KMA Cosmetics Professional Perfection Face Palette.


KMA Cosmetics Professional Perfection Face Palette.

KMA Cosmetics Professional Perfection Face Palette.  Oogschaduw is mijn favoriete stuk cosmetica dat ik graag review. Iedere keer kan ik gefascineerd raken door de kleur die een look doet veranderen. En laten wij het gevoel niet vergeten. Natuurlijk later is de bronzer en highlight ook wat ik meer en meer leuk ga vinden, maar de liefde voor kleuren en oogschaduw zal nooit veranderen.

Meer dan een jaar ben ik bezig met make up en 40 palettes verder besef ik meer en meer dat ik oogschaduw nog leuk vind. Ik ben blij dat nog zo veel looks en merken nog niet hebt ervaren en kan niet wachten om dat de komende jaren te doen.

 

KMA Cosmetics Professional Perfection Face Palette.

Van deze palette heb ik 6 verschillende tinten blush gekregen, oranje, bruin en roze. Je kunt heel veel looks creëren met dit palette. Wat ik nog waardeer is dat ik al lang op zoek was naar een matte palette dat 30 kleuren bied zoals deze. Te gek! Wat kan ik meer zeggen.

 

 

Ik ben dol op dit palette. Dat kan ik al zeggen voor ik verder met het verhaal ga. De grootste reden daarvoor is om dat deze palette beschikt over allemaal matte oogschaduw. In veel kleuren waar ik dol op ben. Glitter of metallic oogschaduw, ze zijn niet echt mijn ding. Ik ben dol op een meer subtiele, zachte look en draag dat ook veel de laatste tijd. Al ontken ik niet dat ik soms nog eens wel een felle kleur pak en dat ik dan helemaal geen rekening houd met welke regels dan ook. Ik draag groen, rood, paar als ik daar zin in heb.

Deze palette heb ik gekocht in Thailand geduurde de tijd dat ik de make up les kreeg. Maar voordat ik het gekocht heb had ik al ervaring met dit palette dus ik wist dat ik deze palette graag wilde hebben. Matte palette die heb ik al veel in bruine en beige tinten, van Urban Decay Gwen Stefani palette en met deze erbij heb ik nu genoeg.

Deze look  ⇓ is de enige look in dit artikel waar ik foundation gebruik. Mijn favoriet van Healthy Mix Bourjois foundation en verschillende groen uit KMA Cosmetics Professional palette. Het felle licht maakt het foto maken er niet makkelijk op.  

 

 

Ik ben de laatste tijd dol op roze tinten ⇓ en alle kleuren uit dit palette.  Er is geen kleur die ik niet mooi vind in deze palette. Ze zijn allemaal stuk voor stuk prachtig. Roze ogen en roze lippen lijkt mij te veel van het goede, maar deze look zorgt dat mijn getinte huid mooi tot zijn recht komt.

 

De laatste look,  ⇓ ook met roze maar hele zachte zowel de ogen en de mond.

De palette is wat poederig. Het beste wat ik kan doen is kloppen met de kwast voor ik begin op mijn ogen. Het pigment en houdbaarheid van KMA Cosmetics Professional Perfection Face Palette is een dikke pluim. Duidelijk pigment en de hele dag blijven zitten.  Ik heb een paar looks die ik hier wil laten zien. KMA is het zusterbedrijf van Covermark. Hier kennen jullie deze twee merken misschien niet, maar in Thailand zijn ze vrij bekend. Je zal zeggen, wat heeft dat nou voor zin als je helemaal naar Thailand moet reizen voor dit palette. Aachh wij halen ook wat helemaal uit Amerika, dan is Thailand zo ver nog niet. 😉

Wat ik wel frustrerend vind worden is het licht voor de foto’s. Er is weinig licht de laatste tijd. Dus ik probeer wel goed licht te pakken en dat red ik niet altijd. Te veel licht of te weinig, het zijn allemaal net niet goed genoeg. Hebben jullie ook last van het licht bij een foto maken?  Naast deze grote palette heb ook een kleine versie van dit palette waar je minder kleuren te kiezen hebt. Deze palette heb ik voor 1,250 bath gekocht (rond de € 30) . En jullie? Hoe zit het met matte oogschaduw, ben jij daar ook fan van?