ps nagellak


PS nagellak komt in zeer mooie vierkant flesje. Ik heb deze in Primark gekocht, echt voor de zomer. Ik lak graag mijn nagels voor de strandzomerdagen.

In de zomer lak in mijn teennagels meer dan in de winter, logisch toch, aangezien je meer sokken draagt in de winter, dan heb ik echt geen zin om constant mijn teennagels te lakken. Tot mijn verbazing heb ik meer dan 30 flessen nagellak in mijn lades. Rood, zwart, groen en roze zijn vaak mijn favoriet. In de winter lak liever op mijn handnagels om mijn dag op te vrolijken.

 

 

 

De nagellak is niet echt echt glad om te gebruiken, het blijft beetje klonterig ongeacht dat ik de fles al heel veel heb geschut. Wel echt super slechte kwaliteit is het ook weer niet. Je ziet op de foto’s dat PS nagellak best redelijk goed resultaat levert uiteindelijk. En het is vrij snel droog, al binnen 2 minuten. Ondanks dat de kleur mooi is en ik er vrolijk van wordt, zal ik het niet nog een keer kopen. Bij het gebruiken bevalt toch mijn smaak minder dan hoe de verpakking eruit ziet.

 

Hier heb ik ze ook in paars. Deze kleur heb ik niet veel in mijn collectie. En wat erg is dat deze PS nagellak makkelijk was te lakken en goed glad is, niet zo opgedroogd lijkt als de rode PS nagellak. Dus hierdoor breng het mij tot conclusie dat misschien de eerste PS nagellak dat ik probeer gewoon te oud is en daardoor bijna opgedroogd is. Eigenlijk de kwaliteit van deze vierkant fles is best goed. De winkelketen moet alleen beter opletten en geen oude producten neerzetten in de winkel, want het gaat ten koste van de hele productlijn. Dat zou jammer zijn. Hoe zit het bij jullie, ooit dit merk nagellak geprobeerd? Wat was het resultaat? Tevreden?