Review: Duurzame yoga broek van YogaKledingOnline.nl


Review: Duurzame yoga broek van YogaKledingOnline.nl

Duurzame yoga broek van YogaKledingOnline.nl Vandaag review ik de Duurzame Pranafied yoga broek van van YogaKledingOnline.nl

Deze yoga broek is van een mooie volle kwaliteit eco katoen die er voor zorgt dat de stof goed ademt. Aan de achterkant met gerimpelde details om de vrouwelijke vormen te accentueren. Het yoga merk Urban Goddess gebruikt alleen gecertificeerde pure eco-katoen.

Leuk out zien bij yoga/sporten?

⇒ Yes yes en nog een yes.

Je heb motivatie nodig bij sporten. Een leuke sportoutfit is er een van. Het is fijn dat een leuke outfit je zelfvertrouwen geeft. Alleen, soms gaat het nog verder dan schoonheid, dat je zien door de outfit die je draagt. Je ziet er goed uit. Maar het comfort telt ook mee, hoe makkelijker je kunt bewegen in een yoga/sport outfit, hoe beter. Of de stof ademt terwijl je zweet.

Yoga/Sport en ik:

Mijn hele leven heb ik altijd gesport. Er zijn sporten waar ik ooit in aanraking kwam, zoals voor korte periode volleybal, gymnastiek, zwemmen, hardlopen. Maar ook sporten die ik in een lange termijn beoefen, zoals basketbal, dansen, badminton. Het ligt aan de fase in mijn leven waar ik in zit.

 

 

De liefde van beweging heb ik altijd gehouden. Op latere leeftijd doe ik al jaren aan zumba, fitness en yoga. Yoga is een van mijn favoriete sporten. Ik ben dol op de spierpijn, je merkt dat je resultaat boekt na iedere sessie. De verslaving van rust en hoe je lichaam transformeert en sterker wordt. Yoga heeft een combinatie van beide werelden. De wereld van de buiten, maar ook binnenkant.

Waarom is sport/yoga outfit belangrijk?

Regelmatig zie ik artikels voorbij komen dat een motivatie om te gaan sporten van veel vrouwen is om een leuke sport outfit uit te zoeken. Daar ben ik het helemaal mee eens.

 

 

⇒ De juiste kleding, stof materiaal kan zeker verschil maken met je sport routine. Denk er aan dat de stof moet ademen en het materiaal goed rekt en niet halverwege de oefening al scheurt. Oeps, daar zit niemand op te wachten! Een goede yoga broek om in te rekken en strekken heb je echt nodig.

⇒ Door eerlijk je lichaam te bekijken en te zien. Het kan je motiveren om te gaan sporten. Soms zijn wij geneigd om op een verkeerde manier iets positiefs over onszelf te zeggen. Met andere woorden, jezelf goed praten. “Ik ben niet eens dik”, “het valt heus wel mee met mijn gewicht en die buik”. Accepteer dat straks bij de sport/yoga kleding alle vetrollen zichtbaar zijn, dat kan een lastige zet zijn die je nodig hebt om te gaan sporten.

Ik spreek uit ervaring. Je lichaam echt onder ogen te zien en je vetrollen te accepteren is pijnlijk. Maar kunnen wij ook eens serieus zeggen tegen onszelf. “Nu word het tijd dat ik er iets aan doe, om weer een strak en gezond lichaam terug te krijgen”

⇒ Na een tijdje sport of yoga begint je goed getrainde lichaam toonbaar te worden. Dat stimuleert zeker om nog meer en verder te blijven sporten. Ikke wel in ieder geval. Doorgaan en niet opgeven. Tot je je doel bereikt en behoud. Een mooi, gezond sterk figuur dat je ziet in de spiegel. Wie wil dat nou niet?

Ik kan er nog een heel verhaal van maken, maar wat ik bedoel is goed, een sport of yoga broek in dit geval is erg handig. Fijn dat ik dat mag van YogaKledingOnline.nl deze mooie verantwoorde, duurzame yoga broek uitzoeken.

 

 

Review: Duurzame yoga broek van YogaKledingOnline.nl

Mijn ervaring met de webshop:

De prijs? € 59,95 

Duurzame kleding is niet de allergoedkoopste, dat weten wij. Waarom kan je hier een artikel lezen wat duurzame kleding is? Dan heb je een beeld waarom. Het goede nieuws is dat YogaKledingOnline.nl verschillende prijscategorieën heeft en ook verschillende merken, zoals Urban Goddess, Röhnisch en Monique Rotteveel, ArmedAngels en Mandala leggings en nog veel meer merken.

Hoe lang duurt het voor je je bestelling ontvangt?

Ten eerste ben ik echt verrast en onder de indruk hoe snel het pakket binnen is. Volgens mij al de volgende dag na de bestelling. Heel snel! Geloof mij, want ik blog en ontvang redelijk wat pakketten. Het blijft dat ik niet de enige ben. Een review van een andere klant bevestigd dit ook. Ik ben geen uitzondering dus.

 

 

 

Dure verzendkosten?

Ik hou er ook niet van als ik een vermogen moet betalen voor verzendkosten. Je betaalt een vast bedrag van €3,95 per bestelling (binnen NL en €7,50 voor België), ongeacht de hoogte van het bestelbedrag en het formaat van het pakket.

Het retoursysteem:

Ruilen en/of retourneren is GRATIS. Je hebt 30 dagen bedenktijd. Je krijg schriftelijk een retour formulier mee in je pakket. Dat geeft mij een extra positief gevoel van service na het aankopen.

 

Duurzame Pranafied yoga broek van YogaKledingOnline.nl

De kwaliteit van deze broek die ik gekozen heb is merkbaar, van het moment dat ik het aantrek, het is zacht en rekt soepel mee en voelt zeker als een tweede huid. Niet irriterend op mijn huid. Ik heb wel eens een yoga broek die een jeuk gevoel geeft en dat is een ramp.

Elke beweging en positie die ik maak rekt de stof mee, het voel comfortabel en de broek blijft op de juiste plaats zitten. Door de grote tailleband naar wens hoger of lager om te slaan zorg je dat je dit ook makkelijk kunt dragen als je zwanger bent en yoga blijft beoefenen. De strakke pijp vind ik heerlijk, het geeft balans aan mijn postuur.

Het enige nadeel wat ik zie is dat de pijp iets te lang is, daar moet een stukje van af. Maar dat heb ik vaker met broeken kopen door mijn 165 cm Aziatische lengte.

 

 

Bij yogaKledingOnline.nl merk ik dat er zo veel mogelijkheden en merken te kiezen zijn. Yoga leggings, yoga kleding heeft ook yoga accessoires, meditatie artikelen, wierook, kaarsen en verschillende cadeau artikelen. Op zoek naar een hip, modern of eigen stijl yoga kleding, kijk Yogakledingonline.nl

Een bedrijf dat verder denkt aan een bijdrage voor onze groene en duurzame wereld. Een webshop met duurzame artikelen, dat kan ik alleen maar extra toejuichen en blij van worden. Sta daar af en toe even bij stil en koop af en toe duurzame kleding. Kies voor een kleine verandering als je het kunt.