Review: We love the planet deodorant.


Review: We love the planet deodorant.

We love the planet deodorant.  Sweet serenity van 48 gram.  Van We love the planet “You love staying fresh naturally”.

Ik was zo blij toen ik deze, We love the planet deodorant, op de blog van Zazazoo.nl gewonnen had. Ik was al fan van natuurlijke ingrediënten en als er een mogelijkheid is dan probeer ik ze graag uit. Nee, zal je mij dan niet zo snel horen zeggen.

Dit is een klein verhaal van we love the planet:

Dit merk is ontstaan omdat wij liefde voor onze planeet hebben. Wat wij belangrijk vinden om te weten is: wat zit er in en waar komt het vandaan?

Het tweede punt vergeten mensen vaak. Een tomaat kan biologisch zijn, maar als deze uit een vervuilende fabriek in Oeganda moet worden geïmporteerd vervuil je hiermee alsnog het milieu. Tot dusver willen wij van We Love The Planet producten verkopen waar we gek op zijn en die we in het dagelijks leven veel gebruiken.

 

 

 

Nog meer te vertellen van We love the planet deodorant:

Onze diffusers worden in één van de duurzaamste fabrieken van Azië gemaakt. Dit is waar het product ook oorspronkelijk vandaan komt.

Deze fabriek is eco-vriendelijk en helemaal zelfvoorzienend. Dit omdat alle energie die de fabriek nodig heeft wordt opgewekt uit water- en zonne-energie en zo niet verbonden is met het elektriciteitsnet of de openbare watervoorziening.

Gezonde heerlijke maaltijden worden aangeboden aan de We Love The Planet-familie en alle bezoekers van de fabriek. Dit door onze eigen organische groentetuin en visvijver!”

 

The Planet bestaat alleen uit 100% natuurlijke ingrediënten en is biologisch gecertificeerd. Er zijn geen synthetische en huid belastende ingrediënten aan toegevoegd en de deodorant bevat geen aluminium. Hierdoor is de deodorant beter voor jouw huid en onze planeet.

 

 

We Love The Planet deodorants zijn verkrijgbaar in vijf verschillende geuren voor zowel mannen als vrouwen en hebben een inhoud van 48 gram. € 11,50

We love the planet deodorant. Er zijn verschillende geuren in deze lijn.

⇒ Natuurlijke deodorant Forever Fresh (blauw)

⇒ Natuurlijke deodorant Lovely Lavender (paars)

⇒ Natuurlijke deodorant Mighty Mint (groen)

⇒ Natuurlijke deodorant Original Orange (geel)

⇒ Natuurlijke deodorant Sweet Serenity (rose)

Eerst wilde ik voor Mighty Mint gaan, maar door het woord van zazazoo heb ik toch gekozen voor Sweet Serenity, en ik heb hier zeker geen spijt van. Waarom? Normaal wil ik alles zelf in de hand hebben, zeker als het om keus en geur gaat. Maar, het blijkt, Zazazoo spreekt de waarheid, Sweet Serenity is een heerlijke geur, zoet, lekker fris, zacht en vrouwelijk.  Geen normale rozengeur wat ik vaak niet lekker vind.

Ik heb de deodorant op verschillende dagen gebruikt. Op een normale warme dag, bloedhete dag en zelfs op een sportdag. Mijn conclusie is dat het product prima werkt op een normale warme dag. Hij houdt mij droog. Op een extreem warme en benauwde dag of een intensieve sportdag, red het product het niet. Het zorgt wel dat ik minder zweet, maar ik hou het niet helemaal droog.

Ik ging zelf naar de sportschool met een arm met en een zonder het product. Dat is hoe ik test.

 

 

We love the planet deodorant. Sweet Serenity geur. Het is een prima product, maar bij zwaar zweet red het product het niet. Het verbaast mij niet, ik ben gewend met mijn natuurlijke Thaise deodorant dat ongeveer hetzelfde resultaat geeft.

Is dat negatief voor mij? Nee, ondanks dit ben ik toch verliefd geworden op het product. Door de geur, hoe hij er uit ziet en de filosofie achter dit bedrijf.  Mijn oksels ruiken heerlijk en worden er lekker zacht van. Geen allergische reactie. Wat wil ik nog meer.

Ik gebruik hem graag in normale dagen. Ook bij sporten, daarna ga ik toch douchen. Jullie niet? Ik zie wel eens mensen die deodorant opspuiten als ze klaar zijn met sporten en vertrekken. Dan denk ik, is dat nodig, ga je straks niet onder de douche? En jullie, gaan jullie wel douchen na het sporten of happekedee deodorant en verder gaan…echt?

Verder moet ik melden dat het ook wel scheelt dat ik geen zware zweter ben (zweet persoon). Ik ben van nature redelijk waterdicht. 😉 Dus, overweeg tussen goed als je twijfelt over We love the planet deodorant. Ga je voor je zweet klieren of ga je voor de planet? 😉