Reageer op de grote blog


Reageer op de grote blog

Reageer op de grote blog. Ik weet dat sommige van jullie dat wel doen en andere niet. Ik kom van tijd tot tijd op de blogpost waar het over bloggen gaat. Ik lees het graag en schrijf er ook graag over.

Niet omdat anderen dat ook doen, maar omdat het mij ook echt boeit. En ik merk dat ik er veel van kan leren.

Oké, ik moet niet alles wat online staat geloven. Maar als ik niet geloof wat ik lees, dan weet ik ook niet meer waarom ik iets lees. Ik kwam laatst op een blogpost die over een reacties ging.

Deze keer gaat het over een reactie op een grote blog. “Dat sommige mensen om 6.00 al reageren op de grote bloggers om het aantal bezoekers te verhogen.” Daar gaat het over.  Ik voel mij niet aangesproken, maar het zet mij wel aan het denken.

Als je reageert op de grote blogs en een van de 55 bent die gereageerd hebben. Soms ben jezelf een van de 355 reacties van de grote bloggers. Ik zie niet dat je meer aandacht kan krijgen hierdoor of je bezoekers aantal verhoogt.

Ik geloof wel dat het meer werkt als je de kleine blogs doet. Omdat die meer tijd hebben om je blog te bezoeken en terug te reageren.

 

 

Reageren jullie wel op de grote bloggers? En waarom doen jullie het?

Ik reageer wel op grote bloggers als ik tijd heb, niet altijd. Ik reageer alleen maar op artikels die mij aanspreekt en ik leer wel van de grote bloggers. Omdat ik toch al hun blog aan het lezen ben, waarom zou ik dan niet ook reageren?

Ik vind het ook leuk om reacties te krijgen en denk dat iedere blogger ( hoe groot hun blog ook is) dat ook leuk zal vinden. Iedere blogger vind het toch leuk om een reactie te krijgen. Als jullie een uitzondering zijn en mijn reactie niet willen, laat het me even weten. 😉

Wat mijn aandacht trekt is hoe kan iemand schelen of anderen vroeg of laat reageren op iemands blog? Zelfs als iemand om 02.00 reageert, dan moet die persoon dat helemaal zelf weten lijkt mij. Wat vinden jullie daarvan, letten jullie wel op hoe laat iemand reageert op een blog?

Dit is wat ik vind: Zelfs als iemand niet wil reageren moeten ze dat zelf weten. En als iemand op de grote bloggers wil reageren om het aantal bezoekers te verhogen, is er nog steeds niets mis mee. Al zie ik dat niet gebeuren. Zoals ik boven al schreef. Als jullie andere ervaringen hebben hoor ik graag?

 

 

Beter gericht op reactie die je krijgt. Dat lijkt mij te gek en leuk om eens 355 reacties te krijgen op een blogpost. Ik kan me niet voorstellen dat iemand dat niet leuk vind. Dat is toch leuker dan gericht hoe laat er wordt op een blog gereageerd.

Als je jaar na jaar al blogt en geen kip je blogt leest, bezoekt of reageert. Dat lijkt mij ook niks.

Ondanks dat ik probeer alles te geloven online, er zijn dingen die ik niet geloof, wat de mensen schrijven. Maar het maakt niet uit wat ik denk, geloof of schrijf. Het gaat om hoe het in het echt gaat.

Hebben jullie misschien een idee hoe een grote blog ons meer bezoekers kan bezorgen of erger je als iemand om 6.00 ’s ochtends op je blog reageert?

Please follow and like us: