneer de juiste tijd is om actie te on
dernemen en wanneer de juiste tijd is om even rust te nemen. Maansteen schenkt je hierbij het geduld om te wachten op het juiste moment. Je kan niet oogsten, direct na het zaaien en maansteen helpt je om ongeduld en frustratie los te laten en helpt je over te geven aan de natuurlijke cyclus van het leven. Maansteen werkt door op dekruinchakra, maar ontspringt weer in het 2e chakra, het sacraalchakra. Sieraden met maansteen kunnen met water en met wierook gereinigd worden.”

 

Zie op de foto’s mijn avonturen ring ⇓ en mijn jaden armbanden.

 

Ik ben verkocht en dit is waarop ik hoop, op de kracht van Rootz Sieraden Edelstenen: maansteen.

“ Maansteen leert je zien in welke fase je zit en wanneer de juiste tijd is om actie te ondernemen. Maansteen schenkt je hierbij het geduld om te wachten op het juiste moment en maansteen helpt je om ongeduld en frustratie los te laten”

Een relatie is hard werken. Ik werk ook hard iedere dag aan mijn relatie, maar ik hoop stiekem op de kracht van maansteen die mij kracht geeft om geduld en frustraties soms los kunnen laten.

Ja, mijn partner is erg. Ik ben degene die perfect is in onze relatie. Ik weet het. Hij maakt er altijd een zootje van…geduld…geduld …dus dat heb ik nodig. Oh daar gaat mijn cadeau. Ik hoor hem de hemel in te prijzen..oeps. Je bent geweldig schatje! Aaach hij leest dit artikel toch niet. En hij kan ook niet ontkennen dat ik perfect ben..hihi.

 

Brons foto: Rootz Sieraden

 

Feit is, geloof in jezelf, wat je ook doet. Maar aangezien wij vrouwen toch een mooi sieraad willen hebben…. Waarom zal dat geen sieraad zijn die betekenis heeft en welke goed aansluit bij onze eigen behoefte? Als cadeau en dierbaar is ook mooi, Rootz Sieraad heeft genoeg te bieden. Volgende keer zoek ik iets waar ik de baas boven mijn partner mag worden, dat zal leuk zijn. Maar volgens mij bestaat zo’n edel steen niet. Als iemand meer informatie hierover heeft, hoor ik het graag. Contact mij! Nu hebben jullie waarschijnlijk medelijden voor mijn partner…aach gossie..

Wat ik heel erg kan waarderen is ook dat Rootz Sieraad verkoopt, niet alleen betekenisvol, maar de webwinkel heeft ook oog voor detail. Met dit hangertje dat komt in een hele mooie doos (zie boven ⇑ ) kreeg ik ook wierook erbij om het hele postpakket zo heerlijk te laten ruiken. Dat laat zien hoe zorgzaam en attent ze zijn. Want dat hoeven ze zeker niet te doen. Net dat kleine extraatje dat ze onderscheid van de rest.

Ik heb niet alleen sieraden te reviewen, maar binnenkort kom ik ook met een review van Utsukusy Schoonheid natuurlijke en dierproefvrije cosmetica. Wat te maken heeft met Rootz Sieraad. Maar hoe, dat vertel ik de volgende keer. Al benieuwd naar de Utskusy website klik hier. Tot de volgende steen (Turkoois) !

Please follow and like us: