Jada Pinkett- Smith- Take care of YOU, first.


Jada Pinkett- Smith- Take care of YOU, first.

Jada Pinkett-Smith. – Take care of YOU, first. Jada heeft iets te zeggen. Moederschap is bijzonder, schoonheid en onbeschrijfbaar, dat gevoel.

Het feit dat ik al bijna 13 jaar moeder ben van mijn pittige zoon. Hij is pittig, dat wel, maar hij heeft ook een lieve kant en mijn andere 9 jarige zoon die heel erg gevoelig en lief is. Moederschap is net als een spiegel die je laat zien hoe je bent als persoon. Het is zwaar, de meest verantwoordelijke taak die ik ooit droeg. Maar ook een extra ordinaire en een wonderlijk gevoel.

Al schrijf ik hier op mijn blog niet vaak over mijn rol als moeder, dat betekent niet dat ik die rol niet serieus neem. Het is de meest belangrijke taak die ik ooit aan heb genomen in mijn leven. Ik werk er iedere dag hard aan om een goede moeder te zijn. Wat mijn twee zonen nodig hebben.

Let’s tweet:

A happy wife, a happy life. Click To Tweet

Ik heb geleerd hoe het is dat iemand anders op de eerste plaats komt dan ikzelf. Wat is dat gevoel, dat je alle ellende, pijn en ziekte op je wilt nemen als je ze daarvoor kunt sparen. Alleen zo werkt het niet. Het heeft mij veranderd als persoon. Het maakt mij kwetsbaar en voor het eerst in mijn leven ben ik bewust dat ik zolang mogelijk wil blijven leven.

Ik heb vandaag een leuke video. Heel veel vrouwen zullen er baat bij hebben. Of je nou moeder bent of niet. Het is een lange video. maar best de moeite waard om over na te denken. Het is niet alleen je rol als moeder maar ook als vrouw.

Jada Pinkett-Smith – Take care of YOU, first.

Soms voel ik mij stiekem schuldig dat ik mijn tijd gebruik om te bloggen. I.p.v. met mijn zoon te gaan voetballen of naar zijn wedstrijd te gaan kijken. “Me-space” waar ik geen rekening hoef te houden dat ik iemands moeder ben, geen vrouw, vriendin, dochter en etc… de blog waar ik kan schrijven waar ik zin in heb. Ik besef dat ik dat nodig heb. Het zorgt dat ik gelukkig en in balans ben.

Let’s tweet:

Een gelukkige moeder kweekt een gelukkig kind. Click To Tweet

Ik geloof, net als Jada, een heel wel besproken en slimme vrouw dat goed voor jezelf zorgen je eerste prioriteit is als moeder en vrouw. Je bent dat aan je gezin schuldig.

Jada Pinkett-Smith – Take care of YOU, first. A happy wife, a happy life. Een gelukkige moeder kweekt een gelukkig kind. Hier geloof ik volledig in. En jullie? Waar geloven jullie in?