Nieuw jaar look 2017.


 

Nieuw jaar look 2017

Nieuw jaar look 2017. Ik heb al kerstlook 2016 van Iconic Pro 1 en kerstlook 2016 van I heart chocolate palette gemaakt.

17 wat een mooi nummer en ik heb mijzelf beloven dit zal mij jaar worden. Op mijn prive FB is een ver vriendin post hoe ze niet kunnen wachten tot deze 2017 komen omdat 2016 is voor haar een k*t jaar is. Haar bericht zet mij aan het denken.

Ik snap ze wel in de zin. Haar beide ouder is overleden de afgelopen jaar. Dat is reden genoeg. Onze lief koning dat alle thaise hart en land aan elkaar bind is overleden na 70 jaar in troon. Het is een rouw proces na de ander. Ik heb hier een kort artikel Goodbye our beloved king geschrijven.

 

 

 

 

Ik ben zelf te vaak aan het rouw dan ik zelf zal willen. Maar ik ben gewens om afscheid te nemen. Iedere jaar neem ik opnieuw afscheid van mijn familie, mijn lief dierbaar land, oude vriend. Ik oefening genoeg op afscheid gebied en rouw process. Ik kan goed voor stel dat als je leef vaak rustig dat ineens je verliez van mensen dat je lief hebt dat komt ineens keer keihard aan. Niet dat bij mij niet zo is. Maar ik herstel wat snelle. Omdat ik ben er gewen aan. leven gaat door en het is niet ander.

Waarom 2017 mij jaar is?

Omdat wat dan ook gebeurt ik ga dit jaar betreed met stuk positiviteit de leven nieuw jaar in. Ik wil een beter mens en beter versie van mijzelf word op manier dat ik kan. Goed autijude!

Ik ga ervoor en wat dan ook zit mij te wachten 2017. Het gaat goed komen! Ik zal gelukkig word. Laten wij proost op 2017 lieve mensen. Ik ben dankbaar voor mijn leven en dankbaar voor jullie bezoek! Nieuw 365 dagen om weer te beginnen! Proost!!!