W7 In The Nude palette.


W7 In The Nude palette.

W7 In The Nude palette. Natural nudes eye colour palette. Een van de vijf mooie palets van W7. Qua verpakking lijkt hij heel erg op Urban Decay Naked 3. Er zijn meningsverschillen dat de oogschaduw op zich, echt weer een dupe van Naked 3 wel of niet.

Ik zelf vind dat W7 een mooi palet op de markt heeft uitgebracht. Ik ben gek op zo’n blikken verpakking. Laatst kwam ik W7 blush met dezelfde soort verpakking weer tegen. Gelukkig, deze keer heb ik mezelf bedwongen en kunnen tegen houden om het niet te kopen. Als ik nu W7 koop is het meer voor mijn make-up doos verzameling dan voor echt gebruik denk ik. Daarom koop ik hem niet. Tijd voor een ander merk. En ook nog een andere reden lees je hier, wat voor reden het is.

 

 

Wat was ik verbaasd om die andere twee W7 pallets tegen komen in de Op is OP Voordeel Zaak, zeer verbaast en verrast. Ik was al van plan om ze te online te bestellen. ( Het was maanden geleden) dat Ik ze in een paar online winkels had gezien.

En later nadat het ik gekocht had, kwam ik het W7 palet ook nog bij De Visser drogisterij tegen. Net als ik Sleek palette ook tegen kwam daar. Ik moest me echt inhouden om even geen make-up te kopen en eerst van alle make-up die ik in mijn voorraad heb een review te maken. Je kent het wel, een kast vol en laden vol met producten. Dat iedereen al een review heeft gemaakt maar van jou moet die nog beginnen.

 

 

Het W7 in the nude palette bestaat uit 12 kleuren:

⇒ Latte

⇒  Angel

⇒  Venice

⇒  Marilyn

⇒  Copper Pot

⇒  Sunkissed

⇒  Alice

⇒  Bad Manners

⇒  Coffe cup

⇒  Mud Slide

⇒  Tokyo

⇒  Fashionista

Mijn favoriete kleuren van dit w7 in the nude palette zijn Sunkissed en Coffee Cup.

 

 

Het verpakkingsblik blijft indrukwekkend voor deze prijs. Wel vind ik de kleur van het blik het minst mooi van al de 5 palets van W7. Na Smoky Eye palette. De blik verpakking maakt dat het oogschaduw palet er toch een stuk duurder uitziet. Persoonlijk vind ik het beter dan een plastic doos.

En, aangezien ik soms al € 15 neerlegde voor een klein plastic doosje oogschaduw in het verleden. Dan vind ik dit palette zeker duurder ogen. De kleur van de doos lijkt heel erg op W7 in the Buff, qua uiterlijk, alleen de afdruk van de letter is in goudkleur bij dit palet en het blik is een beetje roze, net zoals de inhoud van de oogschaduw dat veel roze tinten bevat.

 

Ik hoor dat ze echt een dupe van Naked palet van Urban Declay kunnen zijn, natuurlijk is niet iedereen het hier mee eens. De een vind ze nog beter dan Naked palet en de ander wat minder. Ik zal dat pas kunnen zeggen als ik de Naked palet zelf heb. Ik heb het palet nog niet gekocht. Ik krijg het voorlopig niet over mijn hart om naked palet te kopen omdat hij rond € 50 kost en dat betaalde ik niet eens voor deze vier W7 palette bij elkaar.

Ik weet het dat ik fototoestel van zo’n prijs kon kopen maar waarom dan geen oogschaduw van € 50. Misschien omdat als ik altijd oogschaduw van € 50 gekocht heb ik daarom geen geld over heb voor het Nikon D5500 fototoestel . De een vind dat belangrijk en de andere vind weer iets ander belangrijk om te hebben.

Maar hoe kan je een beauty blog hebben zonder het bezit van een legende Naked palet. Ik wil ze ook graag allemaal hebben, maar stiekem vind het ook best veel geld. Zelf als het een goed product is. Ben ik de enige hier? Kunnen jullie ook zomaar € 50 uitgeven aan een oogschaduw palette? Wat naked betreft, ik kijk wel verder wat ik doe in de toekomst. We zullen zien.

 

 

 

Het palet bevat zowel mat als glitter oogschaduw. Het is zeker voor iemand die van een natuurlijke look houd. De oogschaduw is niet zo zwaar als PS Love Night Eyeshadow Palette en minder opvallend dan Max More Make Up, Maybelline Big Eyes oogschaduw.
De oogschaduw vind ik van goede kwaliteit voor deze prijs en hij is heel makkelijk om te blenden. Ik heb hem op mijn hand geprobeerd te swatchen, de donkere kleur zie ik wel, maar de wat lichtere kleur is lastiger te zien op mijn arm. Met foto’s maken is het nog lastiger te zien. Zoals je op de foto ziet, is de oogschaduw vrij subtiel op mijn ogen. Dan heb ik een donkerdere kleur nodig om te benadrukken dat ik oogschaduw draag.

 

 

 

Al ben ik tevreden met dit palet, net als alle andere palet van W7 waar ik een review van heb gemaakt. Toch heb ik nog steeds mijn vooroordeel hierover. Ik vind persoonlijk W7 in the Buff mooier qua kleur en het staat me ook beter dan deze W7 in the Nude paletten. Het is gewoon persoonlijk dat ik nude met bruine tint net iets mooier vind dan roze tinten als het op oogschaduw aankomt. Daarom zal ik W7 in de nude laten liggen. Als ik opnieuw het palet mocht kopen.

 

 

Maar ik denk dat kleur op je ogen echt persoonlijk is. Wat vind de een mooi vind, vind de ander misschien niet. Dus ik zou zeggen, kies wat je mooi vindt, koop het palet wat je wilt kopen. Wat anderen doen en zeggen, moeten ze zelf maar weten. Wij maken zelf de keus hoe wij er uit willen zien. Waar wij zin in hebben om te kopen of niet kopen.   Hebben jullie zelf W7 in the nude pallet of misschien Urban Declay Naked 3? Wat is je ervaring met deze paletten?

Wil je ook een review lezen van W7 in The Night en  W7 Lightly Toasted palette, w7 Neon Night palette en W7 In The Buff ?