I love make up no photo please.


I love make up no photo please.

I love make up no photo please komt in een leuke, compacte en speelse verpakking die doet opvallen. De oogschaduw heeft een vrij opvallende kleur. Ik heb begin juni I love make up no photo please bij Kruidvat gescoord.

Ik weet dat make-up niet iedereen zal aanspreken. Laat mij maar niet daar over beginnen over wat leuk en niet leuk is. Als het oppervlakkig van een vrouw om met zichzelf bezig te zijn met make-up. Then be it!

Volgens mij is het een eenmalige verkoop actie van Kruidvat, wat dit bedrijf vaker doet. Ze komen in meerdere namen, het palet, No Photo Please, Selfie komt in een klein compact palet met 10 kleuren. En dan hebben ze nog een groot palet, Parental Advisory Explicit Content en UR the best thing.

 

 

 

 

Het zijn allemaal mooie en interessante palets. Helaas moet ik een keus maken. Dus heb ik deze twee kleine genomen. Ondanks dat de grote ook mooi is zie ik kleuren die dezelfde tint van elkaar hebben. Je zult hier al zien dat de kleuren heel weinig verschillen van elkaar, twee nude, twee bruin, twee taupe, twee paars in licht en donker. Blauw en groen zijn een uitzondering , het zijn bijna dubbelgangers. Je krijgt er zelfs een kleine fles primer bij.

 

 

 

Ik heb dit palet al maanden geleden gekocht bij Kruidvat. I love make up no photo please. Ik heb dit palet gekocht met Selfie Palet. Omdat het een lekker klein palet is en de verpakking is echt leuk met een 3D effect.

Ik heb dit palet echt voor de kleuren gekocht. Ik weet dat er niet zo veel verschillende zijn qua make-up kleur maar wel in kwaliteit.

 

 

Alle kleuren zijn met glitter, daar moet je van houden. Ik persoonlijk vind dat het voor mij net te veel glitter is voor overdag. Bij avond uren is het wat meer geschikt.
Het palet bestaat uit 10 verschillende kleuren:

⇒ Lights

⇒ Discrete

⇒ Not now

⇒ My moment

⇒ Publicist

⇒ Jealous of succes

⇒ No comment

⇒ Adoration

⇒ supertrash

⇒ Back exit.

Mijn favoriete kleur is Discrete.

 

 

 

Op de foto’s heb ik 4 verschillende kleuren gebruikt en dat zijn, Light, Discrete, My moment en Jealous of success. Ik heb overgewogen om meer met paars (My moment) te accentueren dan met groen (Jealous of succes).

De oogschaduw is best onregelmatig en moeizaam bij het opsmeren, je krijg het niet gelijkmatig op je ogen. Na het blenden verlies je de felle kleur en wordt de kleur wat zachter. Met blenden maakt het de oogschaduw wat gelijkmatiger. Het mooiste van deze oogschaduw dat het pigment heel erg goed is. Maar de oogschaduw valt veel uit als je hem gaat gebruiken. Overal op mijn wangen wat ik echt jammer vind. De oogschaduw geeft veel rommel na het gebruiken, zowel op mijn gezicht als op de verpakking zelf.

 

 

Ik heb een matig gevoel bij dit palet. Het is geen wauw effect palet ondanks de mooie en schitterende kleuren. Ik zie het mezelf ook niet snel overdag dragen wegens de glitter die er in zit. Het is niet mijn palet. Maar ik heb plezier gehad bij het uitproberen. Wat vinden jullie van de kleur in dit palet? Houden jullie wel van glitter op je ogen?

 

 

Please follow and like us: