Let it be.


Let it be.

Let it be. Het is niet dat ik geen reserve heb qua post of make up reviews, die heb ik genoeg. Het voelt gewoon niet goed om dat te posten terwijl mijn gevoel zegt post iets waar ik zin in heb en wat goed voelt. Nu heb ik zin om mijn gevoel te uiten.

12 Febuari 2016:

Persoonlijke reden is dat ik een beetje emotioneel ben. Dat is mooi toch en dat maakt een mens. Ik heb tijd nodig om een bepaalde weg terug te vinden. Hoe vind ik mijn weg terug….terwijl alles door gaat….

 

 

Ik kan het niet niet doen, dus..Hoe los ik mijn onrust op en wat denk ik te gaan doen de komende tijd:

⇒ Ik ga morgen sporten en gericht mijn aandacht op iets anders zetten

⇒ Ik ga weer iets leuk doen, wat mij gelukkig maakt…cliché, maar hoog nodig.

⇒ Ik maak pas op de plaats

⇒ Ik ga muziek via YouTube luisteren….en mijn gevoel laten gaan

⇒ Ik ga weer dansen

Niets moet..alles mag

⇒ Ik ga weer een boek lezen.

⇒ Ik ga lief met mijzelf om…heel lief

 

 

⇒Warm bad, scrub, masker een mooie bos bloemen… omdat ik het waard ben.

⇒ Ik blijf bloggen omdat ik op mijn blog mijn gevoel even kwijt kan….

⇒ Ik ga weer lachen…

Dan ga ik mijn weg snel weer terug vinden…

Ik vind schoonheid van binnen belangrijk daarom heb wel post zoals:

⇒ Rust in je hoofd.

Moeder ontspanningsplan.

Positief over jezelf.

Jeself oppeppen.

Nu ga ik ze allemaal teruglezen mijn eigen tekst en uitvoeren.

 

Let’s tweet:

Happiness will come you way if you let it. Click To Tweet

 

 

27 febuari 2016

Het stuk hierboven heb ik geschreven toen ik down was. Gelukkig, tijd gaat voorbij en alles voelt beter, wegens persoonlijke redenen ben ik niet meer zo emotioneel. Ik heb het een plaats kunnen geven, de gebeurtenissen en hoe ik zelf de situatie wil aanvullen.

I.p.v. wachten wat een ander gaat doen neem ik de beslissing hoe ik het zelf wil beleven en ga verder. Hoop en verwachting zijn vaak een teleurstelling. Heb minder verwachting, neem de touwjes in mijn eigen handen en ook even zo laten zoals dit liedje.. Let it be is een van de antwoorden hier.

 

 Let it be.

Als je leven soms vast loopt, met welke reden dat ook, neem de tijd. Pas op de plaats en misschien zal dit lied dan helpen.Let it be.There will be the answer..let it be

 

Let’s tweet:

Let it be. Click To Tweet

 

 

Hoe gaan jullie om met emotionele gebeurtenis in je leven? Ik heb niet precies verteld wat het is omdat ik soms geen zin heb om mijn problemen op internet te zetten. Ik ontken niet dat ik soms ook problemen heb.

Vandaag voelt mijn blog als een dagboek. Is dat hoe de blog was, online dagboek? Fijne dag lieve mensen!