I heart Make Up Blushing Hearts Triple Baked Blusher


I heart Make Up Blushing Hearts Triple Baked Blusher.

I heart Make Up Blushing Hearts Triple Baked Blusher. Herken je dat? Dat je vaak wordt verleid door het feit dat de verpakking en de producten er zo aantrekkelijk uit zien, naast het feit dat de prijs echt aanlokkelijk is.

Dan hoor je in de verte een stemmetje dat dit product misschien wel een dupe kan zijn van een beroemd, bekend merk. Hij lijkt TooFaced blush na te doen.

Maanden heb ik deze blush in mijn bezit, zoals gewoonlijk. Ik moet mij er voor schamen hoe lang ik al die make-up en huidverzorging heb laten liggen.

 

 

Ik leerde Make Up Revolution kennen van I heart Make-Up collection waar ik hier Palette nummer 1. Death By Chocolate Palette,2. I Heart Chocolate Palette, 3. Naked Chocolate Palette, 4.Salted Caramel Palette en 5. Pink Fizz Palette al heb gereviewd. Maar keer op keer stelt dit merk mij niet teleur. Ongeacht dat ik de een net iets beter vindt dan de ander.

Naast het feit dat Make-up Revolution veel dupes maakt. Eerlijk gezegd, op dit moment kan het mij niet echt schelen, dupe of toch niet. Het is maar een make-up. Het gaat er om dat het product goed zijn werk doet en aan mijn verwachting voldoet. Leuk voor een look-a-like bekend palette maar uiteindelijk is de kwaliteit die op je gezicht zit toch wat telt, niet de naam.

 

 

Ik gebruik graag blush. Het geeft mijn bruine huid toch een wat extra boost. Eigenlijk krijg ik de blush liever van sporten, maar aangezien ik niet altijd tijd heb om eerst een work-out te gaan doen voordat ik naar een afspraak ga. Dan biedt een blush hier zeker een goede uitkomst voor. Ik zie er meteen fris en gezond uit, met beetje hulp van make-up.

Make-up Revolution bied in deze lijn een blush, hightlighter en bronzer in zo’n schattige hartvormige doos, waar je je nieuwsgierigheid even niet kunt bewaren als je van leuke verpakkingen houdt. Al is het niet om niet te gebruiken of alleen maar kopen en bewaren.

Dit is wat I Heart Make up te bieden heeft qua blush.

⇒ I ♡ Makeup Blushing Hearts-Peachy Pink Kisses

⇒ I ♡ Makeup Blushing Hearts-Iced Hearts

⇒ I ♡ Makeup Blushing Hearts-Bursting with love

⇒ I ♡ Makeup Blushing Hearts-Candy Queen of Hearts Blusher

⇒ I ♡ Makeup Blushing Hearts-Peachy Keen Heart Blusher

⇒ I ♡ Makeup Blushing Hearts-Blushing Heart Blusher

⇒ I ♡ Makeup Blushing Hearts-Hot Summer of love

En nog highlighter en bronzer. Kijk voor meer hier.

 

 

Andere kleuren zijn ook verleidelijk, toch probeer ik dichtbij mijzelf om hier voor I heart Make Up Blushing Hearts Triple Baked Blusher te kiezen wegens de tint die het beste bij mij past.

Wat ik vind van I heart Make Up Blushing Hearts Triple Baked Blusher?

Ik vind de blush prachtig, makkelijk om te gebruik en te blenden. Je kunt een van de drie kleuren proberen of samen gebruiken. Alle kleuren bij elkaar is echt mijn voorkleur eigenlijk.

Verder wil ik dat jullie beter de “I heart Make Up Blushing Hearts Triple Baked Blusher” kunnen zien op de foto’s, dan kunnen jullie zelf de conclusie trekken wat je er van vind.

 

 

Ik zelf ben er blij mee, nog een aanwinst van I heart make-up lijn. De prijs is € 4,99? Dat heb ik er voor betaald. Een klein prijsje voor veel inhoud. Hopelijk raakt het nooit op, maar dat betwijfel ik. 😉

Ik beloof mijzelf om eens meer producten te pakken en gebruiken omdat ik het zo mooi vind en het zo zonde is om I heart Make Up Blushing Hearts Triple Baked Blusher alleen maar te laten liggen.

 

 

Herkennen jullie dit gedrag? Je hebt zoveel, maar pakt altijd hetzelfde palette, keer op keer weer. En soms moet je worden wakker geschud voor dat feit, “kijk om je heen, er liggen er nog zo veel” Pak me!

Hebben jullie ervaring met deze I heart Make Up Blushing Hearts Triple Baked Blusher? Wat vinden jullie van de verschillende looks met dit blush wat ik hier laat zien, welke is je favoriet?