Kerstlook met UD Gwen Stefani palette


Kerstlook met UD Gwen Stefani palette

Het gaat niet goed met me, ik zat gisteren even in het zwembad met mijn kinderen en besefte dat het overmorgen al kerst is, terwijl ik 5 artikelen bedacht heb voor kerst. Beetje laat, wat een blunder zeg. Vandaag laat ik  Kerstlook met UD Gwen Stefani palette aan jullie zien.

Gelukkig heb ik de tijd en laat we eerlijk zijn, het is mijn eerste jaar kerst met mijn blog. Dus even wennen aan alles. Volgend jaar beter plannen.

Al heb ik nog geen review van Urban Declay palette van Gwen Stefani. Ik heb toch stiekem de kerstlook van vandaag allemaal met het Gwen palette gemaakt. Ik moet zeggen dat ik de hele tijd twijfelde tussen het wel of niet kopen van dit palette. Omdat het palette is gemaakt voor Gwen en dit is haar favoriete kleur die zij graag gebruikt. Mijn huidskleur is alles behalve Gwens bleke witte huidskleur.

 

 

Look 1 ⇓  Ik gebruik Blond, Skimp, Anaheim en Punk.

 

 

 

Gelukkig dat wij altijd terug kunnen vallen op het goede pigment van Urban Declay oogschaduw palette, wat genoeg pigment bied. Al moet ik bij sommige kleuren het wel rustig opbouwen. Zoals Blond ( Zij heet niet voor niks blond) Het is duidelijk dat het voor blond bedoeld is, anders zou het wel bruin heten. ;-).  Goed opletten Jeapiebel

Hier heb ik een kleur look met rode lippen,  ⇑ net als Gwen maar mijn eigen versie met een wat donkerder tint. Het staat mij wat beter dan knalrood. 😉

 

Look 2  ⇓ smoky eyes van Danger,  Serious en Bath water.

 

 

 

Overmorgen is het al kerst. Ik ben benieuwd wat er te beleven is in de blogwereld op de eerste en tweede kerstdag. Wat is jullie ervaring? Heeft het wel zin om te bloggen? Of blijft iedereen bij de familie op bezoek? Ik denk dat ik wat actiever blijf in de kerst ochtend.

Gaan jullie ook tijd besteden aan de kerst make-up. Helemaal uitpakken met glitter en glammer of vind je het wel goed zo? Wat vinden jullie van mijn look van vandaag? Ik doe pas wat glitter op mijn ogen bij het kerstfeest en kerstdiner. Dan kom ik wat meer in de kerst stemming, denk ik. Hele fijne eerste kerstdag morgen iedereen! ♥ ♥

P.S. Wil je ook sneeuw op je blog net als ik? Lees hier. Sneeuw op mijn blog is mogelijk gemaakt door Loene…heel erg bedankt Loene!

Please follow and like us: