De kort maar krachtig tag.


De kort maar krachtig tag.

Ik word getagd door Chris Landpraat.nl net rond de kerstperiode. Een paar dagen geleden ook van Nilou tastynilous.com.  Kort maar krachtig origineel komt van  Ysanne blogofys.nl  Dat het morgen valentijnsdag is heb ik een paar quotes als voorgerecht voor morgen de enige echte dag van de liefde zelf.

Tag scherpt een band tussen bloggenoten. Leuk om te lezen. Soms slaat het wel aan en een andere keer niet. Niet omdat het geen leuke tag is, maar als je weet dat je geen toevoeging in een antwoord kunt geven dan heeft de tag geen zin. Meestal bedenk ik graag mijn eigen verhaal. Dat ook de reden dat ik een blog heb. Lekker eigenwijs, ik kan alles schrijven waar ik zin in heb. Vandaag geef ik deze tag een kans en ik probeer er een zo kort en krachtig mogelijke tag van te maken.

 

Hier gaan wij: De Kort en Krachtig tag.

1) Stom: Als ik chagrijnig ben.

2) Aller stomst: Als ik boos ben.

3) Dag met een gouden randje: dag dat ik mijn voeten op een Thaise grond zet.

4) Leukste liedje: Heel veel, een er van is deze ⇓

 

Sara Bareilles – I Choose You

 

5) Houd van: vrij zijn. Freedom!

6) Nooit gedacht: Dat ik zo ver weg zal wonen.

7) Genieten: blog.

8) Bang voor: verandering waar ik geen controle over heb.

9) Hekel aan: dit gevoel wil ik niet.

10) Lekkerste weer: lekkere frisse zonneschijn, 23 graden.

11) Leukste leeftijd: nu, omdat vandaag altijd de beste is

12) Spijt van: Zonde van de tijd, maar leer er altijd wat van.

13) Geen tijd voor: gezeur van moeders op het schoolplein. 😉

14) Lekkerste eten: Veel. Eten is een van mijn passies.

 

 

 

 

15) Fijnste vakantieland: Venetië Italië.

16) Vreselijk goor: bloederige film

17) Mezelf een duwtje geven: Minder met mijn hoofd piekeren

18) Wil nog: genieten..

19) Mis een beetje: Mijn zusje en de luisterende kinderen. ( mijn kinderen luisteren soms niet naar mij…grrrr…)

20) Dansen: tango

Ik vind dat ik het niet slecht heb gedaan met mijn korte en krachtige antwoorden. Ik zit te bekijken dat veel van de vragen en antwoorden zijn zowel negatief als positief. Ik houd wel van kort en krachtig, want soms kan ik veel te lang doorzeuren, al zeggen mijn kinderen dat. 😉