Review: CND Vinylux van Art Vandal collection.


Review: CND Vinylux van Art Vandal collection.

CND Vinylux van Art Vandal collection. Een explosie van kleuren is deze nagellak. Ik wordt deze lente en zomer verwent door 15 prachtige kleuren.

Dit jaar heb ik voor het eerst in jaren heel weinig nagellak gekocht. Ik wil de oude voorraden opmaken. Sorteren en weggooien. Het is soms gewoon te veel. De behoefte van nagellakken is vrij laag de laatste tijd.

 

 

De ontvangst van deze twee sets. CND Vinylux van Art Vandal collection prikkelen mijn zintuigen toch wel om toch mijn nagels te gaan lakken. Veel verschillende kleuren die passen bij elke stemming van de dag. Ik heb de knal roze kleur als eerst gezocht en getest. Ik draag de nagellak naar de Beauty Award 2017. Wat blijkt perfect te passen bij de feest sfeer. Overdag zal ik wel voor een zacht roze en licht groene kiezen.

 

CND Vinylux van Art Vandal collection.

Hoe ik het ervaar:

De nagellak bevat een glans laag. Ik schud de fles om de lak goed met elkaar te mengen. Ik ben geen professional op nagel stylist gebied. De ene keer was een laagje voldoende om alles te dekken, de andere keer heb ik twee lagen nodig. De dunne vloeibare lak glijd over mijn nagels heen. Makkelijk in gebruik en blijft niet klonterig achter.

 

De kleur droogt redelijk snel. De houdbaarheid. Ze blijft 3-4 dagen goed op mijn nagels zitten voordat ze begint te vervagen aan de randjes van mijn nagels. Ik heb bij sommige topcoat gebruikt om te kijken of het verschil uitmaakt. Dat verlengt zeker de houdbaarheid van het product. 7 Dagen met topcoat redt hij zeker.

Bij iedereen zal er verschil zijn, het ligt er aan hoe intensief je je hand gebruikt.

 

Vrouw die nagellak dragen geven mij een goede indruk over haar. Wel met mooie, en geen chip

nagels rondlopen. Met nailart kan ik dat nog meer waarderen. Dit zegt iemand dat de laatste tijd weinig nagellak draagt. Ik ben een moeder, ik heb een excuus. 😉 Of misschien toch niet echt.

 

 

Door deze CND Vinylux van Art Vandal collection veranderd mijn instelling zeker. Ik ga weer nagellaken. Iedere week een andere kleur. Laat de zon maar komen. Hoe zit het bij jullie. Hoe vaak lak je je nagels? Welke kleur draag je in de lente?