Kettingen en oorbellen Blue Jasmine.


Kettingen en oorbellen Blue Jasmine.

Kettingen en oorbellen Blue Jasmine. Blue Jasmine accessoires. Ik besef pas, nu ik een blog heb, hoe veel mooie dingen ik in mijn bezit heb. Al vind ik dat ik niet veel heb, toch is het veel. Het verschil tussen vrouwen hè.

Een van mijn vriendinnen bijvoorbeeld die van luxe houd, luxe vakanties, luxe levensstijl, luxe hotels tot aan accessoires die zij gebruikt. Het duurste van het duurste. Omdat daarin gelooft. Het tegendeel van mij. Ik hang de waarde niet aan de prijs. Al wil ik wel altijd weten hoeveel dingen kosten.

Ik geloof best wel dat duur vaak goede kwaliteit bied. Niet altijd…. Ik zou mij graag, liever lekker voelen, dan hoe duur ik er uit zie van de buitenkant. Ik ontken het niet, het is echt een bevrijding om soms geld uit te geven aan onzin, alleen omdat het kan. Maar ik loop niet, en nooit, in een outfit van € 1,000 of schoenen van € 400, toch leef ik nog lang en gelukkig.

 

 

 

Ik wil er graag goed uit zien maar ook lekker in mijn vel zitten. Ik heb hier wat simpele, niet dure en leuke producten die ik graag gebruik in mijn dagelijkse leven. Maaar ook die ik gekocht heb maar nooit gebruik. Dat vind ik wel erg. Te veel hebben, te veel overvloed en niet gebruiken. Waarom kopen wij zo veel ? Heb jij het antwoord misschien?

Foto’s maken is een van de leukste dingen van een blog. Ik maak graag foto’s, dit post idee komt ook omdat ik zin had om foto’s te maken. En als de oorbellen en kettingen die jullie hier zien, die heb ik ook al veel. Je kan er ook leuk uit zien zonder een fortuin uit te geven, misschien zie je er niet “prijzig” uit, maar wel leuk. Zolang je maar gelukkig bent…..wat is dat cliché zeg.

Wat heb ik hier veel blauw … niet expres als je mij vraagt.

 

 

 

Al de oorbellen die ik hier laat zien pak ik best vaak. Ze zijn licht en best schattig. Ik raak regelmatig mijn oorbellen kwijt, zeker in de winter waar veel shawls worden gebruikt. Dan ook nog mijn lange haar dat in de weg zit. Dus goedkope, maar wel leuke oorbellen, zijn een goed alternatief. Het is niet erg als ik er een kwijt raak. Een deel koop ik hier en de andere in Thailand.

 

 

 

Deze sleutelhanger heb ik in Venetië gekocht. Het duurste item hier € 7 of zo . Ik ben gek op zo’n masker. Wie niet? Iedereen draagt er wel eens een…

 

 

 

 

Deze grote blauwe hanger trok mijn aandacht, dus heb ik hem ook gekocht, maar nooit gebruikt. Hoe vaak hebben wij iets gekocht en nooit aangeraakt. Doodzonde vind je niet?

 

 

Deze laatste ketting draag ik alleen in de zomer. Het is een schattig blauw hartje met een touwtje waardoor je het kort en lang kan maken. Hij doet mij denken aan Thailand. Eenvoudig, simpel maar betekenisvol.

Wat vinden jullie van al de prutzooi die ik hier heb en ook wat jullie thuis hebben? Ooit gekregen, gekocht.. en ligt daar maar…ligt daar gewoon maar….

Please follow and like us: