KMA Cosmetics Full Cover foundation & concealer.


KMA Cosmetics Full Cover foundation & concealer.

In Thailand heb ik deze KMA cosmetics Full Cover foundation & concealer gekocht bij EVE & BOY, een bekende drogisterij die alle make up merken te koop heeft, van LA MER tot aan Make up Revolution aan toe.

Ik was op zoek naar de beste concealer die mijn donkere kringen verbergt. Ja ja, je kent mijn geheim nu “Ik heb donkere kringen!!”

Bij de schappen staat een man (met een vrouwelijk innerlijk), dat schijnt een bekendheid van een make up artist te zijn om tips en trucs te geven van dit product. En ik laat mij inpalmen door hem. Oh wat heb ik gedaan? Ik ben soms te makkelijk te verleiden…. dat weet ik. 😉

Een tijdje kletsen met hem en voor ik het weet loop ik al met KMA Cosmetics Full Cover foundation & concealer de deur uit. De concealer kost rond de 243 bath (oftewel ongeveer € 6). Ik had al eerder een KMA Cosmetics Professional Perfection Face palette gekocht en ik was zeer tevreden. Dat is ook de reden dat ik dat ik deze concealer de kans geef.

 

 

De KMA cosmetics Full Cover Foundation & concealer is vrij crèmig en geeft een erg goede dekking. Ik gebruik eerst de roze basis primer voor ik deze concealer er over heen smeer. Met kwast ga ik aan de slag. Ik was zo tevreden dat ik een week later nog terug ging voor de volgende pot. Om mee te nemen naar Nederland, hier kan ik het niet meer kopen. Online bestellen, dat kan wel.

Tot het moment dat ik weer in Nederland kwam. Toen ontdekte ik een heel andere kant van het product. Ik weet dat hij een vrij dikke formule is en het laat wat lijntjes onder mijn ogen. Maar eenmaal in Nederland wordt het erger, tot een ramp toe. Door de Thaise temperaturen reageerde mijn huid heel anders op de KMA concealer. Al die lijnen, ik merkte er niet zo veel van.

Het helpt niet echt, al smeer ik extra met hydraterende oogcrème. Oh help! Niemand helpt natuurlijk, ik moet gewoon tijdelijk stoppen met gebruik. Daarom gebruik ik deze crème op dit moment niet.

 

KMA cosmetics Full Cover foundation & concealer.

Mijn conclusie:

Prima producten met super dekking maar meer voor exotische temperaturen, zeker als je een droge huid hebt. Ik vind het jammer, maar ik ga ze bewaren voor de volgende vakantie in een warm land. Iemand die een vette huid heeft, komt er waarschijnlijk beter mee weg dan ik.

KMA cosmetics Full Cover foundation & concealer. Ik ben wel van plan om ze te gebruiken, af en toe om mijn puistjes littekens te verbergen. Zeker ik nu zoveel heb…( even huilen) Gebruiken jullie ook concealer? Of denk je van what the hack is concealer? Heb je veel dekking nodig van je concealer? Welke zijn jullie favorieten?