Essence Secret Party


Essence Secret Party.

Essence Secret Party. Ik weet het, ik ben een beetje laat met deze bronzer. Maar wat kan ik zeggen. Ik vind de slipper afdruk op de Essence Secret Party bronzer zo mooi dat hem ik zo lang mogelijk wilde bewaren.

Ik heb er echt moeite mee om dit product te gaan gebruiken. Persoonlijk vind ik bronzer een te gek product. Behalve de versie met te veel glitter, die veel te veel glimt op mijn wangen en te veel opvalt. Verder kunt je altijd de bronzer aan me geven want ik ben er dol op. 

 

Ik denk dat je hier op mijn website niet veel bronzer reviews zal tegen komen. Omdat ik ze allemaal een positieve reactie kan geven. Niet dat ik dat doe. Ik ben trouw aan hoe ik een product ervaar. Ik zeg al, ik ben dol op bronzer. Maar er zijn veel soorten bronzer. Wat mij goed staat is een bruine kleur zoals deze. Precies de kleur die bij me past. Maar wij zullen wel zien of deze ook echt bij mij past.

 

 

Zie je hoe leuk en schattig de slipper is? Slipper is waar ik mee bent opgegroeid, dus om dat hier terug te zien, ik heb er geen ander woord voor dan, Leuk! Het product heeft een zachte matte formule. Wel op het lichte gedeelte van de slipper zit een lichte glitter in de bronzer. Zoals ik eerder verteld heb, dat vind ik niet fijn, dus een simpele oplossing, ik gebruik dat gedeelte gewoon niet.

 

 

En ja hoor, het is een prachtige bronzer kleur. Essence Secret Party.

Ik krijg een sunkissed glow en een heel gezonde zomertint op mijn gezicht. Omdat ik vaak moeite heb om bruin kleur op de foto te laten zien, ben ik super blij dat je op deze foto Essence Secret Party bronzer echt duidelijk op mijn gezicht ziet. De bronzer maakt de look helemaal af. In het echt zie ik er nog mooier en natuurlijker uit dan op de foto. Want het heeft met licht en de hoek van mijn gezicht te maken wat op de foto komt staan.

 

 

Ik ben blij, tevreden en gelukkig met Essence Secret Party. Niet alleen omdat  ik de slipper helemaal te gek vind, Maar door de het product zelf. Als het product niet hele dag blijft zitten vind ik het toch een fijne bronzer. Ik  denk dat ik deze bronzer zeker deze winter vaak ga gebruiken om een zomertint aan mezelf te geven. En jullie? Gebruiken jullie ook bronzer? In zomer, of in de winter? Essence Secret Party is te koop bij Kruidvat.

Lees ook:

Nude eyes make-up box.

Bloggers beauty secret: Essense Touch Up To Go!

Essence All About Sunrise eyeshadow palette.