kleurijke vlinder jurk van de dag


Kleurijke vlinder jurk van de dag.

Dit is een van die jurken. Door de pasvorm en hoe de jurk valt op mijn lichaam voel ik me er ik supervrouwelijk bij. Het leuke van jurken is dat iedere jurk weer een ander gevoel geeft, in de ene jurk voel je je stoer en in de andere jurk juist sexy.  En deze is vrouwelijk zoals ik al eerder heb gemeld. Ik hoeft niet veel te doen om me zo te voelen. De jurk doet al het werk voor me. Is het niet ideaal?

Het komt als een verrassing dat ik het echt leuk vind om deze outfit post te maken. Ik wilde me eerst vooral richten op make-up, eten, boeken, films en reizen. En schrijven over alles wat ik leuk vind, wat met een mooi leven te maken heeft. Ik ga voor een beauty en lifestyle blog en snel wordt Beauty Love Fashion als onderdeel mee bedacht. Mooi van buiten is hoe ik het vertaal. Hoe je er uit ziet van de buitenkant. Dat is, mooi maken door  make-up en kleding dragen.

 

 

Kleurijke vlinder jurk van de dag.

Opmerkelijk is hoe vaak ik hier post over de outfit van de dag. Hoe meer ik het doe, hoe leuker ik het ga vinden. Natuurlijk, vind ik dat mooie outfit leuk is, ik ben een vrouw. Maar door de outfit van de dag te maken krijg ik de kans om mezelf te leren kennen. Op een andere dimensie leer kennen. En dat is op een positieve manier. Je ziet hoe mooi je er uit ziet. Je doet je best om te posten natuurlijk. Het is net als je jezelf in de spiegel ziet. Maar in plaats van een spiegel wordt het gewoon online op de foto’s.

Met de eerste twee foto’s wil ik laten zien dat ik vol zelfvertrouwen, en een tikkie arogante houding, post. Terwijl ik op de laatste twee met zelfvertrouwen post en een bescheiden gevoel. Zie je hoe ik overkom? En hoe ik uitstraal op de foto’s met dezelfde jurk. Zie je wat ik bedoel?

 

 

 

Behalve onze houding zegt kleding zoveel over ons en onze dag. Ik zelf wordt ook regelmatig door kleding geleid. Ik bedoel, dat de kleding mijn stemming doet veranderen. Als ik me down voel en een vrolijke, kleurrijke jurk draag, net als deze kleurijke vlinderjurk van de dag, dan voel ik me meteen een stuk beter.

Deze kleurrijke vlinderjurk van de dag neem ik graag mee op vakantie omdat hem niet hoef te strijken. Hij is altijd perfect in vorm, heeft mooie kleuren en is licht. Voor een dagje uit, of netjes voor uit eten, deze jurk heeft het allemaal.

 

 

En weet je wat zo leuk is? Na een heerlijk diner hoeft ik mijn buik ook niet in te houden in deze jurk. Door de pasvorm van de jurk zie je gewoon je dikke buik niet. Zo goed accentueert hij. Daarom vind ik deze kleurijke vlinderjurk van de dag zo leuk.  Heb je ook zo’n jurk? Waar je niet veel hoeft na te denken, en die je snel kunt aantrekken als je haast heb, maar toch het beste resultaal oplevert? Meer zien van mijn leuke outfit klik hier Beauty Love Fashion.