Play outfit van de dag


Play outfit van de dag.

Heb je ook zo’n outfit dat je kan aantrekken en je voelt je weer als een kind dat er klaar voor is om te gaan spelen met haar vriendinnen? Ik heb deze vandaag aan en voel me weer als een meisje dat klaar is om de boom te gaan klimmen zoals vroeger.

 

 

Hebben jullie je ooit afgevraagd waarom kopen wij de kleding die wij nu kopen? Omdat wij hier een stuk van onszelf in zien. Je moet dit stuk hebben, of gewoon omdat het in de uitverkoop was, nog erger, het is in mode op dat moment.

 

Play outfit van de dag.

Ik bereik de leeftijd waarop ik niet meer zo de mode volg, als een meisje volgde ik wel af en toe de mode natuurlijk. Welke vrouw wilt niet er mooi uit zien? Als je wat jonger bent dan ben je aan het uitzoeken wie je wilt zijn. Soms zie ik nog steeds een groep vriendinnen van een jaar  zestien of twintig en iedereen draagt bijna dezelfde kleuren. Maar het hoort ook bij denk ik, om erbij te horen.

Ik heb ook mijn eigen verhalen en zoveel jaren en zoveel  miskopen verder, dan komt je er achter wat je goed staat. En ontwikkel je je echte eigen smaak.

 

 

 

 

Wat ik mooi vind blijft gewoon mijn mening natuurlijk. Net zoals wat ik aan heb. Als anderen dat niet mooi vinden, wat natuurlijk mogelijk is, is dat ook prima, ieder zijn eigen ding.

 

 

 

 

Het is niet dat ik echt in de boom ga klimmen vandaag, het is gewoon gevoelsmatig. Maar ik doe ik dat wel eens met mijn kinderen, in de boom klimmen. Het helpt om je jong te voelen. Even een boompje klimmen en je even als een kind voelen.    ♥ ♥ ♥ ♥    Hebben jullie ook ooit zo gedaan? Bomen klimmen?    ♥ ♥ ♥ ♥

 Meer zien van mijn leuke outfit klik hier Beauty Love Fashion.