Weetjes over parfum D-shop.


Weetjes over parfum D-shop.

Weetjes over parfum gesponsord door Larome paris D-shop. Deze post wordt een sponserpost door D-shop. Meer informatie over parfums voor mensen die hierin geïnteresseerd zijn. Ik ontving 56 F Larome Paris D-Shop de dupe van La Vie Est belle Lancome.

⇒ Waarom zien wij in de film dat de parfum wordt aan gebracht bij de pols of achter een oorlelletje? Weet je dat, hoe de parfum het beste zijn geur laat ruiken, ook met temperatuur te maken heeft? Bij de warmste plek van het lichaam zoals de hals, nek, de polsen onder de borsten, knieholten en de binnenkant van de elle bogen, dat zijn de beste plekken ervoor.

⇒ Is het belangrijk om eerst te douchen voor je parfum gebruikt? Echt wel! Een schone huid neemt de parfum veel beter op. Zoals crème ook beter opgenomen wordt op een schone huid. Wat ik persoonlijk niet lekker vind is als mensen die niet douchen toch parfum gebruiken. Meestal krijg je hierdoor een tegenresultaat. Niet lekker ruiken dus. Al dat oude zweet met die sterke geur..jakkie.. Heeft iemand hier ervaring mee?

 

 

⇒ Met dezelfde parfum ruikt het bij iedereen toch anders. Waarom is dat? Omdat iedereen een verschillende lichaamsgeur heeft. Dat bepaald hoe de parfum uiteindelijk ruikt.

⇒ Ik zie wel eens dat de parfum wordt gespoten op de pols en dan tegen elkaar wrijven om de geur te ruiken. Deze manier wordt afgeraden. Dat maar beter niet doen. Om de parfum vanzelf te laten drogen is de beste manier om de geur optimaal in te laten werken.

⇒ Parfum testen kan beter op je huid (pols) dan op het testpapier in de parfumerie. Tip! Om te ontdekken dat de parfum echt bij je past, ga een halve dag verder winkelen en ruik daarna. Is dit de geur die je nog steeds lekker vind?

 

 

⇒ Het laatste is; waar je parfum te bewaren. Het heeft zeker invloed op de kwaliteit en houdbaarheid van de parfum, dus bewaar het droog, koel en op een donkere plek. Dus goed opletten. Dat waren wat weetjes die ik vandaag heb gedeeld. Hopelijk hebben jullie er wat aan.

Weten jullie dat wetenschappelijk bewezen is dat parfum gelukkig maakt? Ik ervaar dat ook. Ik word gelukkig, iedere keer als de verrukkelijke lucht om mijn heen hangt. En heb een stuk minder zelfvertrouwen als ik parfum draag die ik zelf niet lekker vind.

Ik vind ook mannen die lekker ruiken een stuk aantrekkelijker en verzorgder overkomen dan mannen die dat niet doen. Maar dat lijkt mij logisch. Hoe is het bij jullie trouwens, is het belangrijk hoe iemand ruikt?

 

Weetjes over parfum D-shop: gesponsord door Larome Paris Parfum 56 F (de Original merk is La vi eest belle Lancôme).

 

Ingrediënten: Iris, jasmijn, oranjebloesem, gourmand en patchoeli.

Deze dupe van La vi eest belle is een elegante, zoete en bloemige geur van oranjebloesem en jasmijn. Ik heb een origineel gebruikt in de parfumerie en was meteen verliefd.

De kleur is exclusief voor een klein prijsje bij D-Shop van € 22,50 voor 50 ml. En je kunt nog meer geld besparen door meteen een grote fles van 100 ml. te scoren voor maar € 27,50. Dan kan ik je garanderen dat je er het hele jaar zoet mee bent met een heerlijk geur om je heen.

 

Let’s tweet:

A woman’s perfume tells more about her than her handwriting. Click To Tweet

 

 

Informatie van D-Shop zelf ⇓

♥ ♥ ♥

 

 

 

Lees hier mijn eerdere review van

Larome 400 F- Amor Amor Cacharel.

Larome 21 F- Lancome Miracle .

 Wil je ook weten van een winterse parfum of mijn parfum tag dat kan ook nog.

 

 

 

Informatie van D-Shop zelf ⇓

♥ ♥ ♥

 

 

Wat heeft D-Shop nog meer te bieden:

Ik ga hier niet testen hoe geweldig de parfum ruikt. Als je fan bent van La Vie Est Belle Lancôme dan zal deze 56 F van D-shop je geen verschil merken op de merknaam en flacon na. Keer op keer bewezen Larome Paris Parfum een authentiek dupe.

Bij een bestelling onder de €50,- mag u 1 artikel kiezen, is de bestelling boven de €50,- dan mag u 2 artikelen kiezen. Kijk hier.

 

Let’s tweet:

On a bad day, there is always a good perfume. Click To Tweet

 

D-Shop bedankt voor de fijne samenwerking tot nu toe. Ik geniet nog steeds van jullie parfums. Al hebben veel mensen een voorkeur voor een luxe echt origineel merk, ik vind het persoonlijk fijn dat D-Shop alternatieven geeft voor wat goedkopere parfums. Niet iedereen kan en wil betalen voor de real deal. Nogmaals bedankt!

Weetjes over parfum D-shop, welke weetje is nog niet bekend bij jullie?

 

♦ De producten heb ik ontvangen om te reviewen. Het beïnvloed mijn mening niet. ♦