Review: Maybelline lasting drama 24 hour gel eyeliner.


Review: Maybelline lasting drama 24 hour gel eyeliner.

Maybelline lasting drama 24 hour gel eyeliner. Vandaag review ik deze mascara. Wanneer ik geen zin heb in mascara, maar wel iets wil toevoegen aan mijn look is Eyeliner een goed alternatief hiervoor.

Je kunt op zoveel verschillende manieren met je ogen spelen. Sexy, interessant, warm, uitdagend en nog veel meer met eyeliner. Veel vrouwen hebben last om met gel-eyeliner te werken. Daar tegenovergesteld, vind ik het vrij makkelijk om met gel eyeliner om te gaan. Het enige probleem is dat ik op zoek ben naar een goede kwaliteit die de hele dag blijft zitten zonder mij een panda en rommel ogen te bezorgen.

 

Let tweet:

Every woman needs a man that will ruin their lipstick and not their mascara. Klik om te Tweeten

 

Veel merk ervaring heb ik niet. Ik heb max & More van Action, E.l.f. en deze Maybelline lasting drama 24 hour gel eyeliner. Er is genoeg gel-eyeliner op de markt tegenwoordig. Deze kost € 15 en de reden dat ik hem ga proberen is omdat ik zoveel goeds heb gehoord over dit product van verschillende beauty bloggers op YouTube.

Jackelyn Hill is er een van die overtuigt hoe geweldig ze het vind, de gel-eyeliner van Maybelline. Dus laat ik het maar eens proberen. Schattig potje waar een extra kwast en spons bij wordt gegeven.

 

 

Maybelline lasting drama 24 hour gel eyeliner.

Mijn ervaring.

De eyeliner is niet echt zwart zoals ik had gehoopt. Ik koop zwarte eyeliner en verwacht een pikzwarte kleur. Ik vind het lastig om met deze gel-eyeliner te werken, niet om te tekenen maar ik krijg gewoon niet het resultaat dat ik wil. Daarbij komt de gel vrij dun over en maakt het niet uit hoe ik blijf proberen te tekenen, hij wordt nooit zo zwart als ik wil. Toch geef ik haar de kans zolang dat hij maar de hele dag blijft zitten, dat zal al goed genoeg zijn.

Na een uur of twee geeft de eyeliner al af. Nee! Hij blijft niet in de vorm die ik getekend heb en de kleur geeft al af, daar heb ik speciaal op gelet, dat ik niet met mijn vinger aan het product zit. Na twee uur afgeven laat staan de hele dag blijven zitten. 24 hour werking gaat niet op bij mij. Ik baal en ben best teleurgesteld in deze Maybelline lasting drama 24 hour gel-eyeliner geef ik toe.

Ik vind het niet erg om € 15 te betalen, maar vind het zo zonde dat ik na vier keer gebruik de gel eyeliner nooit meer aanraak. Aan een ander weggeven durf ik ook niet omdat ik zelf ook niet echt tevreden ben met het product. Ik ben wel benieuwd of iemand een andere ervaring heeft dan ik.

 

 

Niet zolang geleden kwam deze Maybelline lasting drama 24 hour gel eyeliner in een nieuwe verpakking en formule. Ik weet niet of dat te maken heeft met hoe ik het op dit moment ervaar. Dan vind ik de eyeliner van Max & More Action van € 0.99 nog een stuk beter, aangenamer en deze blijft langer zitten dan deze € 15 eyeliner, maar zo hoort het toch niet te zijn?

Let tweet:

Inner beauty is great, but a little mascara never hurt. Klik om te Tweeten

 

Zo zie je maar weer, alleen luisteren naar een grote beauty blogger, YouTuber is ook niet alles. Zelf proberen is toch het beste. Ik raad niemand af om deze Maybelline lasting drama 24 hour gel eyeliner te proberen, zeker als je het niet erg vind om € 15 weg te gooien.

Ik heb een droge huid, misschien gebruik ik net iets te vette crème op mijn oogleden waardoor het product moeilijk mee te werken is. Je weet het maar nooit en misschien ervaar je het heel anders dan wat ik ervaar, dat kan ook nog. Ik zelf vind het alleen zo zonde, zonde en nogmaals doodzonde… snik snik.