Oogschaduw palette nyc


Oogschaduw palette NYC.

Oogschaduw palette NYC heeft een heel mooie grijs-bruine tint, waar je weer een mooie, opvallende look van kunt maken. Je kunt met dit palet ook echt smoking eyes creëren. Ik ben benieuwd. Ik roep altijd dat ik gekleurd smoky eyes mooier vind dan donker. We zullen wel zien.

Oogschaduw palette nyc.

Prijs : 4,99

Kleur: grijs, bruin-grijs, houtskool-grijs en zwart-grijze kleur. Vinden jullie de kleuren van swatches mooi? Ik sowieso wel.

Bij swatches vind ik dat hij prachtige kleuren geeft.  Bij veel herhaling krijg je goede intensiteit en pigment. Het kan beter, maar het ligt er ook aan wat je wil dat je look gaat worden.

Alle kleuren zijn redelijk matte, Twee in de middel ⇓is absoluut matte en de andere is met wat glitter erbij. Zilveren grijs tinten zijn mooi om in de palette te hebben, dat kun je op je binnenkant van je ooghoek en onder je wenkbrauw gebruiken.

 

Het is redelijk goed met blenden. vergelijkbaar met de ander oogschaduw palet van NYC. Nadeel is dat hij veel fallout geeft. Dus je bent gewaarschuwd.

Behalve los dragen,  je kunt ook dit palet combineren met een andere oogschaduw, merk of palet. Als je dit al hebt gekocht, net als ik,  Als ik een product test gebruik ik geen “fullcoverage” foundation. En deze keer vergeet ik om een mascara te gebruiken. Ik moet weer gaan wennen dat ik geen lenzen meer draag nadat ik mijn ogen laseren en nu kan dat zonder irritatie in mijn ogen.

In het dagelijks leven draag ik liever subtiele make-up dan deze smoky look. Ik wil nooit overladen worden met al de make-up, omdat ik nog een stuk van mijn imperfectie wil laten zien. Dat hoort ook een beetje bij me.

Ik hoef er niet helemaal perfect of totaal anders uit te zien. Ik wil er gewoon uitzien als mijzelf, maar  de make-up maakt mij net iets leuker. Ik wil niet dat make up mijn gezicht transformeert tot ik mezelf niet terugherken. Daar voel ik mij niet prettig bij. Ik wil het gevoel hebben dat ik mooi ben met of zonder make-up.

 

 

Dit is de conclusie van het tweede palet met aarde tinten oogschaduw die je kunt gebruiken en de mensen ook zien dat je make up op hebt. Je kunt het ook voor een avondje uit met smoking eyes varianten gebruiken. Ik ben zelf niet ontevreden met dit zacht smokey eyes look.

Ik vind dat als ik make-up gebruik, het mij mooier moet maken.  je wil soms speels met make-up alle kleuren kunnen combineren. Het is niet altijd makkelijk met het opmaken. Natuurlijk moet je skills hebben hoe je make-up  gebruikt, maar laten we eerlijk zijn, dat niet iedereen een make up artist hand heeft en dat talent bezit.

Ik niet en de meeste van ons ook niet. Toch? Daarom is het leuk om te zoeken naar echte kwaliteit of het product dat deze eigenschappen heeft. De make-up dat je mooi maken en makkelijk is om te gebruiken en het werk voor je te laten doen. Aanbrengen en lekker stralen. Dat is wat wij willen, denk ik.

 

 

 

Ik denk dat deze Oogschaduw palet van NYC het mooist uitkomt bij een lichtere huidskleur zowel getinte mensen. Met bruin kan je ook veel mee. De kwaliteit van het product is haalbaar in verhouding met de prijs dat je er voor betaald, dat is zeker. . . Wie weet hebben jullie andere ervaringen over opmaken dan ik. Laat het horen als het zo is. 🙂

 

Lees ook: Nude Sensation Bourjois, Catrice Velvet Foundation en Healthy Mix Bourjois Foundation.