Review: CC cream Dr. van der hoog.


Review: CC cream Dr. van der Hoog. 

CC cream Dr. van der Hoog. SPF 25, € 12,99  (tube 50 ml) egaliseert, verzorgt en beschermt met SPF25 . Ik ben niet iemand die extreem make-up gebruikt met alles er op en er aan. Een primer, contour, highlighter, eyeliner kan al overbodige luxe voor mij zijn. Als ik een feestje heb dan pas pak ik uit. Een natuurlijke, wat subtiele look, is meer mijn dagelijkse routine.

Voor foundation geldt ook bij deze regel. Geen feest dan is een BB CC cream, zelfs soms alleen een dag crème goed genoeg. Ik wil nog graag geloven in de schoonheid, ook op mijn leeftijd. 😉 Maar als iemand iedere dag foundation wil dragen, heb ik er zeker geen bezwaar tegen.

 

 

 

De dag crème met tint, precies zoals deze Dr. Van der Hoog CC Cream te bieden heeft. Ik was vrij blij toen ik deze variantie van dr. Der Hoog zag. Ik ben tevreden met veel producten van dit merk. Dus, kopen die handel. Het feit dat dit product ook nog SPF 25 bevat vind ik ook erg fijn. Ik heb voor medium gekozen, ze hebben ook nog light of donker.

CC cream Dr. van der hoog.

Ik vind de formule van deze CC cream erg prettig in gebruik. Hij is zacht, makkelijk blenden en heel erg smeerbaar. Trekt makkelijk in de huid en heeft een natuurlijke dekking, al kan je niet verwachten dat hij sproetjes of littekens dekt. De CC cream egaliseert mijn huid, ruikt lekker en voelt niet droog aan. Ik was er heel blij mee en het feit dat het een natuurlijk product is, is ook echt fijn.

 

 

 

Het enige probleem dat ik heb is de tint. Het product heeft een roze ondertoon wat mijn gezicht een andere kleur maakt dan mijn nek en decolleté. Het is gewoon mijn kleur niet. Dus met roze ondertoon heb je mazzel met dit product. Je ziet meteen het nadeel, er zijn niet veel kleuren te kiezen. Hier baal ik wel van. Maar ja, je kunt niet alles hebben.

Heb je ervaring met dit product? Ik had gelezen dat een paar bekende blogger niet erg tevreden waren over dit product. Ik dus wel, op de kleur na. Ik kan niet beloven wat je van CC cream Dr. van der Hoog zal vinden. Zelf proberen dat is wat ik kan zeggen. Rond €9 heb ik betaald bij Kruidvat.