Neon Eyes by Gerard Brinard


Neon Eyes by Gerard Brinard.

Een dagje uit in Almelo kom ik in een winkel die ik in mijn eigen woonplaats niet heb. Alle drogisterij zijn welkom omdat ik graag rondsnuffel in de cosmetica afdeling. En daar heb ik deze Neon Eyes bij Gerard Brinard gekocht, ze komen in 3 verschillende kleuren en ik heb de groene meegenomen.

Alleen ik herken de naam van de winkel niet echt. ( Zal dat aan mijn leeftijd liggen omdat ik net jarig ben geweest. ) Ze verkopen wel meerdere merken. Want ik heb ook JG John van G cosmetica meegenomen, daar moet ik nog een review van maken. Dit palette kost € 4.50. Al heb ik deze palet eerder gekocht dan W7 Neon Night palette komt de review pas later.

 

 

 

Wat vinden jullie van de kleuren van dit palet? Dit palet weet me te inspireren om Neon palette van W7 te kopen. Welke vind je de mooiste? Ik zie hier heel wat combinatiemogelijkheden met deze kleuren. Al bestaat het uit vrij veel knallende kleuren. Maar waarom ook weer niet? Laat het leven maar net zo veel kleuren hebben als dit Neon palet. Er zijn al genoeg dingen om je zorgen over te maken en het je moeilijk te maken in dit leven. Waarom zouden we dan moeilijk doen over make-up. Toch?

 

 

De oogschaduw kleuren zijn zo mooi dat ik me niet kan inhouden om dit palet toch te kopen. Ik denk het gaat hier om gezelligheid en het plezier van het proberen van de producten en om er een artikel over te schrijven. Het is niet zo dat ik die knalkleuren ga dragen om op het schoolplein te gaan staan. En stel je voor dat ik dat toch wil doen? Dan is het is mijn goede recht ook nog.

 

 

 

Bij het swatchen is het echt wisselend, de ene kleur heeft beter pigment dan de andere. En de mooiste kleur is roze. Deze heeft ook het meeste pigment van het hele palet.

Met deze look gebruik ik roze en oranje. De structuur van het palet is fijn, wel poederig, maar op een positieve manier. Het is geen vervelend poeder dat overal outfall op je gezicht achterlaat. Maar hij is heel makkelijk in het gebruik, en bij het blenden ook echt makkelijk. Het heeft meer dan genoeg pigment. Het geeft ook een heel mooie kleur waar ik verliefd op kan worden. Ik moet de kleur vergelijken met een palet van Action van € 99 cent wat een heel aparte en mooie roze kleur is, alleen de kwaliteit van het Action palet is minder dan deze.

Bij het blenden vervaagt de kleur zoals de eerste foto ⇓ hier beneden is te zien.

De look dat ik maak vandaag is meer een fantasie en wat je eerder op een  catwalk zal zien dan op straat.

Ik zie mjn zelf moeiteloos deze look ⇓ dragen maar misschien met mascara dan.

 

Ik probeer hier puur alleen de oogschaduw om echt te ervaren hoe de oogschaduw mij bevalt. Maar als je echt de look gaat maken kan je dit palet ook combineren met wat zachtere en minder opvallende kleuren om er een nog betere en mooiere look van te maken natuurlijk. Of gebruik het op je boven en onderwaterlijn, dat kan ook nog een alternatief zijn.

 

Deze look pas ik de kleur van de lippen een beetje op mijn ogen, maar verder wordt alles rustig gehouden.

Bij deze look wordt roze en oranje kleur gebruikt.

    

 

Omdat ik zin heb om meerdere kleuren te laten zien zie je hier ook de gele oogschaduw. Eerst probeer ik het met blauw, maar het pigment is niet veel met dit knalblauw, dus ik moet mijn plannen toch veranderen. Het pigment van deze gele kleur is zeker wat minder goed dan de roze. Al geeft het wel een aparte en leuke kleur, maar je moet wel durven.

Aan de andere kant denk ik, zouden mensen zich echt druk maken om wat voor kleur oogschaduw iemand heeft? Want eigenlijk, wat je ook doet, je wordt toch veroordeeld. Dan misschien maar beter doen wat je gelukkig maakt en leuk vind.

 

 

Al de kleuren in dit palet zijn geen toegankelijke kleuren in het dagelijkse leven. Toch kan ik niet ontkennen dat ik verliefd ben geworden op dit Neon palet. Zowel de verpakking als de aparte kleuren die ze te bieden heeft…. Nogmaals, Ik heb de oogschaduw geprobeerd zonder andere palets te gebruiken puur om de ervaring van dit palet te beleven. Ik denk dat je dit palet kunt gebruiken als mooie toevoeging van wat nude of subtiele palets om de kleuren wat te verhogen.

 

Ik heb deze look ook gemaakt geinspireerd op de catwalk look, zelf mijn wimpers zijn ook geel.

Ik probeer alles zo mogelijk subtiel te houden om alle aandacht naar de ogen te richten.

Je zal hier zien hoe poederig de oogschaduw is, omdat het minimaal is met blenden.

Deze look gebruik ik gele en licht groene kleur.

 

 

 

 

Al loop ik zelf niet over straat met deze gele oogschaduw, ik zal zeker dit palet houden, want ik heb veel plezier gehad met dit palet. Het brengt een lach op mijn gezicht.

Wat ik jammer dat er geen vergelijkbare variant van dit Neon palet is, met wat rustigere kleuren. Met deze prijs – kwaliteit, maar wat subtielere of nude kleuren. Dit palet wat ik zeker ga gebruiken als ik alleen thuis ben als ik mijzelf wil opvrolijken. Soms wil je je ook gewoon opmaken voor jezelf en niet voor de hele wereld. Kennen jullie dat gevoel?

Wat vinden jullie van die kleuren? Gebruik je ze wel eens? Of vind je het net iets te ver gaan?

Please follow and like us: