Relax: topje van de dag


Relax: topje van de dag.

Hi zomer. Ik heb zo lang gewacht op de zomer. De tijd gaat zo hard. Wij zijn al over de helft van de zomer. Ik heb het gevoel dat ik nog niet helemaal vol heb kunnen genieten van de zomer. Ik hoop dat het de komende twee maanden nog op volle gang zomer blijft. En dat ik nog veel meer zomerkleding mag blijven aantrekken. Zoals vandaag met dit topje van de dag.  En het teken van relax.

 

Ik voel me sterk en sexy in dit topje. Goed he, dat gevoel. Hoe kan een topje me dat gevoel bezorgen? Hoe kan ik me sexy voelen in zo’n topje? Het gaat meer om hoe ik me voel dan het kledingstuk op zich, denk ik.

 

Als je van binnen lekker in je vel zit en je er lekker bij voelt dan straal je dat ook uit naar buiten. Dat voel je je mooi. Het is niet dat ik altijd loop te stralen, zoals je op de foto’s ziet. Een moment met jezelf zorgt voor een ontspannend en relaxed gevoel. En dat gevoel doet iedereen goed. Zoek iedere dag een moment om even alleen te zijn. Een half uurtje. Even niet werken maar doen wat je leuk en nodig vind voor jezelf om je op te laden.

 

 

 

Zeker een moeder zoals jij en ik. Wij hebben een moment voor onszelf juist heel erg nodig. Moeders zetten vaak de kinderen op de eerste plaats. En wij laten hun ook heel veel aandacht opeisen. Deze zijn zo intensief dat er soms bijna geen ruimte is om even jezelf te zijn. En niet iemands moeder. Je wilt een goede moeder zijn, maar je ook goed voelen, over jezelf. Het lukt niet altijd. Daarom moeten we zo’n moment creëren. Wij verdienen het. Voor jezelf,  je kinderen en je partner. Een relaxte moeder, levert een relaxed kind.

Bij mij lukt het niet altijd om relaxed de kinderen opvoeden. Toch probeer ik. Ik hoef alle andere moeders niet uit te leggen hoe het is.  Jullie begrijpen best wat ik bedoel. Met een overspoelend gevoel. Daarom dat voor mij een foto moment zoals deze zorgt dat ik even in het moment ben en relax. Even vergeet dat ik een moeder ben. heel even dan.

 

 

 

Topje van de dag.

En als ik het resultaat terug zie van de fotoshoot. Dan ben ik echt blij. Ik zie een mooie, relaxte mijzelf terug op de foto’s, ondanks het moederschap, een heel verantwoordelijke taak op deze planeet, zie ik nog een positief beeld van mezelf. Daar kan ik op terugkijken, op het moment dat ik me minder voel.

 

 

 

Topje van de dag. Wat voor kleding dragen jullie graag?  Heb jullie ook een lekker relaxed zomertopje van de dag zoals deze?  Wat zijn jullie postitieve gedachten van de dag?  Meer zien van mijn leuke outfit klik hier Beauty Love Fashion.