zomer nagenieten van Engeland.


Zomer nagenieten van Engeland.

Een jaar niet reizen is een jaar niet geleefd. Ik weet dat de zomer echt voorbij is, al heb ik al een herfst artikel klaar staan op te post, heb ik hem toch maar niet gedaan. Deze week is zo heerlijk zonnig dat hij me aan de zomer laat denken. Ik loop achter qua Beauty journey. Nog veel reizen die hier komen te staan. alles op zijn tijd natuurlijk. Vandaag laat ik een mooi stuk van England van afgelopen zomer zien.

Hier zijn de foto’s.  Zomer nagenieten van Engeland.

 

De stranden in Kent zij anders dan in Nederland. Veel kiezels en heel veel alg en groen.

 

Uitzicht vanaf de White cliffs of Dover.

 

 

 

Boven een diepgezicht van de tuinen. Deze huizen staan op het strand. tegen de wal aangebouwd. Linksonder een eeuwenoude pub “The Fittswalter Arms” en rechtsonder weer een Folke groep.

Een Folke song festival aan de zee. Engelsen halen in dit soort evenementen allses uit de kast.

 

 

Niets is te gek en de muziek en mimiek van ze is echt geweldig

 

Door het hele dorp en langs de boulevaart zie je alle soorten van muzikanten welke hun kunsten laten zien en horen.

 

 

De pier van Deal, aan het kiezelstrand.

 

Een kleine kermis, gewoon op het strand. Rechtsboven is een betonnen bak welke bij vloed onder water staat en bij eb een soort visplaats voor kinderen is. Je kunt er visnetjes en aas kopen en dan gaan vissen naar kleine krabbetjes.

 

Een echt Engels plaatje. Oude huizen en een altijd tot in de puntjes verzorgde tuin. Dit is genomen in Goodnestone. Een plaatsje van enkele tientallen huizen, een kerk, een kroeg (The Fittswalter Arms) en een begraafplaats. Met andere woorden, alles wat je nodig hebt.

Tegenwoordig vliegt zo de tijd. Zo ervaar ik, eerlijk gezegd heb ik nog niet echt het gevoel dat ik van afgelopen zomer vol heb kunnen genieten. En nu bevind ik mezelf al in de herfst. Gelukkig zijn de laatste dagen zo heerlijk weer met veel zon. Dat maakt veel goed. Ondanks dat ik herfst heel erg mooi vind.

Kan ik niet liegen dat mijn lichaam harder moet werken om gezond te blijven als het kouder wordt.  Ik ben nu al ziek. Hoofdpijn, mijn keel deed behoorlijk zeer en ik hoest veel… echt balen maar het is niet anders. Zo moet je er even door heen. Dus daarom vakantiefoto’s maakt veel goed. Dan koester je dat moment. Denken jullie ook eens terug aan afgelopen zomer?

Lees ook: Duitsland, België.